Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROSSFIT OCH RAW FOOD PÅ VICI ATHLETICS

Igår var jag på ett så galet trevligt, svettigt och mysigt träningsevent på Vici Athletics. Först fick vi lära oss lite om rawfood av duktiga Kathrine  och även laga själva, sedan körde vi ett galet jobbigt Crossfitpass med duktiga instruktören Andreas och sedan käkade vi 3 rätters rawfood. SÅÅÅ jäkla gott var det!!!! HIMLEN var jag i! Kommer lätt att signa upp mig på hennes rawfoodkurser framöver för bara man vet hur man ska göra så är det inte alls svårt med rawfood och inte alls tråkigt!

Kom hem så sent igår och har jobbat hela dagen idag så har inte hunnit fixa till alla bilder ännu så ett till längre inlägg om eventet kommer i veckan. Massa härliga träningsbilder och även bilder som kommer få det vattnas i munnen på er 😀 Här kommer i alla fall en bild från igår så länge på hela gänget…

20140414-163837.jpg

Ikväll blir det Pole Dance för hela slanten! Shohoo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag ska prova crossfit här i Varberg nästa tisdag för första gången 🙂 Känner mig grymt pepp och hoppas inte jag kommer vara alltför trött efter en dag med styrketräning på PT kursen, haha.
  Kram

  Sofie 2014-04-15 20:34:44 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Jag var också där förra veckan med min blogg!

  Julia 2014-04-15 09:18:08 http://www.juliaswellness.se
  Svara
 • Hej, vet inte riktigt vart jag ska vända mig så provar här!
  Nu är det så att jag sedan i julas har kommit rejält gång med träningen för att vara mig. Tränar nu ca 4 gånger i veckan på gym och avstår från sötsaker och sådant helt. Är även ute och springer och promenerar men inte som en rutin. Men känner att jag inte får de resultat av träningen som jag skulle vilja. Gör jag något fel? Vet inte om jag äter för mycket, känns inte som jag gör de då jag äter frukost,lunch, middag och ca ett mellanmål. Min frukost består av kvar, ett äpple och kanel eller havregrynsgröt. Lunch, skollunchen. Mellanmål frukt med eller utan kvarg beror på hur hungrig jag är. Middag det som serveras. Ibland kan det slinka ner några nötter men vet inte om det kan påverka så mycket.

  Skulle jätte gärna vilja ha lite råd om vad jag gör fel för vet inte vad jag ska ta mig till när sommaren är så nära som den är…

  Mvh Anna!

  Anna 2014-04-14 22:12:59
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej fina du! Svårt för mig att ge råd då jag skulle behöva se hela ditt mat och träningschema. Vad jag förstår det som är du inte så gammal och växer fortfarande? Då rekommenderar jag dig inte att mixtra för mycket med mat. Ät bra mat och skippa socker, halvfabrikat och sötsaker och motionera/träna så kommer du få en hälsosam kropp. Att stressa inför sommaren tycker jag att du ska sluta med. Var stolt över din kropp och frtsätt träna och ät bra mat! Du är grym! Kramis

   idawarg 2014-04-15 10:28:27
   Svara
 • Åh Ida nu har jag en jätte bra fråga! Är det dumt att köra ett löppass dagen efter man kört mycket ben? Förstör det återhämtningen/uppbyggnaden av musklerna eller är det snarare individuellt beroende på hur man själv känner att man orkar?
  Återigen tack för en fantastisk blogg, är så sjukt tacksam för allt du gör och delar med dig av, världens bästa!!<3

  Frida 2014-04-14 20:09:42
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida och tack snälla för dina fina ord <3 Ett löppass dagen efter ben kan vara riktigt skönt för att få igång cirkulationen. Vilar du och äter ordentligt funkar det fint 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-15 10:29:46
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind