Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUNCHYOGA MED VIKTOR

Igår var jag och körde lunchyoga med Viktor Frih som kommer vara den som håller i Yogan på mina event nästa helg. Jag säger bara, Viktor är helt fantastisk! Jag älskade yogaklassen och Viktors sätt att prata som fick en så lugn och harmonisk i de sjukt jobbiga positionerna. Riktigt härlig klass och ni som ska vara med nästa helg kan vänta er en mycket härlig yogaklass 🙂

Fick även en rundvandring på den fina studion Urban OM. Hela stället andades bra energi och jag hade kunnat hänga kvar där hela dagen.

yoga6yoga4yoga3yoga2yoga5yoga1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Härliga bilder! Hoppas alla i Sthlm får en lugn & härlig stund nästa helg 🙂

  Jessica 2014-05-18 16:24:14 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej ida!

  Jo det är så här, att jag har tränat i ca 2,5 år, nu det senaste året mest styrketräning. Min kropp har mått otroligt bra de senaste åren med träningen, och även fast jag gjort illa mig några gånger, mest i ländryggen, så har det alltid gått över på någon dag eller några timmar.
  För ett par veckor sedan måste jag hursomhelst gjort något fel, för när jag kom hem från gymmet började hela ländryggen göra superont. Det går över till viss del, men ett par dagar senare börjar axeln att krångla, en konstig ilande känsla som också går ner över nyckelbenet och armen, som kommer i små ”vågor”. Nu verkar axeln vara lite bättre, men ryggen börjar bli värre igen, och nu gör det ont när jag sitter upp. Smärtan har också dragit sig upp till mitten av ryggen. I veckan har jag tagit det skapligt lugnt med träningen, har tränat 3 gånger och har inte på något sätt överansträngt mig, och har försökt varit petnoga med tekniken. Hursomhelst, jag vet inte om du kan svara på frågan, men vad kan det vara som gör så här mot min kropp, och på en och samma gång? Ska jag fortsätta träna eller vänta ut det helt? I vanliga fall tränar jag ca 4 gånger i veckan. Jag blir så LEDSEN eftersom träning är någonting KUL och skönt för mig, men nu känns det som jag totalt förstört min kropp, och jag känner knappt att jag skulle våga gå till gymmet igen, vill verkligen inte ha mer ont.. Ber om ursäkt för lite långt inlägg men hoppas du kan svara! kram

  Olivia 2014-05-18 11:13:48
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   hej! jag förstår din frustration och det är inte kul att träna när det gör ont på ett dåligt sätt. Helt omöjligt för mig att veta vad det är. Jag kan bara rekommendera dig att ta det lugnt med träningen tills du besökt en naprapat/kiropraktor/sjukgymnast som kan kolla på det och ge dig råd. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-05-19 14:23:37
   Svara
 • SORRY.. Trodde inte att den första kommentaren skickades, så jag kommenterade samma sak två gånger… XD

  Josefin 2014-05-17 22:33:15
  Svara
 • Hej Ida!
  Tycker du är en grym inspirerande tjej & nu skulle jag behöva din hjälp typ.
  De är såhär att jag har haft anorexia.. Men mår nu bra.. Eller ja jag försöker intala mej de iaf. Men min mamma vart orolig så vi åkte in igen (till ätstörningsenheten jag var på tidigare). Jag hade tyvärr gått ner & växt. Knappt 45kg till 166cm. Nu är grejen att de vill ju att jag ska upp i vikt.. Vilket jag tycker e sjukt jobbigt då jag faktiskt är nöjd med min kropp just nu.. Vad ska jag göra? :/

  Ida 2014-05-17 20:52:27 http://isbjornoisangel.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Härligt att du är på bättringsvägen. Det är väldigt svårt för mig att ge dig råd då jag inte är insatt i din situation. Dock så vet jag att vi är lika långa och jag väger över 10kg mer än dig så att du ska gå upp lite i vikt är bara bra för dig. Lyssna på din doktor och jobba varje dag med din självkänsla. Stor kram Ida

   idawarg 2014-05-19 14:27:42
   Svara
 • Hej Ida! 🙂

  Jag ville egentligen köpa risprotein som proteinpulver.. Men idag så kom pappa hem och hade köpt vasslepulver till mig (dock laktosfritt!).

  Är vasslepulver bra, eller borde man undvika protein från komjölk helt?
  Vad tycker du? Tror du att det går bra? <3 // Josefin

  Josefin 2014-05-17 19:31:58
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin! Om du inte är överkänslig mot mjölkprotein så testa vassle. Känn efter hur du mår. Jag själv föredrar helt vegetariskt protein eftersom min kropp ej mår bra av mjölk. Så testa och känn efter helt enkelt. Kramis

   idawarg 2014-05-19 14:29:29
   Svara
 • Tack för besöket!
  Du är varmt välkommen åter.
  Namaste

  Viktor Frih 2014-05-17 19:23:58
  Svara
 • Hej Ida! 🙂

  Jag ville egentligen köpa risprotein som proteinpulver.. Men nu så var det så att pappa köpte ett vasslepulver till mig (fast det är laktosfritt!).

  Tycker du att de också funkar bra?
  Eller är det bättre att köpa ett som inte alls har något med komjölk att göra? <3

  PS: Tusen tack för att du svarar på alla mina kommentarer! 😀 Det finns så många bloggare som skiter fullständigt i att svara..

  Keep up the good work!!

  Josefin 2014-05-17 18:29:55
  Svara
 • Härligt! 🙂 Kommer du hålla liknande event i sommar? Vore så kul då jag missar alla för att jag pluggar på annan ort. Kram!

  Jeanette 2014-05-17 16:59:35
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej! jag vet ännu inte. Det var väldigt många vi fick tacka nej till så jag kommer definitivt ha event i framtiden 🙂 Kom gärna med förslag på vilken ort/orter som skulle passa? 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-19 14:31:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind