Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#MYNIKONMOMENTS

IMG_8967.JPGDen här underbara kameran kommer hänga med mig ett tag framöver då jag fått den stora äran att vara ambassadör för Nikon och testa deras nya kamera D5300. Jag kan bara säga att jag redan är helt kär och att denna kamera har förenklat mitt liv enorm. Hur underbart är det inte med en Wi-fi funktion som gör att man kan föra över bilder direkt från kameran till mobilen för att sedan direkt ladda upp i blogg och instagram? Att slippa alla dessa sladdar och krångel är underbart. Den har också en vridbar skärm som gör det enklare att ta selfies, så nu blir det inga fler suddiga och tråkiga mobilbilder med dålig kvalité.

Om någon vecka så kommer någon av er få chans att vinna denna pärla så håll utkik.

I will use this wonderful camera from nowand on because I have the great honor to be ambassador for Nikon and try Nikon D5300. I already love it because it simplifies my life. It has a great wi-fi function, swivel screen and takes pictures with high quality. So much better then the iPhone camera. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vad roligt! 😀 Lust och skriva någon recension om den?

  Sarah 2014-10-08 12:55:49 http://sarahj.myshowroom.se/
  Svara
 • Låter som en perfekt kamera som jag skulle vilja ha. Ska absolut hålla utkik efter tävlingen 🙂 Känner att jag behöver något mer än min iPhone att ta biler med och då är det ju extra bra med en kamera som har Wifi.

  Patrik 2014-10-07 14:03:32 http://patrikludvigsson.se
  Svara
  • Svar på Patriks kommentar.

   Ja den är verkligen grym och nu när jag börjar lära mig den blir bilderna magsika 🙂 Så kul att fota när man har en bra kamera 🙂

   idawarg 2014-10-07 17:41:22
   Svara
 • Hej Ida, tack för en inspirerande blogg

  det ärså här att jag för tillfället väger mer än jag någonsin har gjort (68kg), har 55% fett i kroppen enligt en mätning på mitt gym. alldeles för mycket med andra ord. Men så här som jag ser ut just har jag sätt ut de senaste åren, men att jag då har vägt 2-3 kg mindre än vad jag gör nu, det är alltså bara min vikt som ändrats, det senaste året har jag börjat lägga till styrketräning i min träning (ca 2 pass i veckan), kan det vara så att det är muskler som blivit större och därmed väger jag mer? trots att inget fett har försvunnit, och jag tycker mig se likadan ut?, jag är livrädd att jag helt plötslig på några månader lagt på mig 2-3kg fett :S

  sen har jag en annan fråga, det är så här att min förbränning antagligen är i botten, har du något tips på hur jag kan öka min kroppsliga förbränning? mat/vätska/träning?

  M 2014-10-07 11:54:44
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Det där med vikt kan vara klurigt när man börjar träna då det är lätt att lägga på sig vätska och som du säger så väger muskler mer ön fett. Mät dig istället med måttband runt arm, lår, rumpa och midja och kolla fettprocenten. Ät bra och ren mat med mycket protein och rör dig så mycket som möjligt

   idawarg 2014-10-07 17:40:43
   Svara
 • Åh vad roligt! jag har den motsvarande kameran i Canon! Den är grym!

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-10-07 09:21:10 http://sofienordberg.se
  Svara
 • Åh, jag älskar nikon!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-07 08:11:02 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • God morgon 🙂 Så bra med tips på kamera. Surfade runt igår och spanade efter ett bra märke. Skulle verkligen behöva en ny. Kram och ha det bäst

  browneyedgirl 2014-10-07 07:22:18 http://browneyedgirljejen.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind