Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYM ÖVNING FÖR RYGGEN

IMG_9352.JPGIMG_9353.JPGIMG_9354.JPG

En grym övning för ryggen är rygglyft där man rullar ner och upp kota för kota. Viktigt att hålla buktrycket hela vägen ner och gör man den rätt så behöver man ingen vikt alls utan efter 15 reps ska det brännas. Jag brukar köra denna 15 x 3.

English: A rely good exercise for the back is back raises when you roll up and down vertebra by vertebra. It´s so important to keep the stomach tense all the way. If you do it right you do not need any weights and it should burn after 15 reps. I use to do 15rep X 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • […] back raises X […]

  RYGGTRÄNING MED MIN BABE | Feed to Post Demo Site 2014-12-16 08:18:10 http://test.wprssaggregator.com/demo630334859/ryggtraning-med-min-babe/
  Svara
 • […] back extensions X […]

  ImActive.se - Ida Warg 2014-11-16 09:10:03 http://idawarg.wearecube.se/2014/11/16/antligen-kan-jag-gora-chins/
  Svara
 • Vad tycker du om fettförbrännings ”piller”? Är lite skeptisk, vet du om det hjälper? Är det dåligt? Och vad händer när man slutar med det? Kram

  Anonym 2014-10-17 11:39:40
  Svara
 • Hej! Jag har problem med att jag får ont i mina knän när jag springer, knäböjer, går i uppförsbackar o.s.v. Har varit hos sjukgymnasten och konstaterat att det handlar om att mina knän helt enkelt blir överbelastade, och något som hjälper är att helt enkelt stärka upp lårmusklerna för att på så sätt lindra för knäna. Min fråga är om du har några jättebra övningar för just låren?

  Tack på förhand!

  Nina 2014-10-17 11:16:29
  Svara
 • Hej ida! Jag har en fråga till dig! 2012 så blev jag sjuk med panikångest och deprisson. Jag fick börja ta tabletter som gjorde att jag över en höst bara gick upp 10 kg. Sen har det forsatt sä. Jag vill verkligen verkligen börja träna igen och förlora alla extra kilo inte bara för att se bra ut utan också för att mina läkare säger att jag behöver det. Jag vet att jag kan för jag var ganska fit osv innan. Men jag har jättesvårt att börja igen och det är ännj svårar när man är själv. Jag vet lixom inte vart jag ska börja. Jag vill så sjukt gärna bara ha en riktigt kickstart eller någon som kan hjälpa mlg.
  Så ja undrar vad är dina bästa tips och hur gör man för att lyckas och hålla motivationen uppe. För nu hatar jag verkligen mig själv. Skulle var jätte snältr om du svarade på detta. Kram!

  Lisa 2014-10-17 09:37:54
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa, hoppas det inte gör något att jag med svarar på din fråga..
   Men jag kan säga att jag vet lite hur det känns, jag har varit deprimerad och haft panikångest, jag var inte nöjd med min kropp och jag ville att allt skulle ändras. Precis som du så hade jag svårt för att komma igång, hade ingen att träna med och var sjukt rädd för att sätta en fot på gymmet. Men även om jag var rädd så köpte jag ett gymkort, för jag tänkte att då måste jag göra något, kan ju inte betala för något jag inte använder. I början var jag sjukt osäker, visste inte om jag gjorde rätt eller fel. Men sakta men säkert så lärde jag mig, blev säkrare. Jag har fortfarande mycket att lära, men idag mår jag bättre. Jag mår bra av att röra på mig har jag märkt, så idag tränar jag för att det är skönt, inte för att ändra min kropp.
   Kanske blev lite långt men, ville bara säga att allt går! Även om det är läskigt, även om det går långsamt, långsamt är endå något! 🙂

   vanja 2014-10-17 13:03:36 http://www.nattstad.se/vanjapersson
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-10-17 10:40:39
   Svara
 • Vart kommer tightsen ifrån?? 😀

  Josephine 2014-10-17 09:06:03
  Svara
 • Grym övning!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-17 09:03:11 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Grymt bra inspiration och motivation Ida! 🙂 Ha en trevlig helg!

  Josefina 2014-10-17 08:19:19 http://sonnhammersisters.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Vissa sjukgymnaster säger att det är skadligt för ryggen att rulla upp i denna övning. Att man instället borde köra på en rak rygg hela tiden. Men dem kanske menar att det blir skadligt om man lägger på vikt, jag vet inte.
  Klurigt det där! 🙂 Vad säger du?

  Anna Eriksson 2014-10-17 07:30:08
  Svara
  • Svar på Anna Erikssons kommentar.

   Håller man inte buktrycket kan båda två vara skadliga då man lägger ett tryck på diskarna. Den här övningen måste göras sakta och säkert och utan vikt, då är den grym! Kramis

   idawarg 2014-10-17 10:23:52
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind