Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DUBBLA TRÄNINGSPASS

IMG_7437.JPGIgår blev det dubbla träningspass vilket är väldigt ovanligt för att vara mig nu för tiden. Först blev det ett härligt benpass som ni kan se längst ner i inlägget. Efter det höll jag i mitt camp/pt i grupp och direkt efter det åkte jag och tog en lyrical dansklass i 1,5 timme. Så galet kul men oj vilken träningsvärk jag har nu! SÅ GÖTT! Någon mer än jag som har träningsvärk?

English: Yesterday I did 2 workouts. First a leg workout that you can see below and after that I had my Boot Camp/PT in small group. After I finished I went and took a 1,5 hour lyrical dance class. So fun but today my body is so sore. Wnderful feeling! 😀 How are you? Are you sore anywhere? 

Gårdagens benträning: // Yesterdays leg workout:

10 squats 20kg X 2

5 squats 42,5kg X 5

Superset: 10 Bulgarian lunges/side 28kg + 15 side walk rubber band X 3

12 Hip thrusters 60kg X 4

10 one leg squat/side X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • ÄLSKAR dessa träningskläder!! Vart är de ifrån? 🙂

  Emma R 2014-08-28 14:55:29 http://www.emmaslivsstil.blogg.se
  Svara
 • hej Ida!

  en super inspirerande blogg har du!

  Hur vet man om man har tagit i för hårt eller inte. Efter gårdagens pass har ja sjukt ont i benen kan knappt gå, ska det kännas så? har tränat mycket i mitt liv men aldrig på gym och senaste tiden cirka 1 år tillbka endast promenader och lite joggning) skaffade nyss gymkort och hade en tränare med mig som gjorde ett träningsprogram till mig men nu efteråt kan ja knappt röra mig och jag har lite ont i ena benet. ska de va så?

  elvira 2014-08-27 22:23:56
  Svara
  • Svar på elviras kommentar.

   hej Ida!

   en super inspirerande blogg har du!

   Hur vet man om man har tagit i för hårt eller inte. Efter gårdagens pass har ja sjukt ont i benen kan knappt gå, ska det kännas så? har tränat mycket i mitt liv men aldrig på gym och senaste tiden cirka 1 år tillbka endast promenader och lite joggning) skaffade nyss gymkort och hade en tränare med mig som gjorde ett träningsprogram till mig men nu efteråt kan ja knappt röra mig och jag har lite ont i ena knät. ska de va så?

   elvira 2014-08-27 22:25:01
   Svara
 • I ditt senaste Youtube-klipp där du svarade på frågor så sa du att när du unnar dig så kan du käka massa frukt. På vilket sätt är frukt inte nyttigt? Vad finns det för nackdelar med att äta mycket frukt?

  Fanny 2014-08-27 22:23:29
  Svara
 • Hej Ida!

  Vill först bara säga att du och din blogg är en STOR förebild för mig och har fått mig att tänka om vad det gäller träning och kost.

  Jag undrar om det har hänt dig någon gång att du får ganska ont i magen efter du ätit? Jag får det efter varje måltid och har haft det i 2 veckor. Jag börjar känn mig lite orolig, förut tänkte jag inte så mycket på det, men jag vet inte om det är att jag är allergisk mot något eller om du vet om det kan vara någonting annat?

  Tack på förhand.

  // Molly

  Molly 2014-08-27 21:17:54
  Svara
 • Hej!
  Jag har testat kakor som är gjorda av dadelmassa av ”farmors” märke idag. Det står att de är helt gluten, laktos och äggfria och i innehållsförteckningen hittar jag inte att de innehåller socker. Dock smakar de väldigt sött och när jag googlar står det att det visst innehåller socker. Vet du hur det ligger till? tack för grym blogg!

  anna 2014-08-27 21:01:02
  Svara
 • Åh vad du är grym!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-08-27 19:03:36 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • De passet ska jag köra 🙂

  Jessica 2014-08-27 18:52:18 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Ja, jag har en helt sjuk träningsvärk i mina lår som verkligen inte är sund (!!). Ha ha. Det känns som om jag har en inre blödning – vilket det ju är också. Körde alldeles för hårt benpass så nu tappade jag suget till att köra pass idag. Learning by doing – dags att känna var gränsen går mellan hälsosamt och skadligt …

  Anna 2014-08-27 18:23:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind