Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS PERSONLIGA – 10 AUG 2014

IMG_6853.JPG

Tack snälla fina ni för responsen på inlägget igår. Jag ska försöka bli mer personlig i bloggen. Jag tänker att ingen tycker att det är kul att läsa men när jag tänker efter så gillar jag själv att läsa bloggar där man får reda på vad personen gjort under dagen, shoppat, ätit och framförallt mår. Det kommer bli ovant i början man från och med idag så kommer ”DAGENS PERSONLIGA” att finnas på bloggen så är man inte intresserad av mig utan bara av träning så hoppar man bara över att läsa dessa inlägg.

Så idag mår jag väldigt bra! Sitter i mamma och pappas soffa i Åmål, dricker kaffe och jobbar. Måste jobba ikapp lite innan jag sätter mig i en bil i 5 timmar tillsammans med min lillebror för att åka tillbaka i Stockholm. Mycket jobb och möten väntar till veckan som kommer och jag är så pepp på jobb. Jag är bannemej klar med semester och ”ledighet” nu och vill ha vardag och massa jobb! Wohoo, jag blir till och med supertaggad av bara tanken!

I veckan börjar ett nytt samarbete med ett stort skönhetsföretag som kommer pågå i 7 veckor (några av er kommer också ha chans att dela), nya youtube videos ska planeras, nya sponsoravtal ska förhandlas, boot camp ska planeras och möten tillsammans med min agent angående ev. nya samarbeten ska göras. Nu drar hösten igång med stormsteg och jag kunde inte vara mer taggad!

English: Thank you so much for the response on my post yesterday. I will try to be more personal. I think that no one thinks it´s interesting but when it comes to myself I love blogs that are personal and I like to know what the person have done during the day, shopped, eaten and  how the person feels. It will be awkward in the beginning but from today I will post ”TODAYS PERSONAL” every day and if you just want to read about training you can skip these posts. 

Today I feel really good! Drinking some coffee and working in mum and dads sofa. Have to catch up some work before brother an I gets into the car for 5 hours and go back to Stockholm. Have a lot of job and meetings the coming week and I can´t wait to start. I´m tired of vacation and just want to start working! Wohoo can´t wait! This week I start a new collaboration with a big beauty company and I need to plan new youtube videos, new sponsorship agreements, planning boot camps and meetings together with my agent. Autumn is here and I love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Låter som du kommer att få en fantastisk höst! =)

  Jessica 2014-08-11 07:08:37 http://photohugs.se
  Svara
 • Det låter som du har en massa spännande framför dig!
  Jag får önska dig en grym vecka helt enkelt

  Jennifer Z 2014-08-10 23:51:57
  Svara
 • Spännande! Ska bli jättekul att läsa om! 🙂

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-08-10 20:59:02 http://sofienordberg.se
  Svara
 • Vart kommer dina örhängen ifrån? Superfina!

  Anna 2014-08-10 18:59:19
  Svara
 • Jag längtar också till hösten och alla rutiner! Man får mer ordning på sitt liv då känns det som! 😀

  sara 2014-08-10 17:54:51 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Du verkar vara en sådan fin tjej. Bra värderingar och brinner för det du gör. Dit vill jag komma. <3

  Hanne 2014-08-10 17:23:38
  Svara
 • Vad härligt! 🙂

  Svara
 • Låter härligt!
  Har en liten fråga… Funderar på hur du gör angående risprotein då du är ute och reser, tar du med så att du har för den tiden du kommer att vara borta eller hur tänker du kring detta? Tack för en inspirerande blogg 🙂 stor kram

  Linnéa 2014-08-10 15:47:04
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Ja jag brukar ta med mig 1 portion/dag och lägger det i en plastpåse tillsammans med en skopa 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-10 17:28:48
   Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg och kul att du ska bli mer personlig nu! Jag har en fråga om ditt val av mjölkfri mat. Själv är jag laktosintolerant och mår väldigt dåligt när jag får i mig mjölkprodukter. Däremot äter jag alla laktosfria produkter så som laktosfri yoghurt, mjölk, fil, keso etc. Jag undrar då varför du väljer att inte ens äta laktosfria produkter? Har de någon negativ påverkan? Tacksam för svar!

  Hanna 2014-08-10 15:26:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack fina du vad glad jag blir. Har svarat på en liknande kommentar i ett inlägg som kommer ut inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-08-10 17:30:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind