Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROSA TRÄNINGSMODE

RÖHNISCH8röhnischröhnisch1röhnisch4röhnisch2röhnisch7

Var förbi Röhnisch kontor förra veckan och kunde inte låta bli att fota alla härliga höstkläder. Älskar den rosa färgen! Man får verkligen ett sug efter att shoppa nya träningskläder 🙂

Själv är jag sponsrad av Puma som ni vet och längtar tills deras coola höstkollektion släpps. Med det så kommer även alla bilder jag var i NYC och plåtade förra sommaren komma och även fitnessfilmen jag spelat in. Can´t wait!!! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh fitnessfilm, den vill jag se!

  Julia 2014-04-21 09:37:01 http://www.juliaswellness.se
  Svara
 • Hej bästa Ida , jag har ett stort önskemål. Jag undrar om du skulle kunna göra ett ”schema” på övningar/träningar för dem som vill bränna fett på låren och få smalare lår och fina som dina. Ett schema som ger resultat på 1-2 månader? Typ som en ”challenge”. Jag har provat massa träningar och inget verkar funka på mig, jag gör 100 squats varje dag. Detta skulle betyda sjukt mycket och hjälpa otroligt mycket. Snälla gör ett sånt schema!

  Älskar dig och din blogg, Kram.

  Emma 2014-04-20 18:29:20
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej fina du! Har du kollat in min youtubekanal? Där hittar du massa bra träningspass och det finns ett fettförbrännande träningsass för ben/rumpa som jag verkligen kan rekommendera! Gå in och prenumerera på den här –> http://youtube.com/idasfitness så missar du inget nytt avsnitt 🙂

   Kram på dig!

   idawarg 2014-04-20 18:34:42
   Svara
 • Hej Ida! Till att börja med din blogg är jätte bra, ovh man blir så taggad att träna!! Jag är 15, tävlar i disco på rätt hög nivå, tränar nästan varje dag det brukar bli omkring 12 timmar (dock är inte alla timmar effektiv träning, haha)
  Men jag undrar nu innan SM, hur ska man träna och äta för att vara ”fit for fight”? Nu efter påsken känner jag mig sjukt otränad och vill verkligen vara bäst på SM, kram

  Alice 2014-04-20 15:30:21
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej fina du! Vad kul med SM 🙂 Eftersom du annars tränar så mycket kommer det bara vara till sin fördel att du vilat och ätit under påsken. Då har kroppen fått tid på sig att byggas upp. Jag vet inte när SM är? Men jag skulle träna stenhårt fram tills onsdagen före träning för att sedan köra lite lugnare och kanske vila helt 1 dag innan tävling. Mat och sömn är också superviktigt. Ät bra mat regelbundet och fyll på ordentligt. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2014-04-20 18:38:01
   Svara
 • Hej, jag har en liten fråga! Letar efter ett smidigt och enkelt mellanmål att äta under skoldagen, då jag alltid är VRÅLHUNGRIG innan lunch & under sista lektionen. Äter frukost vid 6, oftast yoghurt+macka, lunch vid 12 och större mellis när jag kommer hem vid 16. Tränar i princip varje dag, oftast efter skolan så äter oftast en macka innan.
  Jättefin blogg & du är såå grym i Kickstart, tusen kramar!

  Erica 2014-04-20 15:20:28
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Hej och tack fina du 🙂 Här hittar du massa recept på mellis http://nyheter24.se/modette/idawarg/category/recept-2/mellanmalfika/ och fler recept kommer komma på bloggen. Annars tycker jag naturella nötter, raw food bars och kokta ägg är toppen att ta med 🙂

   idawarg 2014-04-20 18:40:55
   Svara
 • Hej! Jag undrar om du kan hjälpa mig lite här. Jag ska beställa nya skor till gymmet, jag kör mycket pass och löpning då och då, även så styrketränar jag. Jag kan även få ont i knäna av dåliga skor vid löpning. Vill inte lägga mer än 600 på ett par bra skor, har du lite olika förslag?

  Emilia 2014-04-20 14:39:57
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej! Jag använder mig enbart av Pumas skor som funkar kanon för mig och har inte alls så stor koll på resten av utbudet av löpskor. Bästa är att gå till en bra butik som kan hjälpa dig att kolla ut rätt skor så alla har olika fötter och olika skor är bra. Kram Ida

   idawarg 2014-04-20 14:52:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind