Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATCH

nelly3

1. Run Jacket – HERE // 2. Sport Top – HERE // 3. Sport Bag – HERE // 4. Shape Tights – HERE

När det gäller träningskläder så jag älskar att matcha! Jag älskar hela set och jag älskar när hela outfiten är från samma märke. Haha, när jag dansade innan var jag känd för att jag alltid kom i matchande mjukisdressar 😀 Blev därför helt till mig när jag hittade de galet snygga kläderna och designen på Röhnisch nya höstkläder! Hur snyggt?! Vill ha nu!

Gillar ni att matcha träningskläderna?

When it comes to workout clothes I love to match and I love when the whole outfit is from the same brand. These wonderful clothes is from Röhnisch autumn collection and I just love it! How cool?  Do you like to match your workout outfit?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Den sport toppen va ju galet snygg!

  Jessica 2014-08-23 15:32:24 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Jag tycker det är kul att matcha men även att inte göra det 🙂

  Ellen 2014-08-22 20:18:32 http://ellenjosefssons.blogg.se
  Svara
 • Väldigt snyggt! Men det finns ingen chans i världen att jag har råd med det, som tur är så tycker jag jätte mycket om soc:s träningstights, enkla i svart, det är smidiga och riktigt bekväma vid magen. Skulle du inte kunna ha lite budgettips på träningskläder? Det vore väldigt roligt!

  Jeanna 2014-08-22 16:33:49 http://strawberryletterjeanna.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en liten fråga! Vad tycker du om fullkornsbulgur? Är det något du tycker är nyttigt och bra att äta? Och tack för en OTROLIG blogg som man blir så glad av att läsa! 🙂

  Hälsningar Ella

  Ella 2014-08-22 15:39:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind