Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSKUL!

Idag är det en strålande dag och dessutom fredag! Wohoo. 🙂

Jag vill säga att alla som anmält sig till eventet 24-25 maj har nu fått betalinfo av min agent Andreas. Vi har gjort så att man får fram till onsdag nästa vecka på sig att betala. Har man inte gjort det så kommer vi börja släppa platserna till de som står på listan. Så har man fått plats så kolla mailen och kolla även skräpposten då jag hört från några av er att mailet hamnat där. Är så taggad för eventet då det kommer bli 2 fantastiska dagar med massa inspo och kunskap, så missa inte att betala in om ni vill ha platsen 🙂

Sedan vill jag också sprida lite fredagsglädje med den här SJUKT duktiga 4-åring. Hur är det möjligt att kunna göra så här med sin kropp vid så låg ålder? Började hon träna redan i mammas mage? 😀

[youtube id=”NH0EkOGD5zE”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vilken underbar energi! hoppas hon inte slutar med det där 😀

  Anny 2014-04-09 14:46:36 http://annybacklund.blogg.se
  Svara
 • Hej! Finns det platser kvar till eventet ?? Förmodligen inte va…

  Elisabet 2014-04-05 10:35:31
  Svara
  • Svar på Elisabets kommentar.

   Hej bästa! Nej just nu är det fullbokat men man kan sätta upp sig på vänt för de som inte betalat innan mitten av nästa vecka kommer vi släppa och ge till de som står på vänt 🙂

   idawarg 2014-04-06 12:08:29
   Svara
 • Hej, måste bara säga att jag älskar din blogg. Men jag undrar vad Core är bra för? 🙂

  Emma! 2014-04-05 01:24:53
  Svara
  • Svar på Emma!s kommentar.

   Hej och tack snälla <3 Menar du Core träning? Det är viktigt att ha en stark core=bål för att skydda sig mot skador. Kram ida

   idawarg 2014-04-06 12:13:02
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är nyfiken på vad din ställning är till plastikoperationer, såsom börsförstoring. Det är många fitnesstjejer som verkar göra det eftersom man får små bröst då man går ner i fettprocent. Däremot kan jag tänka mig att det är väldigt farligt för hälsan och inte alls passar ihop med en hälsosam livsstil. Vad tycker du?

  Tack för en fantastisk blogg!

  Ida L 2014-04-04 23:26:24
  Svara
 • Hej, vad anser du om att jag som 14 åring tränar styrketräning och vill bygga muskler? Är det farligt på något sött? Kan ju tillägga att jag växt klart, är en 161 Cm lång tjej. Jag har alltid varit mogen för min ålder & har Allyid inspirerats av äldre. Tacksam för svar! Du är bäst <3 kram från en Stockholms tjej 🙂

  Hello 2014-04-04 21:10:28
  Svara
  • Svar på Hellos kommentar.

   Hej! Det är toppen att du styrketränar och så länge du håller rätt teknik i alla övningar så är det bara bra. Löjligt att det ska vara åldersgräns på gym. Kör på Kram Ida

   idawarg 2014-04-06 12:18:39
   Svara
 • Hej, vad anser du om att jag som 14 åring tränar styrketräning & vill bygga muskler? Är det något som är farligt för mig? Har alltid varit mogen för min ålder. Har även växt klart, är en 161 Cm lång tjej. Finns det något jag bör tänka på? Tacksam för svar! <3 du är bäst

  2014-04-04 20:54:35
  Svara
 • Heeej Ida! Älskar din blogg den är verkligen jätte bra. Jag har en fråga, vad tycker du om questbars om man vill gå ner i vikt själv försöker jag göra det är inte direkt överviktig men vill bli av med några kilon skulle vara jätte kul om du kunde svara har varit fundersam över det och vet inte ifall jag ska äta de eller inte!

  Anonym 2014-04-04 17:44:08
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 Ingen aning. Jag personligen gillar endast naturliga bars. Jag har inte koll på innehållet i dem och jag äyer dem inte pga. att de innehåller mjölk.

   idawarg 2014-04-04 18:07:04
   Svara
 • hej ida! det är så att jag behöver starkare rygg, skulle du kunna tipsa om några övningar? kan inte göra övningar där man ska ”dra i” eller lyfta vikter, då jag inte har så starka armar och det blir bara jobbigt i armarna om jag gör sånna övningar, då känns det inget i ryggen. vill inte träna upp armarna så mycket eftersom jag satsar ganska hårt på löpning, och då är ju armmuskler ganska onödiga muskler som förstör mer.
  hoppas du förstod vad jag menade 😉

  sara 2014-04-04 15:37:26
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Du hittar bra övningar på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

   Att vara stark i armarna är alltid en fördel, även i löpning. Du kan ju träna armarna för uthållighet dvs. många reps och lägre vikter så får du inte tunga muskler utan långa slanka muskler fast ändå starka 🙂

   idawarg 2014-04-04 18:09:01
   Svara
 • Om detta eventet blir bra så håller jag tummarna hårt för att du kanske längre fram vill hålla i sådana event i andra delar av Sverige. Hade varit så roligt för oss som inte kan ta sig till Stockholm. =)

  Sarah 2014-04-04 14:00:33 http://sarah-adolfsson.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind