Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN NY VECKA – TRÄNINGSRESA TILL MARBELLA

slider_1000px_2

Alltså jag måste nypa mig i armen! Eftersom det var så högt intresse på min och Alexandras träningsresa och så många som ej fick plats så har ProFitness bestämt att vi kör en vecka till, den 8-15 oktober. Wohoo vad kul! Även denna veckan är det 5***** hotell som är så fint och typ allt ingår… frukost, lunch, middag, kosttillskott, massa träning, föreläsning, stretch och andra roligheter. En vecka fylld med träning, god mat, bra sällskap och sol mitt i gråa oktober. Det vill man inte missa! Det kommer vara ännu mer begränsat med platser på den nya resan och det kommer vara försten till kvarn.

För mer info och anmälning kolla HÄR.

Kan man inte den veckan så finns det 2 platser kvar till 16-23 okt pga. 2 avhopp. Är man intresserad av någon av de platserna kan man maila direkt till info@profitnesscamps.se.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter som en helt underbar resa! Synd bara att jag resan är bortrest hela okt.. Håller tummarna för att det kommer fler gånger för du är så inspirerande och ger så mycket tipps och motivation!

  Emelie 2014-08-14 18:45:47
  Svara
 • Åh vad roligt! Grattis och lycka till! Skulle gärna vilja åka på en sån resa men jag har hockeysäsong hela vintern så skulle inte hinna..

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-08-13 11:03:04 http://sofienordberg.se
  Svara
 • Denna resa verkar så sjukt jäkla underbart rolig! Men ärligt. 16000 kr? Vem har råd med det? Om man inte är vuxen med bra jobb och en stabil inkomst… Jag som student som ändå jobbar extra har ju absolut ingen som helst möjlighet till detta, om jag inte vill ta av mina sparpengar som ska gå till lägenhet liksom. Trist! Men ja, jag vet att det är mycket som ingår såklart. Hade dock varit kul om vi ”vanliga dödliga” också kunnat få en chans att göra en sån här resa hehe 🙂 Kram!

  stina 2014-08-13 09:57:35
  Svara
  • Svar på stinas kommentar.

   Ja den kommer bli kanon och jag förstår vad du menar och 16 000kr är och låter mycket men allt ingår verkligen i resan och att åka till Marbella, boka flyg och boende själv är ännu dyrare. Jag gjorde det i sommar och betalade mer än 16 000kr bara för flyg och boende och inget ingick. Men ska framföra din önskan så kanske man kan göra en resa till ett ställe som inte är så dyrt.

   Annars är du mer än välkommen att komma och träna med mig på mina Boot Camp eller delta när jag ska ha mina event nu i höst igen. Hoppas vi ses! Kramis

   idawarg 2014-08-13 10:12:33
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind