Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN NYA FAVORITÖVNING

Jag har blivit helt kär i marklyft. Haha. Eller jag är taggad på att förbättra min teknik och styrka i dem så den senaste veckan har det blivit hela 3 pass innehållande denna övning. Har man ont om tid och bara hinner köra en enda övning i gymmet så ska man definitivt göra marklyft då denna övning tränar de flesta muskler i kroppen och framförallt rygg och ben. Just nu har jag marklyften i mina benpass men det går lika bra att lägga in dem i ryggpassen.

I´ve been completely inloved with deadlifts! haha. I really want to improve my technique and stretngth in that exercise and I´ve done 3 workouts containing this exercise the last week. If you only have time to do 1 exercise you should definitley dodeadlifts because practicing this exercise you use most of the muscles in your body and especially back and leg. Right now I use deadlifts in my leg workouts but you might as well put them in your back workouts.

Så här såg gårdagens pass ut: // Yesterdays workout:

10 min crosstrainer

– Dead lifts 10rep 50kg x 4

– Superset: 10rep Straight deadlifts 50kg + 15 side walk/side rubberband X 4

– 10 rep/leg lunges 50kg smith x 4

– 15 Hip lifts 25 kg X 3

– Superset: 10rep/leg One leg leg press + 10rep kick back 25kg X 3

Brukar ni köra marklyft?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag brukar köra marklyft på nästan alla mina pass. Tycker att det är en underbar övning som kommer åt så många muskelgrupper! Jag mår alltid lite bättre efter att ha kört mina marklyft. 🙂

  http://onthedge.blogg.se 2014-03-12 17:05:00
  Svara
 • Ja det brukar jag ha med i mina benpass! Ska köra det idag faktiskt 🙂 Tycker det är en bra övning, tar verkligen jättebra på rumpa och baksida lår på mig.

  http://be-sofit.blogspot.co.uk 2014-03-12 12:33:00 http://be-sofit.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Hej Ida! Skulle inte du kunna göra som en ”ordlista” där du förklarar vad alla träningsbegrepp betyder. Ibland är det svårt att förstå t ex vilka övningar du har gjort. Tack för en otroligt bra blogg! 😀

  Terese 2014-03-12 10:13:00
  Svara
 • Hur lång tid tar ett sådant pass? Många pass som jag ser att riktigt vältränade kört tycker jag ser korta ut, borde man lägga in mer, hur länge borde man träna?

  casandra 2014-03-12 09:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind