Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ ONSDAG SMÄLLER DET!

Alltså vänner jag är så pirrig inför premiären av Kickstart som är nu på onsdag 19 mars på TV3 Play! Är så tacksam över att just jag fick chansen att leda Kickstart! De valde mellan mig och en annan träningsbloggare men efter provfilmning så var det jag som fick jobbet! Wohoo. Vi hade så grymt roligt tillsammans på Lanzarote och jag ser verkligen fram emot att se resultatet!

Kommer ni kolla? 🙂

Friends, I´m a little bit nervous about the premier of Kickstarts that starts wednesday on TV3 Play! I´m so greatful that I got the chance to be in Kickstart. They chose between me and an other fitness blogger but after audition it was me who got the job! Wohoo. Me and the other girls had so much fun during the shooting of the program and I can´t wait to see the results. Will you watch the program? (It will be english subtitles)

Längtar tillbaka när jag ser bilderna! 🙂 // Nostalgic when I see the pictures.

20140317-172936.jpg20140317-173013.jpg20140317-173035.jpg20140317-173413.jpg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Yeeey idag är premiären ! Har längtat så enda sen jag såg reklamen

  Paulina 2014-03-19 05:13:33
  Svara
 • Tre redan från början vältränade tjejer skall åka på träningsläger… Varför??? Kunde ni inte hitta några som faktiskt behöver lära sig om träning? Hur många olika fitnessprojekt har Petra Tungården varit med i?

  annie 2014-03-18 22:45:54
  Svara
  • Svar på annies kommentar.

   Annie: Hur vet du att de är vältränade? De var inte särskilt tränade faktiskt 🙂 haha. Smalhet är inget mått på hur tränad man är så kolla på programmet. Vet inte hur många projekt Petra varit med i men hon är en härlig männsika så där av 🙂

   idawarg 2014-03-19 09:57:42
   Svara
 • Wihoo! Att jag ska titta! Kul kul!

  Amanda S 2014-03-18 16:12:54
  Svara
 • Spännade – ser fram emot detta i morgon 🙂

  malin 2014-03-18 14:49:50 http://malinjoannag.spotlife.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag verkligen älskar din blogg! Jag tycker du är en sån stor inspirations källa och du har fått mig att vilja bli en hälsosammare och lyckligare människa! Ser verkligen fram emot KickStart! Kommer följa serien maniskt 😉 Men jag undrar nu som du har några tips på hur man kan bli mjuk i kroppen? Jag är väldigt stel och har alltid varit det men nu skulle jag vilja ändra på det! Finns det några stretching övningar eller något annat man kan göra…
  Tack på för hand!
  //Emma

  Emma L 2014-03-18 08:47:46
  Svara
  • Svar på Emma Ls kommentar.

   Emma L: Hej Emma och tack snälla fina du vad kul att höra <3 Absolut du hittar jättebra stretchpass på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness som du kan följa. Stretcha varje dag, gå på massage, rulla på bollar eller rulle, gå på yoga så ska du se att du blir mjukare tillslut. Stretch tar tid och man måste ha tålamod så stressa inget för då kan det vara lätt att skada sig. Fler stretchvideos kommer snart så prenumerera på min youtubekanal så missar du inget. Kram Ida

   idawarg 2014-03-18 08:57:46
   Svara
 • Självklart! Spänd av förväntan 🙂 Nya onsdagsnöjet, efter träningspasset. Perfect!

  Linn 2014-03-17 22:20:25
  Svara
 • Kommer ihåg så väl när jag följde din gamla blogg på blogg.se, du höll på med balett/dans om jag är rätt ute? Kul att du har blivit så stor! =) Kram från en gammal bloggtjej som följde din blogg förut! 🙂

  Felicia 2014-03-17 22:14:01 http://storasysteralskarmode.blogg.se
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Felicia: Haha vad härligt att du fortfarande hänger kvar 🙂 Ja nu har jag mognat lite… förhoppningsvis 😀 Stor kram på dig

   idawarg 2014-03-17 22:15:04
   Svara
 • Hej! Hur ställer du dig till att du leder ett sådant här program, där 3 redan hälsosamma och med fullt friska och ”normala” kroppar, ska åka iväg och träna stenhårt för att få sin ”drömkropp”? Jag tycker det känns konstigt att du valt att vara med på detta, när du i din blogg uppmanar till att träna för att må bra, och INTE för att endast få en snygg kropp. Visst, jag kan tycka att denna ”hälsohetsen” är lite överdriven, man väljer själv vad man vill titta på för program, vilka instagramkonton man vill följa och vad man vill inspireras av. Men hur i hela friden ska en överviktig, på riktigt ohälsosam, person kunna relatera till ett program där tre snygga smala modebloggerskor ska bli vältränade? Jag är väldigt nyfiken på din åsikt om detta 🙂
  Även Bloggkommentarorerna och Frans (http://nojesguiden.se/blogg/transfrans/kickstart) har kommenterat detta.
  Tycker om din blogg jättemycket och kommer självklart fortsätta följa den, men programmet kanske jag skippar..
  Kram!

  Sofia 2014-03-17 21:56:10
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Kolla på programmet och fråga sedan. Programmet kommer inte hålla fokus på någon viktminskning utan träningsglädje. man får hänga med när vi tränar äter, pratar om våra tankar kring träning och mat och när vi gör andra roliga saker. Det är absolut inga fettmätningar och vithets som kommer att visas. 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-17 22:11:36
   Svara
 • Hej! Ville bara titta in och igen säga tack för en bra blogg. Tyvärr tycker jag att det är svårare att läsa dina texter nu när du har ändrat typsnitt. Det som inte är i fetstil blir rätt otydligt, inge skoj. Kör hårt annars!

  Nina 2014-03-17 21:07:01
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Nina: hej och tack snälla <3 Jag vet och tyvärr är det inte jag som styr över det utan modette som bytt typsnitt och design :S Ska framföra din åsikt till teknik så håll tummarna för en förbättring 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-17 21:59:07
   Svara
 • Hej Ida! Är så taggad för kickstart på onsdag! 🙂 ska bli kul att se nu när jag följt allt jobb bakom kulisserna!
  Några snabba frågor till dig in träningsgudinna 😉
  1, När man tränar, hur viktigt är det här med fokusering av vikt, tycker du?
  2, Att lägg upp en selfie i bikini på Instagram för att man verkligen känner sig fin och nöjd med sin kropp, är det ok? Finns ju alltid dom som ska döma liksom…
  Älskar dig blogg! underbart jobb du gör med den, fortsätt så 🙂

  Nike 2014-03-17 18:04:39
  Svara
  • Svar på Nikes kommentar.

   Nike: Wii jag med 🙂 1. Menar du vikt på det du lyfter eller vikt på din kropp? Hänger ej med här 🙂 2. Jag tycker det är mer än ok. Gillar du din kropp så ska du visa det och är det någon som inte vill se kan de ju bara unfollow dig, ellerhur? 🙂 Tack fina du! Kram

   idawarg 2014-03-17 22:08:02
   Svara
 • Hej underbara Ida.
  Jag är är musiker och samlar på balansbollar, gymnastikmattor och träningsmaskin men jag skulle aldrig få för mig börja träna.
  Vi promenera på jobbet det räcker för mig.
  Älskar vara onyttig och lat.
  KRAM

  Tobias Paulsson 2014-03-17 17:59:46
  Svara
 • jag kommer absolut kolla!!! Vem var den andra träningsbloggaren?? 🙂

  Sabina 2014-03-17 17:59:00
  Svara
 • Kommer definitivt kolla. Ska bli riktigt roligt att se. =)

  Sarah 2014-03-17 17:54:22 http://Sarah-Adolfsson.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind