Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULTOMTEN IDA

IMG_0141.JPGIMG_0150.JPGIMG_0149-0.JPG

Igår var jag jultomte hemma i vanlig ordning. Sjöng dansade och uppträdde för släkten 😀 haha. // Yesterday I was santa. Sang, danced and preformed for family.

Hej vänner! Jag har en grym jul tillsammans med min familj och släkt. Igår var det Kalle anka, julklappsöppning, julbord och mys farm till kl 2.00 på natten vilket resulterade i en lång sovmorgon fram till 9.30. Kan inte minnas när jag sov så länge sist?! Skönt! Idag ska vi ut till mina föräldrars stuga vid vattnet. Ska ta med mig mitt nya fisheye objektiv jag fick i julklapp och testa det. Någon som har grymma tips på hur jag använder det här objektivet?

// English: Hello my friends! Im having a great christmas together with my family. Yesterday it was Donald Duck, christmas gift opening, christmas dinner and snuggle up until 2.00 pm which resulted in a long lie-in until 9.30. Can´t remember when I slept so long last?! Today we are going to my parents summer house. Will take with me my new fisheye lens I got in christmas gift. Someone who have good tips how I use this lens?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida! Jag har länge funderat över en sak men inte vetat hur jag ska formulera det. Men iallafall, här kommer frågan;) Både du och Alexandra bukar ofta ta med knäböj i era benpass. Jag själv har väldigt problem med mina knä, eftersom jag är extremt överrörlig i lederna och att redan det ena knät är opererat. (Knät opererades 2008) När jag utför mina knäböj så gör det inte ont men det känns obehagligt och jag kan aldrig köra så länge jag önskat. Finns det några andra träningsformer som man kan ersätta just knäböj med eller har du några tips på hur jag kan utföra passet med vikter osv? Jag kör ibland benpress med rätt så höga vikter, för där känns det bättre och jag har mer kontroll på situationen då. Hoppas på svar!:) P.s! Du är en stor inspiration för mig. Och tack för du förmedlar vikten av hur viktigt hälsan är för oss:-)

  Louise 2014-12-25 19:35:26
  Svara
 • Det beror på hur hur många reps du gör. Vill du inte ha petigare så kör istället 15-20reps med lägre vikter. Kram Ida

  idawarg 2014-12-25 16:34:37
  Svara
 • Hej, jag undrar om man får bredare och liite längre rumpa av squats? Jag vill inte få MEGA fyllig rumpa (putigare). Bara bredare och längre. Är ca 14 år gammal.

  Anonym 2014-12-25 16:25:22
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas du haft en bra jul:)
  Jag har en fråga angående gluten.
  Jag har nyligen slutat med gluten och undrar om man kan äta vanliga havregryn? om inte, varför? det är ju inte vete i det eller?
  Ha en fortsatt bra dag!:)

  Emeli 2014-12-25 16:16:22
  Svara
  • Svar på Emelis kommentar.

   Hej Emeli!
   Om du inte är jättekänslig kan du det men havre kan innehålla spår av gluten då de tillverkas i samma maskiner som ex vetemjöl. Jag trodde jag klarade av vanlig havre men har nu kommit underfund med att det nog är bäst att köra på glutenfria då jag är ganska överkänslig mot gluten.
   Detsamma Kram 🙂

   idawarg 2014-12-25 16:33:42
   Svara
 • Heej!
  Vr har du köpt mys setet du har på dig? Det var jätte fint 🙂

  johanna 2014-12-25 12:41:19
  Svara
 • ÅH vad fin du är, god jul på dig!
  Hoppas du haft en riktigt bra jul, kram på dig <3

  Erica 2014-12-25 11:58:08 http://fitnessbyerica.disciplin.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind