Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT TEAM ÄR KLART

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.50.12Fick igår reda på att närmare 600 av er anmält sig till mitt team i Skin Perfection Challenge. HUR GALET?! Ni är bannemej bäst! Eftersom det var så stort intresse har vi bestämt att ta med 35st i teamet istället för 30st. Igår valdes mitt team ut och ni som blivit valda kommer att kontaktas inom kort, så håll utkik 🙂

Vinner vi som team så kommer någon i teamet ha chans att vinna…

Stora vinsten: En weekend till Paris.

2:a – 5:e plats: Ett stort skönhetspaket från Loréal värde 3 000kr. 

6:e – 30:e plats: Ett skönhetspaket från Loréal värde 1 000kr.

Så jäkla coolt! För er som vill läsa om mitt teams resa och vad jag tycker om produkterna så kommer jag från och med nu blogga om det HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • WOHO! Jag är med i ditt team!

  manda 2014-08-28 10:26:17
  Svara
 • Jag ser att du svarat samma till alla om att du inte har kontroll över vilka Loreal valt ut, men tycker att du nog har lite skyldighet att framföra klagomålen till dom oxå.
  Jag mottog 15.34 ett mail om att jag blev utvald och behövde svara innan 12.00. Eftersom jag inte listat ut hur man reser i tiden än så svarade jag direkt, 15.36 istället. Och blev struken eftersom jag svarade för sent.
  Väldigt oprofessionellt agerande från Loreal’s sida och jag hoppas på någon reaktion från dig mot dom.

  Sarah Adolfsson 2014-08-27 16:29:50 http://sarahadolfsson.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Sarah Adolfssons kommentar.

   Hej Sarah! Jag håller helt med och du ska veta att de som sköter hand om tävlingen (Loréals PR-byrå) har fått sig en rejäl utskällning. Det blev tyvärr något tekniskt fel vid utskicket. Tråkigt men som sagt inget jag kan göra 🙁 Kramis

   idawarg 2014-08-27 16:38:22
   Svara
 • Jag är med i ditt team! Ska bli så kul, är taggad till tusen 🙂

  sofie 2014-08-27 10:56:16 https://www.facebook.com/PTsof?fref=ts
  Svara
 • Jag fick svar nu att teamet redan var fullt trots att det var deras fel att jag inte hann svara förns kl 16 eftersom jag fick mailet kl 14 ifrån dem…
  Blir så himla ledsen! Tycker verkligen att det är fel då jag inte kunde rå för att de skickade mailet försent…jag kollar alltid mailen med jämna mellanrum varje dag och hade svarat direkt om de skickat ut det innan klockan 12. Blir så himla ledsen och besviken då jag ifrån början kom med i ditt team Ida 🙁

  Ida 2014-08-27 09:31:48
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och jag förstår din frustration! Jag har tyvärr inte kontroll över vilka Loreal väljer och hur utskickat har fungerat. Vet att trycket varit så högt att det blivit lite strul med server. Jag ber om ursäkt men det är tyvärr inget jag kan styra över. Kram Ida

   idawarg 2014-08-27 11:43:45
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag kom också med i ditt team! Så glad!! Jag hann svara på mitt mail i tid (fick det på kvällen och skulle svara senast 09.00 dagen efter) men sen har jag inte hört något. Blev lite osäker på om mailet kom fram, men håller alla tummar och tår för att det gick. Är så taggad!

  /Sara

  Sara Pettersson 2014-08-27 09:10:26
  Svara
 • jag fick också mail att jag kommit med… jag bekräftade dock 4 timmar över 12.. men har skickat de uppgifter ni behövde..men inget svar? tycker det är tråkigt att man hade 2 timmar på sig att svsra, fick mailet 9.40 igår och skulle bekräfta kl 12.00…kollar inte mailen varje timme direkt =( // Sanna

  Sanna 2014-08-27 08:57:27
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Jag har tyvärr inte kontroll över vilka Loreal väljer och hur utskickat har fungerat. Vet att trycket varit så högt att det blivit lite strul med server. Jag ber om ursäkt men det är tyvärr inget jag kan styra över. Kram Ida

   idawarg 2014-08-27 11:42:48
   Svara
 • Jag fick mail om att jag kommit med klockan 15.25 idag, och det stod att jag skulle svara före klockan 12. Idag…
  Samma problem som för Ida här ovanför alltså 🙁

  Karolina 2014-08-26 21:23:13
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej Karolina! Jag har tyvärr inte kontroll över vilka Loreal väljer och hur utskickat har fungerat. Vet att trycket varit så högt att det blivit lite strul med server. Jag ber om ursäkt men det är tyvärr inget jag kan styra över. Kram Ida

   idawarg 2014-08-27 11:42:22
   Svara
 • Hej Ida! Jag kom med!! Men precis som Ida skrev fick även jag mailet kl 14.00 och kunde därav inte bekräfta i tid.. :/ Hoppas jag får behålla min plats ändå, hade varit grymt!!

  /Lisa

  Lisa Erlandsson 2014-08-26 21:02:46
  Svara
  • Svar på Lisa Erlandssons kommentar.

   Hej Lisa! Jag har tyvärr inte kontroll över vilka Loreal väljer och hur utskickat har fungerat. Vet att trycket varit så högt att det blivit lite strul med server. Jag ber om ursäkt men det är tyvärr inget jag kan styra över. Kram Ida

   idawarg 2014-08-27 11:41:53
   Svara
 • Åhh va kul för alla som kom med! Hoppas ni nu vinner så att ngn kan åka till Paris 😀

  Jessica 2014-08-26 20:16:29 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej! 🙂 Tycker det är sjukt kul att man får chansen till att vara med i ditt team, jag anmälde mig men kom tyvärr inte med 🙁
  Men kul för alla andra som gjorde det 🙂

  Moa 2014-08-26 17:10:05 http://www.moaernst.forme.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag blev utvald och blev så glad! Dock stod det i mailet att man skulle svara innan kl 12.00 idag 26/8 men jag fick mailet kl 14.00 idag 26/8. Har nu panik över om de sollar bort mig nu pga fel i kommunikationen. Jag kunde ju inte svara i tid så jag inte fått mitt mail. Vad ska jag göra? Skrev det till dem och hoppas de svarar mig:) vill så gärna!
  Kram Ida

  Ida 2014-08-26 16:36:45 http://idaacarleborn.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Jag har tyvärr inte kontroll över vilka Loreal väljer och hur utskickat har fungerat. Vet att trycket varit så högt att det blivit lite strul med server. Jag ber om ursäkt men det är tyvärr inget jag kan styra över. Kram Ida

   idawarg 2014-08-27 11:40:32
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en superbra och motviverande blogg! Jag har en fråga som jag har funderat många gånger på! Du kommer säkert rekomendera att man inte ska äta något av det jag kommer räkna upp, men jag är ändå väldigt nyfiken 🙂 Är det bättre att äta massa godis eller att istället äta chips/ostbågar. Godiset innehåller ju mer socker, men chips eller ostbågar är väl inte mycket bättre fast de knappt innehåller tillsatt socker? Skillnaden är väl ofta att när det gäller chips så kan man trycka i sig större mängder än vad gäller godis.. Men ändå, vad är sämre och varför? Har ofta disskutionen med en annan träningsintresserad kompis, men vi kommer aldrig fram till något. Hoppas på lite hjälp från ett proffs! 😀 Kram 🙂

  emma 2014-08-26 12:30:45
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma! Ska du ändå äta onyttigt så ät det du gillar bäst och njut. Inget är nyttigare/mindre nyttigare än det andra. Vill ni vara nyttigare så ät en fruktsallad 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-27 11:38:50
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack! Jo vi äter hellre fruktsallad eller gör en mumsig smoothie på frukt och bär. Det är ju faktiskt godare på riktigt! 😀

    emma 2014-08-27 15:50:58
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind