Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLOD, SVETT OCH FÖRELÄSNING

God Morgon vänner! Är helt öm i kroppen efter ett underbart Pole Dance pass igår på StudioDQ. Det var Open Pole vilket betyder att salen är öppen och man får gå dit och träna på det man vill. Jag övade på en switch vilket gör sjukt ont i skinnet och jag började faktiskt till och med blöda 😀 haha Pole Dance är verkligen inte för några veklingar! Övade också på handstående och handspring.

Good morning my friends! My body is so sore after yesterdays Pole Dance workout at StudioDQ. I worked on a switch that hurts so bad in the skin and  I started bleeding, Haha Pole Dance is not for sissies! 😀 I also worked on handstand and handspring.

Video på de olika kommer komma upp på min instagram, så följ mig på @idasfitness // I will post video on the pole tricks on my instagram so follow me at @idasfitness

20140314-220659.jpg

Idag ska jag iväg på en utbildning hela dagen med Holistics grundare Bertil Hosk som föreläser om energimedicin. Är så sjukt peppad på denna kurs då jag vet att jag kommer lära mig så mycket! Läs mer om kursen HÄR. // Today I´m off on a lecture in energy medicin all day and I really looking forward to it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du som tränar så mycket och är så aktiv, hur håller du dina långa, fixade naglar snygga?

  Sofia 2014-03-15 15:33:41
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jag fixar dem hos Celina en gång i månaden och de håller hur bra som helst med all Pole Dance och träning. Hade jag där emot ite fixat dem så hade de inte hållt. Celina är bäst! 🙂

   idawarg 2014-03-15 16:13:56
   Svara
 • Jag har en liten fråga som skulle betyda hur mycket som helst om jag kunde få ett svar på.. Jo det är så att jag undrar runt det här med mjölkprodukter. Vet att det inte är bra att överkonsumera mjölkprodukter. Men då undrar jag, är det just laktosen som inte är bra för kroppen? Går det bra om man äter lite laktosfria mjölkprodukter? Eller är det mjölkproteinet som är dåligt? Skulle vara bra om jag fick svar för jag funderar på att testa utesluta mjölkprodukter en vecka eller två, mår inte dåligt av mjölk men vill ändå testa 🙂 Kram

  Jennifer 2014-03-15 10:44:44 http://jjennaa.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind