Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEN PERFEKTA MORGONEN

20140708-094312-34992161.jpg20140708-094313-34993603.jpgGod Morgon! Denna morgonen kan inte bli mer perfekt än vad den varit! Vaknade efter en lång natts god sömn. Klev upp och körde 15 min yoga och äter nu frukost med den bästa utsikten ever. Jag älskar naturen och har saknat den så mycket. Att kunna äta frukost och kolla ut över vatten och skog är underbart och så lugnande.

Snart ska jag möta upp min kusin för ett träningspass. Så kul att ha en träningskompis även när man kommer hem. Min kusin är nämligen också PT och yogalärare.

Det var min perfekta morgon. Hur ser en perfekt morgon ut för er?

Good Morning! This morning coulden´t be more perfect! Started the day with 15 min yoga and then breakfast with the best view ever! I love the nature and to eat breakfast with water and forest view is wonderful and harmonious. Soon I will meet my cousin for a nice workout session. So nice to have a workout and she´s also a Personal Trainer and a yoga teacher.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej
  Jag undrar äter du någon form av bröd?
  Hälsningar träningsgalen som älskar baka bröd

  Gudrun 2014-07-11 20:38:46
  Svara
 • Hej ida jag hade bra morgon jag tränade i några minuter och senare åt jag en god frukost,Men jag måste fråga dig en sak och det är jag är en tonårstjej som vill träna upp min mage. jag tränade mer förut och hade en helt okej mage jag har alltid varit ganska smal men nu ser den inte ut som jag vill jag är inte en tjockis men jag har fått så stort komplex över min mage och jag vet inte exakt hur jag ska träna för att få typ 4 pack och ett tydligt sträck på magen. jag skule jätte gärna vilja att du svarde mig kram Alice

  Alice 2014-07-11 16:26:13
  Svara
 • Låter helt perfekt i mina öron. Skulle precis göra detsamma men pga halsont fick jag ta en lugn promenad i solen & ägnade morgonen åt att testa din sockerfria ecosylt! Publicerade resultatet hos mig. Den blev verkligen super god och var väldigt enkel:)) tusen tack för all inspiration. Ska definitivt äta pannkakor ikväll! Kram

  Ida 2014-07-08 11:59:43 http://idaacarleborn.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla för din kommentar! Vad kul att höra att du gillar sylten! Jag själv älskar den och ska göra en omång till i veckan 🙂
   Krya på dig! Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:33:37
   Svara
 • Hej Ida,

  Har du några bra tips på yogapass/yogaövningar som är bra för stel och orörlig kropp? Skulle behöva ett basicprogram, lite kortare att göra morgon eller kväll.
  För övrigt gillar jag verkligen dina veckoutmaningar – tycker det är ett bra sätt att boosta den ”vanliga” träningen – tack för det :-).

  Hälsningar,
  Ia

  Ia 2014-07-08 11:48:30
  Svara
  • Svar på Ias kommentar.

   Hej fina du och vad kul att höra 🙂 Jag använder mig av Yogobe.com som har allt från 5 min-90min yogapass i alla olika nivåer. Jag tycker det är grymt då man ej behöver passa tider till klasser. Du kan få 2 gratisveckor på http://yogobe.com om du anger idawarg vid anmälning. Annars kostar det enast 189kr/mån och du får yoga hur mycket du än vill 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:32:41
   Svara
 • Min morgon startade precis med ett glas vatten med citron och nu följer en härlig promenad i skogen på landet och ett litet träningspass 🙂

  Cattis 2014-07-08 09:58:38
  Svara
  • Svar på Cattiss kommentar.

   Åh det låter helt underbart! Hoppas promenaden var härlig? Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:30:51
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Den var superhärlig enda tills jag gick vilse hahah. Hamnade fel och fick kämpa i oändliga uppförsbackar i gassande sol, men jag klagar inte, det gav ju mer träning 😀 jag stannade också vid en bänk vid en liten sjö och gjorde armhävningar mot bänken, perfekt grej att lägga in i promenaden 🙂 och så rogivande!

    Cattis 2014-07-09 10:19:07
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind