Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUDGET TIPS PÅ TRÄNINGSTIGHTS

tights1. Reebok – HERE // 2. NLY Sport – HERE // 3. Only Play – HERE // 4. NLY Sport – HERE // 5. Only Play – HERE // 6. NLY Sport – HERE // 7. NLY Sport – HERE

Ni har frågat efter mer budget variant på träningskläder och jag måste faktiskt säga att det finns så mycket fina träningskläder på marknaden som kostar lite mindre. Här ovan ser ni 7 sjukt snygga tights som alla kostar 299kr. De här tightsen tycker jag är snyggare än många dyra tights och jag är sjukt sugen på att klicka hem både 1, 2 och 3. Kanske 5 och 6 också, haha! Vilka är era favoriter ovan?

English: You´ve asked me about workout clothes that costs a lithe less and I have to say that you can find so much nice in the stores right now. Above you can see 7 stylish tights that all costs less then 43USD. I really want to have number 1, 2 and 3… and maybe 5 and 6 also! haha. Which one is your favorite?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Skitsnygga, jag undrar om du har något bra knep att komma ur ett funk? Jag är just ni helt nere och tränar inte alls.. simmar normalt 3ggr i veckan och gymmar + vardagsmotion. men nu har jag ingen ork eller lust och känner mig nere och lite småfet.

  Rebecca 2014-09-11 08:55:27
  Svara
 • Den andra var ursnygga! Ska beställa dem i slutet av månaden 😀

  Sarah 2014-09-10 14:45:45 http://sarahj.myshowroom.se/
  Svara
 • Perfekt 🙂 behövde jag. Ska spana in dessa. Kram och ha en fin dag <3

  browneyedgirl 2014-09-10 06:32:56 http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
  Svara
 • Jag gillar 1:an, 2:an och 6:an. Det är mycket roligare att träna med snygga kläder!

  Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare 2014-09-09 21:43:27 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • kul med lite budget tips =)
  väldigt snygga tajts !
  jag skulle behöva lite budgettips på bra toppar och framförallt BRA träningsbh:ar för stor byst. Det är väldigt svårt att hitta

  Sanna 2014-09-09 21:39:50 http://moonzanna.se
  Svara
 • Jag är svag för grå! Och dom med text på! 🙂 Så snyggt!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-09-09 20:26:58 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur det är för dig om du äter gluten och mjölk? Får du ont i magen eller blir du mer gasig? Jag funderar nämligen på om jag inte är gluten och mjölk intolerant, för jag är ofta väldigt gasig i magen och undrar om det inte är det de kan vara? Ska iallafall kolla med läkare också!

  Caroline 2014-09-09 19:07:20
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Jag blir absolut gasig av mjölk. Testa att utesluta det i 1 månad och se om det blir bättre så vet d 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-09 21:10:34
   Svara
 • Nummer 6 är min favorit, älskar rosa!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-09-09 18:30:08 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind