Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN NYA KÄRLEK BERTA

20140718-120649-43609577.jpg20140718-120648-43608392.jpg20140718-120646-43606837.jpg20140718-120651-43611346.jpg

Imorse blev vi serverade frukost på takterassen och våra värdar hade ordnat en gluten och mjölkfri frukost. Äggröra med banan, aprikos och svart kaffe, så gott!// This morning we had breakfast on our terass here in Marbella. Our host had arranged a gluten and dairy-free breakfast. Scrambled eggs with banana, apricot and black coffee. So nice!

Jag har hittat min nya kärlek här i Marbella! De som äger rummet vi bor i har en söt liten hundvalp som heter Berta som jag är helt kär i. Jag har länge funderat på att skaffa en hund men eftersom jag haft ett jobb innan där hundar ej är tillåtet så har det inte gått då jag inte vill lämna hunden själv eller på dagis, men nu jobbar jag hemifrån så är väldigt sugen på att skaffa mig en liten vän. Dock är jag allergisk mot vissa hundars saliv. Jag vill ha en Pomeranian men måste låna en först för att se hur/om jag reagerar på den. Någon av er som har erfarenhet av rasen Pomeranian?

Just nu sitter jag på takterassen utanför vårt rum och jobbar samtidigt som jag vaktar lilla Berta 🙂 Ska redigera filmer till min youtubekanal, svara på mail, planera höstens boot camp och redigera bilder från Barcelonaresan.

I found my new love here in Marbella! Our hosts owns a cut little puppy called Berta. I´ve tought long about buying a dog but the job I had before didn´t allowed dogs and I don´t want to leave my dog alone. But now I work from home and I really want a little friend. I want a Pomeranian but I need to borrow one first to see how/if I react? Anyone of you who have experience with the breed Pomeranian?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • I’ve got a pomeranian and i love everything about her! she’s 2 today and the best decision i ever made, no trouble at all just a great companion – she is a little sock thief though! x

  kirsty 2014-07-21 17:17:12 http://fashionchampagne.com
  Svara
 • Är inte det där nektarin haha?

  Julia 2014-07-20 17:34:29
  Svara
 • Jag vill också ha en pomme har velat det väldigt länge nu. Min granne har en 14 årig pomme som är helt fantastisk, pigg, hurtig och väldigt artig. Jag tror att bra uppfostran kan få pli på hunden även om den är på ett visst sätt så kan man få den att vara mindre skällig. Det verkar från vad jag upplevt vara en mycket frisk, pigg, sällskapssjuk och glad hund 🙂

  Arwen 2014-07-19 12:14:29
  Svara
  • Svar på Arwens kommentar.

   Å vad kul att höra. ja min uppfattning är att de är väldigt pigga och glada hundar och SÅÅÅ galet söta. haha.

   idawarg 2014-07-19 14:11:47
   Svara
 • Hej Ida,
  Tycker absolut du ska köpa hund! 🙂
  Jag köpte min chihuahua för ett år sedan och kan inte leva utan henne, ger så mycket glädje, motion, kärlek och allt!
  Men rata inte hunddagis!!
  Bästa hunddagiset i Sthlm är Stockholms Hundforum, finns vid odenplan, kungsholmen och söder!
  Det är jätte bra, dem som jobbar där är super med hundarna och VÄLDIGT NYTTIGT för din hund att umgås med andra hundar!
  Kan verkligen rekommenderas!
  Roligare för hunden än att bara hänga hemma med dig…

  Tillsan 2014-07-18 23:46:49
  Svara
  • Svar på Tillsans kommentar.

   Å tack för ditt svar och vad kul att höra. Kan tänka mig att en hund ger så mycket glädje. Okej då ska jag kolla upp det med hunddagis, låter ju väldigt roligt 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2014-07-19 14:11:04
   Svara
 • Hej du frågade om Pomeranian. Det är väldigt blandade uppfattningar om dom. De är som sagt ”larm-hundar” så skällandet ligger i blodet och det är ganska så hyper och har ganska högt självförtroende och kan lätt bitas (försvarsmekanism) om någon oerfaren handskas med dom , som t.e.x små barn. De kan bli destruktivt och utveckla beteendeproblem när de lämnas ensamma. Men med rätt uppfostran kan man få ganska pli på det. Det mesta ”negativa” med dom gäller bara att uppfostra dom rätt och inte låta hunden röjja hejvilt, för just den rasen vill gärna vara ”ledaren”. Annars är de en söt liten hund som inte kräver mycket motion 🙂

  Kram

  Majsan 2014-07-18 22:17:08
  Svara
  • Svar på Majsans kommentar.

   Å tack för svaret. Jag undrade just om de var ”skälliga” hundar 🙂 Ja de är så söta och perfekt att ha om man bor inne i stan. Kram

   idawarg 2014-07-19 14:09:42
   Svara
 • Hej Ida! jag har börjat köra dina PT pass på youtube och vill bara säga att dom är så bra:) Jag vet alltid vad jag ska göra på gymmet nu! Tack igen! kram

  Petra 2014-07-18 22:13:10
  Svara
 • Hej Ida. Jag är en tjej på 14 vintrar och har en fråga. Jag har hört det inte är bra att äta/dricka nåt med proteinpulver när man fortfarande växer. Är det sant? För att jag tror det var på din blogg jag läste att proteinpulver gör så att man håller sig mätt längre och i min skola äter vi lunch riktigt sent. Så jag är alltid hungrig mellan andra och tredje lektionen. Så min huvudfråga är Skulle jag kunna dricka en proteinpulvesmoothie innan skolan?? Eller är jag för ung?? Kram

  Emma 2014-07-18 20:10:19
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Du är inte för ung. Välj bra naturligt och ekologiskt proteinpulver bara. Jag rekommenderar detta http://www.vitamera.se/ref/idawarg/protein-choklad-refill-145.html
   Kram Ida

   idawarg 2014-07-19 14:07:38
   Svara
 • Eller ska jag bara göra 12 eller 20 utfall?

  Anonym 2014-07-18 16:56:27
  Svara
 • Hej, nu är det sista gången jag ska skriva detta nu och nu tar jag detta på allvar haha. Nej men jag har kommenterat hur många ggr som helst men nu blir det sista gången. Jag har en fråga kvar av hela detta. Kan jag göra 40 situps, 30 utfall på varje ben, och 1 minut planka tills jag förbättrar mina muskler. MEN, jag är tonåring och vill absolut inte gå ner i vikt då jag redan är underviktig. Så vad ska jag äta som bäst som före och efter så jag ej går ner i vikt? Går det bra med banan och jordgubbar + ett glas vatten/juice som före och efer? Jag brukar träna efter jag äter frukost. Är det okej att träna efter frukost?

  Anonym 2014-07-18 16:50:42
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Jag har svarat på din kommentar innan också så håll koll i kommentarsfältet 😉 Det kan du absolut göra. Är du underviktig så ät större portioner bara och se till att äta regelbundet och att varje måltid innehåller både kolhydrater, fett och protein. Jag vet inte hur mycket energi just din kropp behöver så du får känna dig fram och ta den kosten du har nu och öka storleken på portionerna och lägg till ett extra mål. Kramis

   idawarg 2014-07-19 14:05:47
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för svaret men det är såhär att jag har ett stort problem som ej vill släppta från HUVUDET! När skolan startar så börjar jag 7an och då har man idrott som är ca 2 ggr i veckan (tror jag) + mina övningar som jag gör 2 ggr i veckan + några promenader med mamsi på sommarlovet när hon är ledig. Men när skolan startar, ska jag fortfarande göra mina övningar 2 ggr i veckan + dom 2 träningarna på idrotten som blir totalt 4 ggr i veckan. Jag är ju bara 13 år och har hört att det är farligt att träna så mycket fast det jag tränar kanske inte är så farligt? För på lov när mamsi är ledig så passar vi på att ta en promenad.

    Anonym 2014-07-19 19:44:30
    Svara
 • åh det ser riktigt härligt ut! 🙂

  Jenny 2014-07-18 16:20:08 http://jennsans.blogg.se
  Svara
 • åh, va mysigt om du skaffar en liten hund! kom ihåg att om du lånar en hund och inte känner någonting så betyder det inte att du tål rasen. det är från individ till individ vad hunden utsöndrar (det som människan inte tål). 🙂 KRAM!

  ellen 2014-07-18 13:50:01 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Här kommer en fråga som jag verkligen hoppas du kan svara på. Har fått så jäkla många svar på frågor som andra har ställt innan här i bloggen. Men här kommer en fråga jag inte tror du gått in på så mycket.

  Jag har ett terränglopp på en mil som jag ska springa om några veckor. Har förståss tränat en hel del. Men ibland har milen gått jätte bra att springa och ibland jätte dåligt och kroppen har känts tung och kraftlös. Jag är ganska så säker på att det har att göra med vad jag ätit under dagen. Men kan inte riktigt sätta fingret på vad jag bör äta för att jag ska ha en bra springform. Har försökt experimentera för att se, men det har inte fungerat så bra.
  Så, vad har du för tips att man ska äta/dricka innan ett lopp på en mil då man behöver känna sig pigg och uthållig?
  Tack för en riktigt bra och inspirerande blogg!
  Kram

  Madelene 2014-07-18 13:38:19
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   Hej Madelene och tack snälla för din kommentar! 🙂 Det är inte bara viktigt vad du ätit samma dag utan lika viktigt om inte viktigare vad du ätit dagars innan. Se till att fylla på ordentligt med bra energi i form av både kolhydrater, protein och fett. Tränar du sadlarna innan loppet så ät återhämtningsmål direkt efter träning och till dina vanliga måltider gärna större portioner än vanligt. Lycka till kram Ida

   idawarg 2014-07-19 14:02:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind