Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYÅRSLÖFTE

IMG_0517-1.JPGFörsta dagen på nya året, wohoooo! Tog en lång sovmorgon följt av en frulle på balkongen och sedan ett benpass. Så härligt! Måste ursäkta min dåliga uppdatering men vi har knappt wi-fi. Det tar ca 2 timmar att ladda upp en bild. Flyttar till ett bättre hotell imorgon så då jäklar ska jag uppdatera massor. Dags att börja ta tag i träning och sätta upp mål inför nya året och ska hjälpa och peppa er massor! Mitt nyårslöfte är att oroa mig mindre för saker och ting då jag lätt gör det då jag gillar att ha kontroll på saker och ting! Onödigt att stressa upp sig över saker som aldrig händer, eller hur?! Haha.

Vad här ni för nyårslöften? Berätta?! Nyfien 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Jag ville börja detta år med att göra något nytt, sagt och gjort sade jag i slutet på förra året upp mig, hyrde ut lägenheten och nu sitter jag här i min nya stad och precis börjat på mitt nya jobb!
  Andra mål med detta år är att åter igen delta i Tough viking men med en bättre tid, stressa mindre och förhoppning finna kärleken!

  Sandra 2015-01-03 17:16:52
  Svara
 • Träna upp kondition och löpteknik för att klara av mitt första lopp i maj på 5 km.
  Bli bättre på armhävningar både smala och breda.
  Klara pullups/chins utan vikthjälp.
  Inga löften utan mera mål med året och min träning

  Ellen schutz 2015-01-03 09:37:29 http://www.nattstad.se/eschutz
  Svara
 • Förra årets nyårslöfte var att börja träna mer & våga ta steget ur anorexian som tagit 7 år av mitt liv – de gjorde jag också. Tränade minst 5 pass i veckan, åt bättre & mådde bättre – så mitt nyårslöfte i år är att fortsätta köra på lika bra som förra året 🙂

  Sara 2015-01-02 15:36:45 http://www.saarrraa.blogg.se
  Svara
 • Väldigt bra löfte du la till där! Det är något jag också borde tänka över tyvärr…
  Jag har bestämt mig för att hålla kvar i mitt nyårslöfte sedan 2012. Att göra vad jag kan för att trivas med mig själv och vara stolt över mig själv. Vara lycklig och sådant som man mår bra av. Om det sedan innebär att äta vad jag vill, träna, shoppa eller umgås med kompisar så är det helt upp till mig bara JAG mår bra. Sen råkar jag må bäst av att äta hälsosamt, träna och ha lyckliga människor runtomkring mig. 🙂
  GOTT NYTT ÅR Ida tack för en grym inspiration detta året och jag hoppas på fortsatt 2015 <3 grym är du!

  Louise Bladh 2015-01-02 13:16:11 http://louisebladh.for.me
  Svara
 • Samma här! Har också som nyårslöfte att oroa mig mindre och leva mer i nuet! Även ta tag i mina magproblem som jag inte prioriterat hittills! 🙂 God fortsättning!

  Alexandra 2015-01-01 18:20:28
  Svara
 • Efter att ha haft ett stressfullt år som gjort mig ganska olycklig har jag helt enkelt bestämt att ha ett lyckligt år. Jag ska göra det jag tycker om, umgås med människor som gör mig glad (och inte trycker ner mig med pessimism), uppleva, se, lära mig nytt, resa, och gå ner i vikt. Det sistnämnda handlar om att jag gick upp i vikt under dessa olyckliga perioder jag hade förra året, men nu är jag redo för att få bort alla kg som jag också associerar till det ”olyckliga”. En ny glad jag – som jag ska försöka ha som ett framtida löfte och inte endast för året 🙂

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2015-01-01 17:22:33 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Härligt att höra och låter som mycket bra mål! Då räknar jag med att ha med dig i alla mina utmaningar framöver och även min löputmaning #wargrun 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-02 05:48:00
   Svara
 • God fortsättning Ida. Vilken fin bild på er två.
  Mitt nyårslöfte är att ta vara på varje dag och njuta. Men även att ta hand om mig själv bättre, främst genom att äta bättre. Jag har stora problem med återkommande järnbrist. Hoppas på bra tips från dig!
  Ta hand om dig!

  Anki 2015-01-01 17:20:05
  Svara
 • Jag har som mål för det nya året att klara av att löpa 2 mil utan att stanna, kunna göra 15 smala armhävningar från tårna och även att lära mig pull-ups och klara en till att börja med! 🙂 Hoppas du har det jättebra i Thailand!

  Johanna 2015-01-01 14:28:14
  Svara
 • Jag har som nyårslöfte att dra ner på sötsakerna och träna mer som förhoppningsvis resulterar i magrutor. Det är någonting jag verkligen drömt om att få! Har du några bra tips på hur man får magrutor så svara jättegärna på detta 🙂 Kram!

  Erica 2015-01-01 13:25:26 http://blogg.improveme.se/skrikaan/
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Ja en hälsosam kost i samband med träning leder tillslut till magrutor så bara att köra på. Magträningsprogram hittar du på min youtubekanal. Glöm ej prenumerera 🙂 –> http://youtube.com/idawarg

   idawarg 2015-01-02 05:45:09
   Svara
 • Sluta att skjuta på saker och leva i nuet. Att börja dansa igen och att gå ner lite i vikt 🙂

  Arw 2015-01-01 13:21:10
  Svara
 • Mitt nyårslöfte är att ta tag i min träning och såklart läsa din underbara blogg , har du något tips vad man kan träna på när man kör styrke övningar hemma ist för yoga matta för jag får jätte ont i ryggen av att ligga och träna på yoga matta och har du något bra tränings schema för en som vill träna hemma har tyvärr inte råd med gym kram och gott nytt år❤️

  Lisa 2015-01-01 12:13:05
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Haha det var det bästa nyårslöftet 🙂 Jag har massor av hela träningprogram upplagda på min youtubekanal som du bara kan trycka på paly och köra efter. Perfekta att göra hemma. Glöm inte prenumerera på kanalen så missar du inga nya videos. http://youtube.com/idawarg

   Angående matta så testa köp en gymmatta istället som oftast är lite tjockare, annars så lägg en extra handduk eller filt under mattan. Kramis

   idawarg 2015-01-02 05:42:50
   Svara
 • Mitt nyårslöfte är att sluta pilla på mina naglar och nagelband haha, sen såklart att bara leva fullt ut och ha roligt!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-01 12:12:27 http://healthymaja.devote.se
  Svara
 • Mitt nyårslöfte är att fortsätta leva utan cigaretter (slutade för 17 dagar sedan) fortsätta hålla mig borta från alkohol (inte druckit en droppe sedan september) och fortsätta tänka hälsosamt och träna 🙂
  Sen ska jag prioritera mig själv mer och uppskatta alla fina människor jag har omkring mig!

  POOS 2015-01-01 12:00:52 http://www.fames.se/poos
  Svara
 • (Plus att jag har provat fin app Mike men hittar ingenting enkelt.)

  Anonym 2015-01-01 11:17:33
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Har du kollat in mellanmålen/Snacks? De är lätta 🙂 Vill du ha ännu lättare så köp naturella nötter och även ett proteinpulver kan vara lätt och bra att ta med till skolan. Jag rekommenderar detta http://vitamera.se/ref/idawarg/protein-choklad-refill-145.html

   Finns även i vanilj, banan/kokos och päron. Naturligt och ekologiskt. Tycker du inte att det smakar gott så mixa det med valfri mjölk och en banan 🙂
   Kramis

   idawarg 2015-01-02 05:39:21
   Svara
 • Oj så bra nyårslöfte! Så fina ni är men jag har en fråga angående träning och kost. Hej! Jag är en tonåring 14 år gammal och jag är naturligt smal. Men jag tränar 20 utfall, 15-20 squats, magövningar för att större lår och platt mage men angående låren. Vad ska jag äta före och efter? Kan du ge några ENKLA mellanmål som jag kan göra? Nu är det jullov och då försöker jag äta 5-6 ggr om dagen men när det är skola så äter jag frukost, lunch, mellanmål, kvällsmat, mellanmål. Då efter skolan så blir det mellanmål då är det då jag tränar. Men vad ska jag äta före och efter? Jag vill ABSOLUT INTE bli ännu smalare än vad jag redan är. Jag försöker så gott jag kan att äta mer på tallriken när det blir lunch och kvällsmat. Mellanmålen blir det typ frukt/yoghurt ungefär. Jag tränar ca 2 ggr i veckan när det är lov, när det är skolan blir det 4 ggr i veckan med 2 ggr idrott i skolan och 2 ggr med mina övningar. Snälla kan du säga några enkla förslag jag kan äta före och efter?
  Tacksam för svar!!!!:)

  Anonym 2015-01-01 11:16:56
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du! Bra övningar och om du lägger på vikt så kommer musklerna växa i kombination med mycket mat. Ät gärna många gånger om dagen och då innehållande protein bra fetter och kolhydrater. Du hittar massa bra recept i min app i Mikz som du kan ladda ner gratis här –> http://getmikz.com/wargpower

   Recepten hittar du under R i menyn 🙂

   Kramis

   idawarg 2015-01-02 05:36:28
   Svara
 • Önskar dig ett gott 2015 Ida :-)!! Jag vill också tacka för ditt svar om knäböj. Ska använda dina råd. Mitt nyårslöfte är alltid densamma, att sluta riva på naglarna:( men som aldrig blir;/ Mitt andra men absolut inte mindre viktigare nyårslöfte är att också stressa mindre och oroa mig för saker. Jag vill också bygga upp en bättre självkänsla. Tack för den bästa bloggen någonsin;D

  Louise 2015-01-01 11:16:04
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Tack snälla fina vad glad jag blir! <3 Haha ja bita på naglarna kan vara svårt att sluta med men jag känner att du klarar det 2015 🙂 Bra löften! Kramis

   idawarg 2015-01-02 05:34:00
   Svara
 • 2015 ska bli mitt år, jag ska nå mitt mål med träning o ren mat och jag ska hitta ett nytt jobb på ny ort. Och jag ska lägga så mycket tid jag kan med min son o hund <3

  louise borneklint 2015-01-01 10:46:25
  Svara
 • Börja träna regelbundet
  Sluta stressa lika mycket

  clara 2015-01-01 10:08:07 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Jag tränar redan och försöker hålla en bra kost, men ibland slarvar jag, särskilt med maten, dvs hoppar över måltider etc. I år ska jag bli bättre på att se till att jag får i mig den näring jag behöver 🙂

  Sara 2015-01-01 10:03:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind