Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAVORITLINNE

linne1GREEN // BLACK // GREY

Linnet ovan är min nya favorit. Har det svarta redan och det gråa är på väg hem. Så skönt och snyggt och det kostar endast 199kr. Perfekt!

English: The top above is my new favorite. I already have the black one and just ordered the grey. So comfortable, nice and it just cost 199kr.Perfect!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fina! Vad köper du för storlek?

  Emma R 2014-10-13 19:22:07
  Svara
 • Snyggt! 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-10 07:33:54 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida. Ska börja med att säga att din blogg är toppen!
  Jag har ett problemområde som jag alltid haft komplex för, och det är mina armar. De är väldigt ”blaffiga” och odefinierade och celluliter. Jag har haft en svacka i träningen i nästan ett halvår till ochfrån. Men nu har jag äntligen kommit igång och älskar varje stund jag tränar, förutom när jag ser mina armar, haha det låter tragiskt men jag är relativt nöjd annars. Så vill ha lite tips på hur jag kan få ett par snygga ´slanka´armar, vad jag ska träna och hur mycket. Jag är annars atletiskt byggd så jag har inte överdrivet med kvinnliga former heller tyvärr 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!

  Elin 2014-10-10 07:31:35
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej fina du! Säger bara styrketräning! Det formar kroppen och tajtar till. Själv tränar jag mycket rygg, axlar och Pole Dance som formar mina armar. Sedan är kosten så viktig. Uteslut socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. KRamis

   idawarg 2014-10-10 08:23:41
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind