Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEOS ON MY DANCING

question answerhallåå! jag vet att du är utbildad dansare och har läst att det dödade lite av din dansglädje, men jag bara undrar om du aldrig
ens blir lite sugen på att ta något dansjobb här och där ändå ibland? jag menar med all den utbildningen. liksom extraknäcka någon gång bara?
kram

SVAR: Hej Amanda! Haha jo nu är jag faktiskt lite danssugen igen. Har fptt några jobberbjudanden de senaste åren men tackat nej till dem, men dyker det upp något som låter helt amazing roligt så kanske jag kör bara för att det är kul. Nu behöver jag ju inte ta dansjobb för pengarnas skull utan kan ju bara njuta av det. Ska verkligen försöka börja träna lite dans under 2015 för dans är ju egentligen så kul! 🙂

1. Run The World – En video från ett rep inför ett gig. // 1. Run The World – From a rehearsal to a gig.

2. Musikvideo för välgörenhetsprojektet falling whistles. Älskar låten! // 2. Music video for Falling Whistles. LOve the song!

3. Ja och Sean Banan från Floor Filler 2006 (Det var första gången jag någonsin testade street dance) // 3. Me and Sean Banan in Floor Filler 2006. (First time I ever tried Street Dance)

Ni som följt mig länge vet ju att jag i grund och botten är utbildad proffsdansare men för er som inte vet det så berättar jag det nu. Haha. Har ej många klipp på när jag dansar men ovan kan ni se några klipp från min danskarriär 🙂

//English: You who have followed me for a while know that I am a professional dancer and for those of you who didm´t know Im telling you right now. Haha. I don´t have many videos on my dancing on the internet but above you can see a few from my dance career.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för att du delade med dig av dina videos Ida! Du är en sådan inspirationskälla! En förbaskat stark kvinna som gör det hon brinner för. När jag har mina dåliga dagar påminner du mig om att stå på mig för det jag älskar och att vara mig själv. Det är så häftigt att du verkligen gör det du vill, att du inte undervisar i dans om du inte vill det, att du väljer dina vägar trots att du gått utbildningen. Jag kan ibland känna att jag valt fel utbildning och det känns rätt tufft eftersom jag lade ner 3,5 år på det och tog studielån under tiden. Då kan det kännas svårt att byta inriktning helt efter det! Men när jag läser det här inlägget känner jag mig helt säker, ingenting kan stoppa mig. Jag kommer att jobba med precis det jag känner för. Tack <3

  Sara 2014-12-30 09:23:20
  Svara
 • Hej Ida! När du är ute på krogen och dansar hur dansar du då? ( om de går att beskriva :P) Och vad skulle du säga är do´s and dont´s ? 😀

  Emma 2014-12-29 19:21:09
  Svara
 • Åh vad kul! Jag älskar att dansa, du är så duktig!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-12-29 14:34:35 http://healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind