Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY VINTERJACKA

IMG_9872.JPG
IMG_9871.JPG

Ahkka Parka – HERE

Jag hade det grymt bra i Marbella men längtade ändå lite hem till Sverige och hösten då jag ville använda min nya underbara vinterjacka jag beställde  från Ellos innan jag åkte –> HERE. Den är helt underbar och perfekt att ha på sig på härliga höst/vinterpromenader!

English: I had a great time in Marbella but was homesick for Sweden and to start using my new winter jacket I ordered from Ellos before I went –> HERE. I just love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jätte snygg jacka! Jag undrar varifrån kommer mössan? Jag eftersöker en sådan

  Helena 2014-10-30 14:00:39
  Svara
 • Hej Ida!
  Gud vilken snygg jacka! Svårt att hitta fina vinterjackor tycker jag. Fundera på att beställa. Men vet du om den är regntät?
  Kramen

  Sandra Ottosson 2014-10-29 08:25:42
  Svara
  • Svar på Sandra Ottossons kommentar.

   Hejsan Sandra!
   jag har den jackan fast i lila, och den är vattentät så perfekt i det här regniga vädret samtidigt som den är varm eftersom det är en dunfyllning.

   Jenny 2014-10-29 18:14:25
   Svara
  • Svar på Sandra Ottossons kommentar.

   Ja jag vet, vinterjackor är oftast inte så snygga. Jag vet inte men jag tror det. hade den regnet idag 🙂

   idawarg 2014-10-29 11:32:14
   Svara
 • Snygg!

  Jessica 2014-10-28 19:53:17 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Ida!! Supersnygga jacka, får jag fråga hur lång du är? Funderar på att beställa jackan men är rädd att den blir alltför lång på korta lilla jag. Vore så tacksam för svar, du är bäst!

  Noomi 2014-10-28 19:27:29
  Svara
 • Hej Ida!
  Super bra och motiverande blogg har du. Jag har börjat äta en sundare kost nu där jag dragit ner på kolhydrater. Något som alltid händer då är att jag börjar på dåligt. Jag mår illa, är yr och har ingen ork alls. Det kan svida i magen som om jag vore hungrig. Förstår inte vad som är fel och till sist slutar det med att jag får börja äta som vanligt igen. Vad gör jag för fel? Vill tillägga att jag inte slutat äta kolhydrater utan bara minskat, äter exempelvis gröt, knäcke och grovt bröd.
  Kram

  - 2014-10-28 16:32:51
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   Hej! Oj det låter inte alls bra. Kolhydrater är bra och bränsle för kroppen så att ta bort dem är ingen bra ide och speciellt inte om man tränar mycket. Testa lägg till bra kolhydrater som quinoa, råris, rotfruktern mm till lunch middag och se om du mår bättre. Kram Ida

   idawarg 2014-10-28 16:38:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind