Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖPINTERVALLER // RUN INTERVALS

IMG_0997.JPG

Top – HERE // Shorts – HERE // Shoes – HERE (Another color)

Här om dagen körde jag ett sjukt svettigt intervallpass på löpbandet. Jag är ingen löpartjej men ibland känner jag bara för att springa skiten ur mig. Dock så måste jag vara mer noggrann med konditionsträningen under våren då jag har ansträngningsastma som blir värre under pollensäsongen och att hålla konditionen uppe hjälper massor. Ni kan se intevallpasset nedan.

//English: The other day I did intervals on the treadmill. I usually do not like to run but sometimes I just love to take a sweaty run. Below you can see my interval workout. 

10 min power walk 7.0km/h for a warm-up. Incline: 5%

30 min X 1 min run 12.0km/h 1min power walk 7.0km/h. Incline: 1%

5 min X 20s run 16.0km/h 10s rest Incline: 1% (10 intervals)

5 min walk 6.0 to cool down

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej!
  Din blogg är så inspirerande, himla glad att jagghittat hit!
  Jag har en fråga ang styrkeövningar, hoppas det är ok att jag skriver på detta inlägg. Jag har börjat gå på gymmet oftare och satsar nu mer på styrkeövningar men när jag gör vissa övningar t.ex. squats eller shoulder press så knakar det som bara den i mina leder (är 27), är detta farligt? Hur undviker jag det? Tycker verkligen om dina utmaningar så jag vill ju kunna fortsätta och köra på hårt men vill inte dra på mig en skada :/.
  Kram

  Malin 2015-01-10 19:43:14
  Svara
 • Hej!
  Skulle du vilka förklara/berätta om ansträngningsastma? Har länge misstänkt att jag har det och även andra har påpekat att jag borde kolla upp det. Men jag drar mig lite för det eftersom jag är rädd att dem bara ska säga att det är dålig kondition. Mina symptom: slemmig i halsen, hosta, halsen känns trängre och pipig andning en stund efter löpning.. Får oftast avbryta löpningen pga andningen snarare än trötthet i benen. Har ett aktivt jobb och går på gympagrupp 1-2 ggr per vecka… Känner dock mest av det vid löpning. Vad tror du om det?

  Linn 2015-01-10 19:02:07
  Svara
 • Hej Ida! efter jul &nyår blev det alldeles för mycket.
  Sötsuget sitter kvar & kroppen är mycket sugen på flott. Började komma igång med min träning sedan efter en vecka blev jag förskyld. Min fråga är till dig, har du extra tips hur jag ska bli frisk? kanske är väldigt svår fråga för dig. Hur jag ska börja nu efter detta vad tycker du? börja bli av med fettet & försiktigt gå fram och börja sin livsstil. Just nu är det svårt, glass är oerhört lockande i min situation just nu. Tack för fin blogg.
  P.s tycker du är oerhört sällan sjuk, ser upp till ditt liv! kramar alva

  Alva 2015-01-10 16:45:14
  Svara
 • Jag vill verkligen löpträna mer än jag gör idag. Jag har gymkort och jag bor så jag kan springa en runda precis där jag bor. Men det är ett problem, jag tycker att det är tråkigt för att det finns inget som peppar och motiverar mig under tiden. Jag skulle vilja springa på gymmet på löpband men det blir sjukt långtråkigt efter typ 5 minuter vilket gör att jag ger upp. Och jag har dessutom ett mål att bli tightare och bygga mer muskler, men det känns som om det blir svårt om jag bara kör styrka några gånger i veckan… Har du något tips för hur jag kan komma igång och bli mer motvierad? När du kör löpträning, kör du med peppande musik då liksom eller vad driver dig på ett löpband? Tycker du tipsar om väldigt bra saker så tänkte att du kanske har någon idé för mitt lilla problem också 😉

  Niki 2015-01-10 00:37:36
  Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Yes jag förstår precis vad du menar men jag har lösningen. Jag kommer snart att börja med ett 10 veckors löpschema här på bloggen då vi tillsammans kör 3gånger i veckan i 10 v. Vi peppar varandra här och på insta 🙂 Kommer bli superkul så hoppas att du är på? 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-10 04:45:55
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar verkligen din blogg. Kollar den varenda dag just för att den är en sådan bra inspiration och du framför allt inspirerar mig väldigt mycket!
  Har bara några frågor.
  Måste man vara 18 år eller äldre för att få hänga med på dina träningsresor och camps/träningsevent? Jag är 14 år så förstår att det kanske är lite väl ungt men hade varit sjukt kul att få vara med!
  Sen, vart brukar du ha dina träningsevent? Tror du att du kommer att komma till Kalmar någon gång?
  Tacksam för svar 🙂

  Moa 2015-01-08 23:00:10
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Moa och tack snälla vad kul att höra 🙂 Vi har inte satt någon åldersgräns ännu en tror det kommer bli 16 år på träningsresan och på event så är du välkommen. Vet inte om jag kommer till Kalmar men till Malmö kommer jag definitivt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-09 05:47:01
   Svara
 • åh, ett riktigt svettigt intervallpass är precis vad jag längtar efter!

  linnéa 2015-01-08 22:50:05
  Svara
 • hej! Jag har börjat att träna på gym nu i oktober. Jag är 15 år gammal och försöker träna så mycket jag hinner. Efter att ha läst din blogg har jag blivit mer målinrikad och jag älskar när du lägger ut dina övningar (som jag oftast sedan försöker att göra på gymmet). Jag vill gärna börja använda proteinpulver och undrar, vad ska jag börja med? Känns lite onödigt att lägga massor med pengar om man sedan inte kommer att använda proteinet eller kosttilskottet… Skulle du kunna tipsa och vad jag skulle kunna börja med för att komma igång med min träning lite mer. 🙂

  Mimmi 2015-01-08 21:55:30
  Svara
 • Alltså din kropp?? så snygg är du =)

  Om ni är intresserade av mode och inredning så missa inte www.modevarlden.se.

  Kram Johanna

  Modevärlden 2015-01-08 20:21:47 http://www.modevarlden.se
  Svara
 • Hej fina du,
  Behöver dina tips, tidigare har jag jobbat inom restaruang och tränar ca 5 dagar i veckan. Ej helgdagar då jag har vila från träning och jobb. Jag kör kombinerat gym 5 dagar, 3 dagar löpning och 1 dag yoga i veckan. Då åt jag som en häst. Äter fortfarande 6 mål om dagen men inte lika mycket då jag har bytt från 8 år konstant gående restaurangsjobb till kontorsjobb. För varje dag jag sitter på kontoret känner jag att kilona kryper sig på och hållningen framför datorn ska vi inte ens snacka om. Vi har inte upp och ner sänkbara skrivbord =(
  Probelemet är att jag går från hemmet 06:45 och är hemma runt 18:30, går och lägger mig vid 22. Jag envisas med att träna lika mycket och samma som innan men är så jäkla trött. Zombie delux. Hur ska jag orka i längden tänker jag? Finns ingen tid! Tränar efter jobbet men har försökt att gå och va på gymmet 05 men att stressa på morgonen är inte min grej är det ens bra att träna så tidigt? Drar jag ner på träningen så kommer jag att börja gå upp regält i vikt. Tror att restuarang jobbet hjälpte till att hålla mig i form. Har gått upp 5 kilo nu på 3 månader och jag brukar aldrig tänka på vågen och det gör jag inte nu heller egentligen men det börjar synas och trött och orklös är jag:/ Varje rast jag har är jag ute och går, går från och till jobbet/tåget. Har du några tips?

  Trött 2015-01-08 19:20:51
  Svara
 • Hej Ida! Jag funderar på att beställa hem ett par compression tights, det finns dock så grymt många olika märken och modeller så jag känner mig lite vilsen. Kan du rekommendera något speciellt märke? Jag vill att de ska komprimera musklerna lite så att man förhoppningsvis inte blir lika trött i musklerna vid längre löpning!
  Kram!

  Elsa Nilsson 2015-01-08 19:14:48
  Svara
  • Svar på Elsa Nilssons kommentar.

   Hej Elsa! Jag har endast haft compressionstights från Puma och de funkade bra. Annars föredrar jag tights som sitter löst. haha så compressionstights är inte min favorit men som du säger så är det grymt skönt att ha när man springer och springer man långt kan det vara toppen att ha för bättre återhämtning. Pumas funkade bra för mig i alla fall me vet ej om de är bäst. Kramis

   idawarg 2015-01-10 04:44:01
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind