Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EFTER VILA KOMMER ENERGI

IMG_9664.JPGIMG_9661.JPGIMG_9660.JPGIMG_9665.JPG

Jag har känt mig väldigt hängig och trött i kroppen de senaste dagarna här nere. Inte så konstigt kanske då vi inte haft en enda ledig dag sedan vi kom hit. Tog 2 hela vilodagar från träningen och igår tränade jag igen och oj så härligt det var! Innan kändes träningen bara tung, jobbig och kroppen kändes inflammerad. En aningen överarbetad. Men nu är jag på banan igen och vilket härligt pass jag körde!

Så viktigt att lyssna på kroppens signaler. Gör ni det? Vilar ni när kroppen säger ifrån eller kör ni över den?

English: My body been very tired lately so I took 2 rest days from training. Very needed! Yesterday I felt better and my workout went so well and I did a wonderful leg and butt workout + intervals on the treadmill.

Gårdagens träningspass: // Yesterdays workout: 

10 min running on the treadmill

Superset: 10 rep lunges in smith 40kg + 15 side walk with rubber band X 6

12 Hip thrusters with barebell 60kg X 4

Superset: 10 One leg dead lift 20kg + 10 back extensions with 10kg X 3

10 Tabata intervalls on the treadmill 16-17km/h

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • SNYGGA DU!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-10-22 20:08:13 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Lyssnar alltid på kroppen – men ibland är det huvudet som säger nej och huvudet går oftast att övertala. När kroppen säger nej så blir det vila, mat och avslappning!

  Kolla gärna in min blogg http://explorista.se/ om uteliv, äventyr, resor, träning och drömmar i en salig blandning. Mixat med lite chokladcupcakes, jätteverbenor & betongkrukor. Och snygga foton, alltid snygga foton! 🙂

  Emmi - explorista.se 2014-10-22 09:07:10 http://explorista.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har absolut inte lyssnat på min kropp och jag blev utbränd på grund av detta. Studier, extrajobb och träning utan vila var min vardag innan sommaren. Jag prioriterade bort nöjen och socialt liv helt för att jag tyckte det ”slösade på min viktiga tid för prestation”. Jag vet inte om du minns, men jag träffade dig och pratade lite om det på ImActive-eventet i Juni. Jag behövde ta uppehåll från gymet och endast promenera under resten av sommaren. Kroppen orkade bara inte. Tillochmed promenaderna blev ofta jobbiga mitt i, dels pga värmen men även pga utmattningen. Det var riktigt obehagligt. Nu är jag tillbaka mer i min ”normala” livsstil igen och försöker vara så försiktig jag kan att inte bli sämre. Jag äter mer nu och låter mig själv vila mer, så jag kan nu gymma försiktigt igen. Jag får ofta fortfarande dippar då jag känner mig helt utmattad igen – ett par dagar i veckan – men jag är hoppfull. Jag delar med mig av det här i hopp om att hjälpa till för att få andra att se hur viktig vila är och inte hamna i samma sits som jag.

  Din blogg är fantastisk som alltid, tack Ida!

  Kram,

  Ida L

  Ida L 2014-10-22 00:29:57
  Svara
 • Vad menar du med tio tabata intervaller? Är en tabata intervall 20 work/10rest X1 eller 20work/10rest x8?

  Linnea 2014-10-21 21:13:59
  Svara
 • Hej Ida!
  Först och främst vill jag säga att din blogg är en inspirationskälla utan dess like! Men till frågan; jag började studera i höstas och flyttade då hemifrån för första gången. Den största skillnaden nu från när jag bodde hemma är hur välfyllt kylskåpet är, dvs det ekar liiiite mer i mitt kylskåp än vad det gjorde när jag bodde hemma… Som alla vet är ekonomin för studenter väldigt tajt och jag undrar vilka matvaror du skulle rekommendera att ha i mitt kylskåp som en bra ”grund” att utgå ifrån? /student som vill leva hälsosamt

  Johanna 2014-10-21 20:16:46
  Svara
 • Hej:) hur tränar man insida lår bäst? kan inte du lägga ut en video som man kan träna insida lår? Hemma träning. Tack i för hand. Kram

  Cecilia 2014-10-21 20:00:19
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej! Det gör du med benövningar som utfall, squats och alla andra benövningar jag lagt ut på youtube. Kolla dem här http://youtube.com/idawarg

   Kram

   idawarg 2014-10-22 09:54:47
   Svara
 • Jag lyssnar absolut på kroppen! Har vilat från träningen i 1,5 vecka pga av lite halsont men nu är jag på banan igen. Dock så känns det ibland väldigt lätt att lyssna på latmasken i kroppen också 😉

  Alexandra 2014-10-21 19:51:30 http://tenderlyn.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Wohoo vad härligt att du är frisk igen. Bra att du lyssnar på kroppen men den där latmasken är ju också en kuling man får hålla koll på 🙂

   idawarg 2014-10-22 09:53:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind