Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖDELSEDAGS BRUNCH

 Igår fyllde mitt finaste hjärta år och det firade vi självklart! Först var vi och tränade och sedan bjöd jag honom på en god brunch och så fick han en jättefin present av mig. Nästan så jag själv blir avundsjuk på den! 😀

Efter firandet så tog jag en kaffe och chokladbollar och satte mig kvar på brunchstället för att jobba för att sedan gå på ett möte för att signa min framtid. Så jäkla spännande och ni kommer definitivt att gilla mitt val. Vill egentligen berätta nu men får ej, men senare i vår kommer ni få veta. 🙂  Wii.

Yesterday we celebrated my boyfriends birthday with a workout and then brunch and I gave him a very nice present. So cosy! After the birthday brunch I had some coffee and chocolate balls and sat and worked for a while before going on a very exciting meeting about my future. I really want to tell you about the meeting now but I have to wait until may, but I know you will like it! 🙂

1. Chevre, chicken, eggs, shrimps, salad, corn, salmon. // 2. Coffee and chocolate balls. // 3. Birthday present.

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en sjukt grym och inspirerande blogg!!
  Jag vill få en större och rundare rumpa och fastare lår, blir det snabbare resultat om jag går till gymmet och tränar med vikter än om jag kör hemma med kroppsvikt? Eller spelar det ingen roll? Jag har ett mål att få lite snyggare rumpa till vecka 16, borde jag köpa ett gymkort? 😉

  Moa 2014-03-10 12:05:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Moa! För att bygga muskler komme du behöva lite mer vikt så ett gymkort kan vara en bra investering 🙂 Lycka till! 🙂

   idawarg 2014-03-10 13:13:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind