Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PULL IT UP

IMG_1240.JPGIMG_1242.JPGIMG_1241.JPGTrots att jag är lite känslig för värme så har jag kört på ganska bra med träningen här i Thailand. Har blivit 2 bra ryggpass och har lyckats köra 10 set med chins i båda. Killarna på gymmet kollade lite skeptiskt på mig när jag intog chins ställningen haha men gött att jag pallade att köra mina set då det inte alltid går då dagsformen kan vara lite olika. Jag är galet nöjd att jag från att förra året inte kunna göra en enda riktig chin nu kan köra 23 chins uppdelat i 10 set. Nu gör jag 3 st i rad utan vila och vårens mål blir att klara minst 5st strikta i rad.

//English: Eve though I´m a bit sensitive to heat I´ve been working out a lot here in Thailand. I´ve done 2 good back workouts and did 10 sets of chins in both. The guys on the gym looked a little skeptical at me when I walked to the pull-up bar haha but I made it. Im very happy because last year I could´t make 1 single pull-up and now I can do 23 in 10 sets. Now I do 3 in a row without rest and this springs goal is to make 5 in a row. 

BACK WORKOUT

3 chins X 3

2 chins X 7

10 seated row X 3

10 rotation cable cross X 3

15 back raises X 3

10 lat pull down X 3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Gymmet på Koh Tao 🙂

  http://frifrakt.nu

  Josefine 2015-01-21 16:54:56 http://frifrakt.nu
  Svara
 • Hej! Var lite nyfiken på hur lång vila tar du mellan seten när du kör chinsen? Bra jobbat iaf! 🙂

  Nadja 2015-01-16 08:34:00
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga angående viktminskning. Jag väger nu 88kg och vill gå ner till 70 kg. Jag har gått med i ett viktminskningprogam och jag trodde de skulle försöka lära oss att äta rätt så det blir hållbart. De tyckte att jag skulle byta ut alla mål om dagen till måltidsersättning och proteinbars och äta ett riktigt mål på 500 kcal till middag. Jag tycker inte detta känns riktigt bra. Jag vill äta riktig bra mat så att det är långsiktigt. Jag vill inte gå ner i vitk jättesnabbt bara för att gå ner utan vill ha en livsstil som fungerar i längden. Hur tycker du jag ska göra? Tacksam för svar!! 🙂

  Caroline 2015-01-15 09:42:19
  Svara
 • Jag vill bara slänga in ett tillägg till min tidigare kommentar. Jag läste att kasein har liknande struktur som gluten och kan orsaka liknande reaktioner, men med mjölkprodukter måste man inte sluta cold turkey och kan fuska ibland utan att det tar flera månader att läka. Hur stora är skillnaderna och likheterna egentligen? (har inga problem att utesluta mjölk ur min kost dock).

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-14 21:06:27 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej.

  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg!
  Bra inspiration och bra recept.

  Jag gillar att träna men jag tycker det är svårt att veta vad man ska äta innan och efter. Skulle du vilja skriva lite ex. på saker man kan äta innan och efter och varför det är bra att äta just det. Vill veta det så att man vet vad man ska tänka på när man försöker komma på egna saker att stoppa i sig.
  Kram Felicia

  Felicia 2015-01-14 21:05:34
  Svara
 • Ida!! Jag har också ett mål detta år och de är att klara dra upp mig så där. Hur ska man göra och vad ska jag träna för att greja de? 🙂

  therese 2015-01-14 20:51:47
  Svara
  • Svar på thereses kommentar.

   Jag är inte Ida men har också haft detta som mål och kan numera göra det! Mitt tips är: latsdrag och exentriska pullups, dvs du hjälper till genom att hoppa upp och sen håller du emot ordentligt på tillbakavägen. Samt pullups med hjälp av gummiband, även där håller du emot mkt på vägen ner 😀 Lycka till! Det är en sååå häftig känsla när man klarar det!

   Jessica 2015-01-16 12:05:41
   Svara
 • Jag klarade min första riktiga idag!!

  Veronica 2015-01-14 20:46:08 http://vrncfit.fitnessguru.com
  Svara
 • Ida, jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på gällande gluten. Jag har gjort en hel del efterforskningar och känner mig ganska deppig över att det verkar som om man måste uteslute gluten HELT (alltså typ minsta spår) för att inte trigga igång en respons från immunsystemet. Om man har celiaki kan bara de spår som finns i havregryn räcka. Nu har jag inte celiaki men vill ändå undvika inflammation i kroppen, och jag hörde att alla mer eller mindre befinner sig någonstans längs vägen mot celiaki. Det skrämmer mig lite, jag skulle aldrig klara att utesluta det helt och du som ändå verkar ha bra koll på det här kanske vet mer. Är det okej att äta små mängder gluten så länge man inte känner några fysiska sympton, eller skadas kroppen ändå? Och om man verkligen skall minska så mycket man kan, har du några alternativ på fiberrika, sockerfattiga knäckebröd, hembakta eller köpta?

  mvh Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-14 20:38:15 http://emmahas.se
  Svara
 • Hur har du gjort för att lära dig att göra chins?

  Amanda 2015-01-14 19:02:33
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind