Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

@IDA.WARG ON INSTAGRAM

followIMG_8089.JPGIMG_8083.JPGIMG_8082.JPG

Vill bara säga att jag nu bytt mitt instagram namn från @idasfitness till @ida.warg. Vill ni ha ännu mer uppdatering i form av bilder så följ mig där ♥

English: Just want to say that I changed my instagram name from @idasfitness till @ida.warg. If you want daily update with pictures follow me ♥

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it
  up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later.
  Cheers

  click here to find out more 2014-09-19 12:05:11 http://blogspot.co.uk/
  Svara
 • Hej Ida! vill först och främst säga att jag älskar din blogg 🙂
  Jag har ett litet problem och hoppas du kanske har något bra tips. Jag har inte tränat på gym ett bra tag (halv år snart) pga hälsoskäl, men nu har jag börjat må bättre och jag har bytt gym till fitness24seven..jag har JÄTTESTOR ångest över att gå dit, kan sitta och gråta om jag tänker för mycket på det. Det ligger precis där jag bor så ha verkligen ingen ursäkt att INTE gå dit, men idag vid 22.00 (tänkte att det inte skulle va folk där då) så ville jag köra mitt första pass och jag lyckades tyvärr inte komma in då mitt kort inte verkar vara aktiverat än..det knäckte mig totalt men det jobbigaste var att gymmet är ganska litet och det var en del folk där..jag har jättestora problem med det.
  Helst vill jag vara där helt själv eller kanske max 1 annan person men hur ska jag komma över detta?
  Jag hade inte alls samma problem på mitt förra gym. Jag har heller ingen kompis än att träna tsm med 🙁 Jag vet inte vad jag ska göra, det är fruktansvärt jobbigt och fjantigt alltihopa…

  Många kramar/ Maja

  Maja 2014-09-11 00:36:33
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag älskar din blogg och apar efter dig i dina youtubevideor så mycket jag kan. Jag har en fråga till dig. Jag är nöjd med min kropp i stort men mitt mål är att få lite smalare, tightare lår. Jag har några enstaka kilon för mycket totalt sett, men inget som stör mig egentligen, förutom att jag antar att det är dessa som måste bort om jag vill ha mindre lår. Jag har muskulösa ben (starka i alla fall) men jag förstår att det mesta på låren ändå är fett så jag måste bränna fett för att minska låren. Min fråga är då om det är lämpligast med löpning eller med styrkeövningar (squats, lunges m.m. som du brukar ha i dina rutiner)? Jag vill ju inte få större benmuskler, vilket talar emot att göra benstyrka, men samtidigt har jag hört att det är svårt att bygga större muskler och att styrketräning är bra för det ökar förbränningen. Så vad rekommenderar du mig?

  Malin 2014-09-10 15:12:50
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej fina du och vad kul att höra! 🙂 Jag skulle rekommendera styrketräning med högre reps och mindre vikt och gärna i cirkel precis så som mina pass är uppbyggda + vardagsmotion. Sedan kommer kosten ha en stor del i det hela 🙂 Kör hårt! Kramis

   idawarg 2014-09-10 15:44:04
   Svara
 • Hej! Jag provade dina chokladbollar idag med dadlar, helt ärligt så var jag riktigt skeptisk för att jag inte tycker att dadlar verkar vara så gott men HERREGUD säger jag bara. MUUUMS!!! Tack så mycket för tipset, I’m in foodHEAVEN!
  En fråga bara, hur mycket tycker du att man ska träna om man har ett kostschema och växlar mellan pass och styrketräning? Vore så tacksam för svar och TACK än en gång för tipset om chokladbollarna! Kram 🙂

  Amanda 2014-09-10 13:51:19
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! hahaaa jag vet de bollarna är helt magiska!! Godare än vanliga chokladbollar faktiskt 🙂
   Det beror på vad du har för mål och hur hårda passen är men träna 3-5gr/v och vardagsmotionera 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-10 15:42:17
   Svara
 • If i had your stomach/body, I would be as proud as you 🙂
  jealous, jealous, jealous 😉
  kisses

  Melanie 2014-09-10 11:10:52
  Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg och din insta 🙂 du är en sån stor inspirationskälla. Gillar alla dina mattips och träningstips. Senast i morse så prövade jag att göra din kokosgröt. Så sjukt god den blev!! 🙂 den ska göras oftare 🙂

  Eftersom att du är en sådan stor inspiration för mig så har jag en fråga.
  Jag har börjat att få ångestproblematik igen. Jag vaknar med hjärtklappning och somnar med hjärtklappning. Jag har svårt att somna och sova, det är svårt för mig att vara på mitt jobb för jag får ångestattacker. Detta går såklart utöver min träning också då jag ofta känner mig ledsen och så oändligt trött hela tiden skulle kunna sova en hel dag. Jag tröstäter mycket också vilket gör att jag går upp i vikt något som gör mig ännu mera deppig. Jag undrar om du har något bra tips till mig hur jag skulle kunna bryta denna cirkel?
  MVH Lisa
  P.S förlåt om detta var otroligt långtråkigt för dig att läsa. Du behöver ej svara på detta om du känner att jag frågat i felforum.

  Lisa 2014-09-10 10:24:35
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla vad glad jag blir <3 Visst var gröten god 🙂

   NVad tråkigt att höra. Jag kan också få ångest under stressiga perioder men något som hjälper mig enorm är att yoga och att öva självkänsla varje dag. Jag startar alltid min dag med 15-30 min yoga + att jag säger minst 3 bra saker om mig själv. Det ger mig ett lugn och en bra känsla som ofta sitter i hela dagen. Känner jag mig stressad under dagen så kan jag ta 10 min att bara lägga mig ner och andas långa djupa andetag. Det hjälper. Jag yogar med yogobe.com som du kan göra hemma eller vart du vill för det är online yoga. Så bra, Skriver du koden idawarg så tror jag att du får 14 dagar gratis 🙂 Så testa om du vill. Kramis

   idawarg 2014-09-10 15:40:12
   Svara
 • Du är så fin och snygga bilder också! :*

  Camille 2014-09-10 09:28:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind