Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCKA 6 – PLANKAN

6 dec och det firar vi med underbara plankan! Se till att inte hänga i skuldror eller rygg utan spänn upp hela kroppen. Stå 1 min X 4. Woop nu kör vi, jag kör min på flygplatsen 😀

English: 6 dec and we celebrate that with the wonderful plank. Do not hang in back and shoulders and keep your whole bode tense. Stand 1 min X 4. Woop let´s go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida!
  Tack för en grym blogg, älskar din blogg för du är alltid så personlig och du ger alltid bra svar! Har en fråga angående plankan. Jag har läst på olika ställen att plankan inte är en alls bra övning, att den inte tränar någonting förutom att stå helt stilla i den positionen. Stämmer verkligen detta? Jag själv har börjat med en plankan-challenge som varar i 30 dagar och vill gärna tro att den gör mer nytta. Så vad är plankan egentligen bra för? Är den bra för rygg? Har nämligen en väldigt svag rygg. Sorry för många frågor hehe, ha de gott!

  Mirre 2014-12-07 23:00:24
  Svara
 • GRRYM!!!!

  INGEN ANING OM VA DU SKA KÖPA TILL HONOM?? Kika in på blogggen där jag tipsa om flera olika saker du just kan köpa till brorsan, bästa killkompisen, pappa , pojkvännen eller vem som:)) Även ett inlägg om ”GIFTS FOR HER”
  http://nattstad.se/schouhan

  S 2014-12-06 19:11:27 http://nattstad.se/schouhan
  Svara
 • Hej Ida, undrar när receptet på pepparkaksbollarna kommer ut? 🙂

  Elin 2014-12-06 15:36:28
  Svara
 • Hej Ida! Du är en stor inspirationskälla och har hjälpt mig grymt mycket mot ett hälsosammare och lyckligare liv. Jag har dock två frågor som jag gärna skulle vilja ha svar på. För det första så har jag tränat både styrka och kondition under en ganska lång period tillsammans med en bra glutenfri kost men jag har dock inte märkt så stora förändringar. Jag är inte överviktig utan vill mest tighta till framför allt magen och benen och få bort det där sista ”fettet”, mina övre magmuskler syns men det är de nedersta som jag har lite problem med. Nu de tre senaste veckorna har jag börjat äta mindre varje dag och börjar se resultat vilket jag är glad över, dock vill jag inte äta ohälsosamt lite. Jag får normalt sett i mig mellan 500-1000 kalorier om dagen vilket jag såklart förstår låter lite, men jag mår inte dåligt och har energi så det räcker och blir över. Så vad anser du om att fortsätta äta som jag gör tills jag nått mitt mål och sedan öka på den nyttiga kosten samt hålla uppe träningen? Det enda jag är orolig för är att jag en dag ska vakna upp och känna mig svag och att jag inte har ork till något, finns det en risk för det?

  Sen undrar jag också vad du tycker om att använda pofiber i glutenfria bröd tillsammans med mandel- och kokosmjöl, är det ett onyttigt alternativ mer likt vanligt vetemjöl eller är det OK att använda?

  Stor kram från Elsa!

  Elsa 2014-12-06 14:37:42
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! 500-1000kcal är för lite för alla människor och är inte hälsosamt för kroppen. Jag brukar säga att man minimum ska ligga på 1400-1600kcal beroende på . Att äta så lite kan funka i en kort period men det kommers sedan bli bakslag och kan störa kroppens förbränning. Jag rekommenderar ej att du fortsätter äta så lite. Låt det hellre ta längre tid. Kramis

   idawarg 2014-12-06 16:38:52
   Svara
 • Älskar plankan!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-12-06 13:36:29 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Jag har hört från flera håll att man inte ska koppla ihop händerna utan ha dem rakt fram, platt på marken för att man inte ska koppla in ”fel” muskler och lägga tyngden fel. Är det en myt eller hur ligger det till?

  Isabella 2014-12-06 12:53:46
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind