Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BORT MED NEGATIV ENERGI OCH GE KÄRLEK

Att sprida kärlek och boosta saker och personer man tycker om är viktigt för mig och något jag verkligen tror att man kommer långt på! I bloggvärlden finns det så mycket fula fiskar och det är många gånger man blir riktigt illa bemött av personer som nog aldrig ens hört talas om ordet ödmjukhet? Att tappa fotfästet och se sig själv högre än alla andra tycker jag är så oattraktivt och jag vill inte befinna mig eller samarbeta med sådana människor. Det ger mig negativ energi och något som jag inte mår bra av och för mig är valet enkelt, jag avslutar alltid sådana relationer även om det betyder en livsförändring för mig. Jag gjorde ett sådant val igår vilket känns otroligt tungt och jobbigt samtidigt som det i magen och hjärtat känns helt rätt. Kommer berätta mer om det längre fram.

Jag tror att alla måste bli bättre på att avsluta negativa relationer för man mår så mycket bättre av det. Den senaste tiden har jag även träffat så många nya och underbara människor som ger så mycket positiv energi. Jag är verkligen tacksam över det! Jag är också tacksam över vissa bloggar som jag följer och som ger mig en positiv stund varje dag och därför tänker jag nu ge dem extra kärlek…

finest2

Alexandra Bring – Underbara Alexandra är en nyfunnen vän som är så fin. Dessutom fyller hon år idag så gå in och ge henne ett stort GRATTIS! 🙂

Celina Ryden – En av mina närmsta vänner. Hon är bannemej bra på precis allt och skulle jag beskriva hur jäkla grym hon är så skulle det bli en uppsats här 😀 haha. <3

Hannah Andersson – Så fin tjej som hela tiden sprider positiv energi med sin blogg och sina vackra bilder!

Filippa Salomonsson – Älskar hennes energi. Så genuin och jag älskar hennes sätt att se på livet, träning och kost.

Janni Delér Vackra Janni bloggar flitigt och hennes energi är så härlig både på bloggen och i verkliga livet.

Josefine Dahlberg – Underbara Josefin som är chefsredaktör här på Modette. Ödmjuk, vacker och så bra energi!

Keela – Finns inget ont att säga om denna snälla fina underbara människa. En positiv bomb!

IM NEXT – Alla grymma modebloggar på I´m next. Har man noll inspiration till shopping är det bara att gå in och läsa dessa grymma bloggar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Vill bara säga att du är en jätteinspirerande tjej, har verkligen fått upp ögonen för dina värderingar kring träning och kost. Du har en fantastisk blogg! 😀

  Klara 2014-03-28 14:37:16
  Svara
 • Fina Ida!! Du är grym! Kärlek till dig <3 🙂

  Josefin Dahlberg 2014-03-28 00:48:05
  Svara
 • Mååå!! Min älskade Ida!! <3 <3 <3

  Celina 2014-03-27 23:26:16 http://www.celinaryden.se
  Svara
 • ÅH, fina Ida! Massa kramar 🙂 <3

  Lisa 2014-03-27 22:47:48 http://www.lisaplace.se
  Svara
 • Så rätt så! Mer positivt tänkande och kärlek åt folket!!! Du är en så fantastisk människa, känner dig inte men allt du skriver, gör, os.v så utstrålar det så mycket positiv energi. Du verkar vara en helt underbar människa, världen behöver fler som dig! Förstår inte hur någon skulle kunna vara negativ/elak mot dig. Keep up the good work <3

  Maja 2014-03-27 15:24:25
  Svara
 • Så fint skrivet! Håller med dig sjukt mycket, jag blir också väldigt irriterad på negativa människor som bara ska se fel! Själv vill jag Alltid ha ett leende på läpparna & peppa alla !! Det är så man kommer långt i livet! Du är så sjukt fantastisk Ida ! <3

  2014-03-27 06:09:30
  Svara
 • Bra att rensa på blogglistan, men gud vad tjock man känner sig när man ser alla pinnsmala tjejer på dessa bloggar :(( Väger 54 kg, men ändå… Dags att satsa på beach 2014 på allvar 😛

  A 2014-03-26 23:15:41
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Snälla vännen! Tror de flesta av tjejerna på bilden bäger mer än 54kg och sluta ge dig själv dumma ord. Byt ut dem mot kärlek istället 🙂 Du är fin <3

   idawarg 2014-03-27 09:30:08
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag och min pappa ska åka till Stockholm nu till helgen och det skulle vara supersnällt om du ville tipsa om saker man kan göra. Typ vad det finns för roliga ställen på kvällen, bra restauranger/fik, bästa affärerna etc.

  Kram

  Lisa 2014-03-26 21:50:09
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   hej fina du! Jag måste erkänna att jag inte riktigt har koll på alla aktiviteter i Stockholm men jag kan nämna några favorit matställen. Frukost: Hotel Diplomat eller Sturebadet, Lunch: Doctor Sallad, Story Hotel, Ecoist, Rene Voltaire. Middag: Grill eller East. Sedan hittar du alla affärer på Drottninggatan och runt om Gallerian. Ha en fin helg i Sockholm 🙂 Kramis

   idawarg 2014-03-27 09:36:40
   Svara
 • Så sant!! Gör av dig med dem bara!! Ska bli intressant att veta vad som gick snett igår, var det en kompis eller ett samarbete?
  Kramar

  Sanna 2014-03-26 21:34:09
  Svara
 • Heej Ida! Måste bara berätta om att jag sprang 1 mil igår (första gången någonsin) och med ett högt tempo som jag aldrig sprungit i tidigare. Detta är tack vare dig och wargrun… du är grym och tack för att du kom på den utmaningen… <3

  M 2014-03-26 20:47:57
  Svara
 • ÅÅH, MEN FINA DU <3<3<3<3
  Du är fantastisk.

  keela 2014-03-26 19:09:25 http://keela.se
  Svara
 • Hej grymma Ida!! Din blogg är världsbäst, hoppas du vet det!!

  Jag undrar om man kan bli av med allt fett bara av att löpträna några gånger i veckan? Jag är smal men har ett litet hull över hela kroppen (inte mycket men det är där) och jag vill helst bli av med det. Funderar på att köra din Wargrun -challenge då jag missade den (ny läsare :))

  Lovisa 2014-03-26 18:54:55
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Det kan man absolut och wargrun är grym! Dock så är kosten väldigt viktig så ät hälsosamt och kör Wargrun så kommer du få resultat 🙂 Kramis

   idawarg 2014-03-27 09:39:19
   Svara
 • Håller helt med i det du skriver. Positivitet föder positivitet så släpp det negativa. Ens omgivning ska ge energi, inte ta energi och man får hela tiden göra ett aktivt val i vad man omger sig med. =)

  Sarah 2014-03-26 18:47:46 http://sarah-adolfsson.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind