Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

question answerHej! Jag undrar om din kamera som du brukar använda. Är den bra? Vad kostade den? osv. Sen undrar jag om det är dåligt att köra cirkelpass för hela kroppen tre dagar i rad eller om det mest bara bryter ner?

SVAR: Hej! Jag använder en Olympus Pen 7 som jag fick i födelsedagspresent och till den har jag 3 olika objektiv. Supersmidig att ta med. Jag har även min Nikon D3500 som jag fotar mat med hemma. Jag tror att Olymusen ligger runt 4000kr och Nikon runt 8000kr.

Angående träningen så beror det på vad du har för mål? Är du ute efter förbränning och bli uthålligare och starkare så kör. Är du ute efter att bygga muskler och lyfta tyngre så bör du byta upplägg och köra tyngre med vila mellan övningarna. jag tycker cirkelträning är ett toppenbra sätt att träna kroppen och testa att lägga upp det som så att du håller fokus på underdelen ena dagen, överdelen andra och hela kroppen tredje. Kör hårt! Kram Ida

Hej! Jag har en fråga som inte har med träning eller hälsa att göra, utan mer nyfikenhet. Jag kommer ihåg att du var danspartner med Sina Samadi senare känd som Sean Banan i programmet Floorfiller när det begav sig, och jag undrar om ni har någon kontakt idag.

SVAR: Hej fina du! Ja jag och Sean var partners och vi hade så kul ihop 🙂 Båda vi är väldigt upptagna nu för tiden och stöter på varandra på stan ibland kramas 🙂 haha. Dock så ses vi tyvärr inte så ofta men nu när du säger det så ska jag nog messa och kolla om han vill ta en fika 🙂

Finns det NÅGON som helst möjlighet att få större benmuskler genom powerwalks på en hastighet på ca: 7.4 km/h å löpbandet? Eller är powerwalks enbart tillför att få tonade muskler?
Kram Annas

SVAR: Hej Anna! Det beror på vad ditt utgångsläge är. Har du knappt några muskler så kan det finnas chans att du får några små men annars ej. Power Walk är inte en uppbyggande träningsform och är du ute efter större benmuskler så kör tyngre styrketräning med basövningar som knäböj, marklyft, utfall mm.
Kram Ida

Hej!

1. Tips på gott kvällsmål??
2. Vad väger du och hur lång är du??
3. Använder du någon pre workout?? Eller vet du vad det har för påverkan och om det är värt att köpa, skulle vilja testa på men är lite osäker
Du är grym Ida, och ger mig verkligen inspiration dagligen KRAM

SVAR: Hej och tack snälla för de fina orden! 🙂 Här kommer svar…
Smoothie med med hemmagjord granola., Glutenfria scones med kokosolja, kalkon och paprika, naturell yoghurt med frusta bär och granola, knäckebröd med stekta ägg, kokt ägg med örtsalt eller kaviar, en proteinshake, skivad banan med jordnötssmör, riskakor med mandelsmör.
Jag är 166 och vet inte riktigt vad jag väger just nu men rum´nt 55-57kg.
Nope jag rekommenderar ingen utan jag föredrar svart kaffe och lite mörk choklad. Både godare och bättre 🙂
Kramis

Är mjölk onyttigt?

SVAR: I liten mängd nej men i Sverige överkonsumeras mjölkprodukter som gör att det kan skada hälsan. Är man allergisk/överkänslig bör man också undvika mjölk.

Hur ofta bör man stretcha om man vill bli vig? Ex kunna gå spagat eller en snygg brygga?

SVAR: 4-5 gånger i veckan eller helst varje dag. Använd timer så du stretchar lika länge på båda sidor och stretcha ut de delar av kroppen so är mest stela.

Hur onyttigt är vanlig naturell yoghurt?

SVAR: Det är inte onyttigt men precis som med allt, lagom mängd utan överkonsumtion.

Tips på pålägg på smörgås?

SVAR: Kalkon, ägg, ost, paprika, avokado, groddar, spenat, kokosolja, nötsmör, örtsalt, pesto, kyckling, tomat, gurka.

Är gruppträningspass bara skit eller är det värt att gå på? Ex spinning eller bodyattack

SVAR: Det beror på vad du har för mål? Är man ute efter fettförbränning eller bara hålla igång så kan gruppass funka toppen. Men för att bygga upp och forma kroppen skulle jag rekommendera egen styrketräning istället.

English: Answer/questions in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida.
  Hur kan man på något vis få mindre lår/rumpa, har en väldigt päronformad kropp vilket jag inte alls tycker om! Jag kör kondition varje träningspass (ca 20-30min) och styrke tränar efter det! Kör ben (sqauts,utfallssteg,marklyft osv) ungefär 2 gånger i veckan och resten övriga kroppsdelar!

  Har slutat äta onyttiga saker som chips,godis! Äter dessutom väldigt ren mat! Men går inte ner ett endaste kilo och ser ingen skillnad på mina lår/ben?Fettet sitter verkligen på nedre delen av min rumpa och ut mot mina lår… Vad gör jag för fel?

  Paulina 2015-01-24 14:18:27
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 40 och läser din blogg. Jag har börjat styrketränag för ett halvår sedan och kan bara träna tre dagar i veckan. Hur lägger jag upp träningen bäst för att träna hela kroppen maximalt?
  Kram ulrica

  Ulrica 2015-01-24 11:48:14
  Svara
 • hej! Villa objektiv har du till din kamera och vad fyller dom för funktion?

  Malin 2015-01-24 00:31:33
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   jag har 25mm, Fisheye och det som följde med när jag fick kameran. Kommer inte ihåg vilka mm. Men jag kan verkligen rekommendera 25mm, det är magsikt! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-24 09:12:39
   Svara
 • Ida!
  ÄLSKAR verkligen dina mat/tränings dagboksinlägg på appen! Så uppskattat – hjälper mig på så många plan; inspo till nya matalternativ, att tillåta mig att njuta mer och framför allt att se mat som härlig näring till min härliga kropp och att inte se det som kalorier som ska brännas bort. Förut fick jag sådan ångest ex. när jag på vilodagar åt som vanligt eller oftast mer och var tvungen att kompensera det med mer träning eller mindre mat nästa dag eller hoppa vilodag. Idag njuter jag av min mat! Du sprider sådan fin kärlek här! Hoppas du fortsätter med inläggen. Massa massa kramar – xoxo Matilda

  Matilda 2015-01-23 21:10:58
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir att höra. Började med matdagboken för jag vill att folk ska förstå att jag äter mycket och inte alls är så strikt som folk tror. Jag kommer absolut fortsätta med mina inlägg 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-01-24 09:11:42
   Svara
 • Vad borde man köra för upplägg om man både vill gå ner i vikt och bygga muskler? Jag läste dina svar ovan och mitt mål är ju både och. Hur borde jag göra? Tack för en bra blogg!

  Nathalie 2015-01-23 18:17:04
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Är du säker på att du inte menar att du vill minska fettprocenten och bygga muskler? För vill du bygga större muskler krävs det att du ligger på ett överskott av kalorier och vill du gå ner så behöver du ligga på underskott och det är en ekvation som ej går ihop 🙂 Muskler väger ju dessutom mer än fett så det kan hända att du går upp fast att du minskar i fett. Det absolut bästa är att anlita någon som kan hjälpa dig sätta ihop ett specialanpassat kost och träningsschema. Kramis

   idawarg 2015-01-24 09:10:21
   Svara
 • Hej Ida! Jag började läsa din blogg för någon månad sen och tycker den är jätte bra! Finns så mycket tips och ideer och du är grym som inspiratör och förebild!
  Jag har en lite fråga. Alltid sedan jag var liten och tränar kondition så jag blir rikigt trött så blir jag inte bara röd i ansiktet utan Lila i hela ansiktet… Nu den senaste tiden efter ett långt uppehåll börjar det även bulta o värka i huvudet ibland och ca 1 h efter får jag huvudvärk. Har du någon aning om varför det skulle vara så eller några tips på hur jag kan slippa det?
  Kramar

  Frida 2015-01-23 16:22:12
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Oj då. Tyvärr jag har ingen aning utan det är något jag tycker du ska fråga din läkare eller sjukgymnast. De har säkert koll på vad som kan vara orsaken. Kram Ida

   idawarg 2015-01-24 09:06:37
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har försökt leta mig runt lite på internet kring hur nyttigt soja egentligen är. Jag nyttjar sojamjölk dagligen (enda sojaprodukten jag äter) i smoothies och i chiapudding – handlar om max 3dl per dag. Men, är det så farligt som det påstås? För om man bara tittar till näringsvärdet per 100g (angående protein, kolhydrater och fett) så passar den bäst för mig. Är inte direkt ett stort fan av nötdryckerna – gillar inte alls smaken och den styr rätt mycket i till exempel en chiapudding då fröna är smakfria. Havredryck och komjölk är såklart ett alternativ – dock anser jag att röd mjölk är nyttigast men just nu försöker jag dra ner på kalorier med små små medel och tänker att då är trots allt alpro sojas light mjölk både bäst och godast. Är det okej? Eller mår kroppen dåligt av det? I sådana fall återgår jag självklart till vanlig röd ohomogeniserad mjölk. Vill må bra i längden 🙂 Och vill att min kropp ska må bra den med. Det är det som betyder i längden. Inte hur man ser ut.
  Kram

  Amanda 2015-01-23 15:49:53
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! I liten mängd är det inte farligt. Välj gärna ekologisk sojamjölk och variera gärna mellan soja, havre och vanlig mjölk. Variation är det bästa 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-01-24 09:05:07
   Svara
 • Har börjat styrketräna med maskin som jag inte gjort på ett tag, men hur effektivt är egentligen leg extension och liknande maskiner? Jag får liksom skakningar I musklerna efter att jag tränat framsidalår och det bränns riktigt rejält jämfört med löpningen på en del maskiner som oftast bara känns I vaderna. Eftersom att jag är en klenis vill jag veta om det hjälper något om man vill bygga upp sin muskelatur för att bli smärtfri?
  Kram!

  Arw 2015-01-23 14:31:28
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Ja gud ja. Löpning bygger inga muskler på det viset utan ska ses som konditionsträning. Det r styrketräning som gör dig starkare och bygger muskler. Leg extension kan absolut vara en bra övning om du vill stabilisera knä och stärka upp framsida lår 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-23 14:39:44
   Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Hur skriver jag egentligen x) Det bränns riktigt rejält på en del maskiner* jämfört med löpningen som bara känns I vaderna.

   Arw 2015-01-23 14:32:44
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind