Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEANUT BUTTER CHOCOLATE FUDGE – RECEPT

this weeks recipephoto.PNG

Nu är det dags för veckans recept igen och denna gången är det Maja (Instagram: @lovethemuscles) som står för det mumsiga receptet.   // English: It´s time for this weeks recipe again and today Maja (Instagram: @lovethemuscles) who´s the founder of this tasty recipe. 

Recept Peanut butter-chocolate fudge: // Recipe Peanut butter-chocolate fudge:

2 skopor choklad proteinpulver // 2 scoops chocolate whey powder

2 msk raw kakaopulver // 2 tbsp raw cocoa powder

2 matskedar naturellt jordnötssmör // 2 tbsp natural peanut butter

100g laktosfri cream cheese eller kvarg // 100g lactose-free cream cheese or quark

1/4 cup osötad mandelmjölk // 1/4 cup of unsweetened almond milk. 

Gör så här: Använd en handmixer eller food processor och mixa ihop allt. Häll sedan krossade valnötter och lägg allt i en kakform och in i frysen i minst 6 timmar. // Proceed like follow: Use a hand mixer or a food processor to mix all the ingredients together. At the end stir in some crushed walnuts and transfer the mixture to a cake tin, smooth it out and freeze for at least 6 hours. 

Vill man delta i veckans recept så skicka in ditt bidrag + bilder (helst minst 1000px) + till recipe@idawarg.com. Glöm inte skriva din instagram/bloggadress om du vill ha en länk. // If you want to participate send your contribution + picture (1000px) to recipe@idawarg.com. Don’t forget to write your instagram or blogg if you want to be feature. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vad är det för typ av jordnötssmör? Ser fram emot brownie receptet

  Anki 2014-11-21 19:56:09
  Svara
 • Såg fantastiskt gott ut!

  Caroline 2014-11-21 16:34:02 http://awesomecaroline.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är ganska ny på gymmet och vill träna mer för att få bra brtyg på idrotten i skolan men även att vara hälsomam. vill träna mest mage men även armar och rumpa. Hur tycker du att jag ska träna och hur ofta? Är drt viktigt att lägga in kondition, som tex jogga eller cykla varje vecka, tilsammans med att man styrketränar? Jag har tänkt gå till gymmet tre gånger i veckan och ska man då träa var grupp för sig och hårdare, eller alla på en gång och ta lite lugnare men flera gånger? Många säger att man måste ha starka viktier för att bygga muskler, stämmer det? Är det dåligt att träna med träningsvärk, och vad kan man göra för att förhindra det? Tack så mycket för svar! 🙂 läser bloggen varje dag!

  elna 2014-11-20 22:56:57
  Svara
  • Svar på elnas kommentar.

   Hej och wow vad mycket frågor 🙂 Kul att du ska börja träna. Börja med att träna 2-3 gånger i veckan på gymmet och kör då gärna styrketräning. Kombinera det med antingen promenader eller lättare jogga några gånger i v. Du behöver inte träna tungt. Är du nybörjare så börja med lägre vikter och fler repetitionerf för att sedan öka på vikten när du är säker på teknik. Man kan absolut träna med träningsvärk 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-11-21 10:35:51
   Svara
 • Hahaha, alltså! Har varit slarvig med både träning och kost ett tag och har inte varit inne på din blogg på några veckor… Det första jag ser när jag går in på din blogg är detta!!! Haha! Måste definitivt prova om några veckor, älskar jordnötter tsm med choklad!

  Malin 2014-11-20 22:19:15
  Svara
 • Hej Ida. Det där ser riktigt gott ut och ska testas. Vad är det för jordnötssmör du använder? Tycker oxå det hade varit trevligt med fler nyttiga och goda recept inför jul, vad man då kan baka:).

  Anki 2014-11-20 22:02:20
  Svara
 • Hej!
  Kan man baka detta recept utan proteinpulvret? kan man byta ut det mot något annat?
  MVH Lisa

  Lisa 2014-11-20 21:33:12
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag har själv inte testat så vet inte men testa byta ut mot ex mandel eller kokosmjöl och meddela gärna hur det blev?

   idawarg 2014-11-21 10:32:30
   Svara
 • Åh vad roligt koncept! Detta ska jag definitivt vara med i!

  Mycket gott recept har Maja gjort dessutom! Skulle sitta bra till fredagsmyset imon 😉

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-11-20 20:42:23 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
 • mmmm gott det där såg ut, är den nyttig?!

  D. DeMarkey 2014-11-20 19:47:04 http://demarkey.se
  Svara
 • Hejsan Ida! Jag tränar gym ca 3-5 gånger i veckan och mina mål är att få en mer tränad kropp och även gå ner lite i vikt. Jag älskar träning men blir först motiverad när jag kommer in i det efter en träningsvecka. Jag sköter kost och undviker stora mängder socker och snabba kolhydrater. Nu till mitt problem, jag blir nästan ALLTID sjuk när jag kommer igång och känner mig som mest motiverad. Förkyld och halsont. Då lägger jag direkt av med träningen för att inte förvärra. Förkylningarna är rejäla och kan hålla i sig omkring 2-3 veckor. Detta är är sjukt jobbigt då jag hinner komma ifrån träningen igen och måste hela tiden börja om på nytt för att få upp motivationen och samma styrka som innan. Detta har hänt ett antal gånger och är alltid i samband med att jag är i full gång med träningen. Jag är noga med återhämtningsmål så tycker inte det borde bero på det heller… Vet du någonting som kan hjälpa mig? Kram och tack för en jättebra blogg!

  Ida 2014-11-20 19:27:41
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind