Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÄR HITTAR NI TRÄNINGSPROGRAM ATT FÖLJA

Många av er frågar mig om jag kan lägga upp träningspass man kan göra hemma eller tipsa om övningar. Mitt svar på den frågan är att det kommer jag och har redan gjort. Jag har en youtubakanal http://youtube.com/idasfitness där ni hittar massor av tips och hela träningsprogram ni kan köra hemma och på gymmet. Fler videos kommer då jag under våren kommer bli ännu mer aktiv på youtube så gå in HÄR och prenumerera på min kanal så ni inte missar någon film 🙂

If you want more tips on exercises to do in the gym or at home I think you should check out and subscribe on my youtube channel http://youtube.com/idasfitness

Här kommer en happy after workout dans 😀 // Here is a happy after workout dance.

[youtube id=”rL_q9R1e92Q”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej ida!
  Jag har tränat regelbundet i ca 5 månader nu. Jag känner skillnad, men ser ingen skillnad, vad gör jag för fel? Känner mig lite starkare och har bättre kondition men ingen synlig förbättring! Har tagit mått på alla kroppsdelar och kan där igenom också se att inget händer.
  Jag kombinerar gym, gympapass och skivstångspass. Måste jag träna mer kondition för att tighta till och bränna fett som ”är ivägen för musklerna”? Är i övrigt ganska liten i kroppen. 166cm och väger 53 kg!
  Mitt mål är inte viktnedgång utan att få snygga kvinnliga muskler och tightare kropp! Kram Julia

  Julia 2014-03-12 15:45:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind