Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN TRÄNING

Jag har verkligen kommit igång med Pole träningen de 2 senaste veckorna. Förra veckan körde jag 3 pass och denna veckan har jag hittills kört 2st och det blir ett till idag. Wohoo så sjukt kul och när man kör så intensivt känner man verkligen att man utvecklas!

Fick igår reda på att StudioDQ har en grym Workshop med grymma Michelle Shimmy från Australien imorgon – Läs mer o den HÄR. För er som kan så skulle jag verkligen gå då det just nu finns några platser kvar. Själv så har jag tid hos frisören imorgon eftermiddag, men om jag hinner så ska jag gå! Så coolt ju!

Förutom Poleträningen så har jag kört ett pulshöjande pass som såg ut så här…

15 min jogg

Cirkelträning:

– 20 Good Mornings med skivstång

– 20 utfall med skivstång

– 20 stående rodd med skivstång

– 15/ben enbenshöftlyft

– 15 djupa squats med upphopp 8kg

X 5

5 min jogg 

.

Var helt slut och blöt av svett efter men det var så skönt. Jag har slarvat med min cardioträning det senaste och har bestämt att köra minst 1 pulshöjande pass i veckan framöver. Jag tycker att enbart löpning blir för långtråkigt så därför kommer jag nog köra en hel del cirkelträning.

 20140515-113240.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur hårt måste man träna för att börja äta protein pulver? Jag har bara börjat träna hemma med enklare övningar utan vikter. Kan man äta protein som mellanmål så eller är de slöseri? Ps du är grym och jag älskar dina träningsvideos!

    dumle_ 2014-05-15 20:33:44
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind