Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄTER JAG ALDRIG SÖTSAKER?

question answerHej! Underbar blogg och så inspirerande! Det jag undrar är, du pratar mycket om att äta nyttigt och hälsosamt och tränar med mera. Men jag undrar, äter du aldrig en kaka eller vanligt julgodis nu krig jul? Eller om du går på ett kalas och blir bjuden på tårta, äter du inte det då?
Kram på dig!!

SVAR: Hej fina du och tack snälla 🙂 Jag är inte så strikt med kosten som många tror och jag äter exakt det jag vill förutom att jag undviker de saker som jag är mest överkänslig mot eftersom jag inte vill ha ont i magen. Sötsaker som godis, tårta, glass mm är jag aldrig sugen på och därför äter jag det inte. Saker som jag älskar är frukt, mörk choklad och glutenfria bakverk och det äter jag när jag känner för de. Sitter jag på fika och alla äter bullar och kakor så blir jag inte sugen alls utan tycker det funkar perfekt med en kopp kaffe eller te och om jag är sugen kan jag ta en banan eller lite choklad om det finns. Jag har aldrig gillat bullar, kakor och tårta särskilt mycket utan har mer varit en ”mattjej” och om jag är på restaurang så väljer jag hellre förrätt och huvudrätt än huvudrätt och efterrätt. Kram, Ida

//English: Answer/question in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • haha men åå, vad skönt det måste vara! jag är en liten godisråtta och det är ganska jobbigt må jag säga XD

  Sara 2015-01-17 09:50:30 http://sarabostrom.webblogg.se
  Svara
 • Följ gärna min nya satsning inom träning! Första målet är ett krafftprov i sommar och såklart att få en rockin’ body! Puss!

  Josefin Holst-Norén 2015-01-15 21:36:33 http://www.josefinholstnoren.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, först och främst sjukt inspirerande blogg, och så himla kul att följa en blogg med sådant bra och sunt tänk kring kost och träning!
  Men nu till min fråga. Har länge funderat kring om det är så dålig som folk påstår att äta på kvällen. Är det någon skillnad egentligen? eller kan man fördela sina dagliga kalorier vart man vill under dygnet? Hade verkligen uppskattat ett svar kring hur du ser på kvällsmål, och i sådana fall vad rekommenderar du att man ska äta?
  Massa kramar!

  Julia 2015-01-15 21:07:49
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia och tack för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kram Ida

   idawarg 2015-01-16 07:18:53
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en inspirerande blogg! Jag har kommit igång bra med min träning senaste månaden och har ambitionen att tighta till mig till sommaren. En sak som jag märker dock är att min kropp ofta säger stopp både under och efter träningspassen, jag får nämligen kramp, nervkläm, nackspärr, sendrag och liknande. Jag lyfter inte tungt och jag gör inga tekniskt avancerade övningar, vad tror du kan vara felet? Jag kan själv tänka mig att det beror på att min kropp inte är van vid att träna så ofta som jag gör nu (4ggr i veckan). Men det känns synd att tagga ner när man har fått flow! Det partiet som drabbats värst av tillfälliga smärtor är nacke, hals och skuldror. Vad skulle du råda mig att göra? Kram

  Victoria 2015-01-15 21:06:54
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej Victoria och tack för din kommentar Det kan vara så att din kropp inte hinner återhämta sig men det kan också vara att du kanske spänner dig för mycket i nacke skuldror i övningarna. Kanske ska du minska vikter och fokusera på teknik med sänkta skuldror och se till att rulla bak axlarna i varje övning. Sedan börja stretcha/yoga några gånger i veckan, det kan vara bra. Kramp kan bero på mineralbrist och ofta då magnesiumbrist. Testa att ta några droppar av dessa mineraldroppar i din vattenflaska –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/mineraldroppar-240-ml-174.html och att ta 2-3 magnesium tabletter varje dag innan läggdags –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/holistic-magnesium-121.html

   Magnesium har en avslappnande effekt på musklerna. Jag tar den varje kväll och jag sover mycket bättre sedan jag började med dem 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2015-01-16 07:11:01
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tusen tack för svar Ida! Jag tror verkligen att det kan vara att jag spänner mig, så ditt tips om att komma ihåg att sänka skuldror och rulla bak axlarna är absolut något som jag ska börja med nu!! 😀 Tack! Mineraldroppar kan nog också vara bra också. Magnesium tar jag varje kväll sedan ett tag tillbaka så den delen är på plats i alla fall 🙂 Ha en superbra helg!! Kraam

    Victoria 2015-01-16 08:11:14
    Svara
 • Klassar du frukt som godis? Blev lite orolig nu.. haha

  Ellen 2015-01-15 20:48:41
  Svara
 • Jag är precis likadan! Hade mycket hellre ätit typ en skål med havregurt och en god müsli än godis haha… Knäppt kanske men mat är ju såååå gott 🙂

  Marinda 2015-01-15 13:03:29
  Svara
 • Haha vad lyxigt att aldrig känna sig sugen på sötsaker eller få sötsug, hade en period då det var det ENDA jag var sugen på. En aning jobbigt 🙂

  Caroline 2015-01-15 12:55:04 http://carolineolssons.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind