Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYCKET SOM HÄNDER JUST NU!

Hej vänner! Är allt bra med er? Men mig är det bra trots att min förkylning fortfarande sitter i lite. Mycket som händer just nu och många beslut som måste tas. Puh! Men bara roliga saker 🙂 Idag börjar även trailern till Kickstart på TV3 (riktiga TV:n), så från och med idag kan ni få se en liten förtitt på hur programmet kommer att vara innan det drar igång på riktigt 19 mars på TV3 Play. Läskigt, men känns riktigt kul!

Sedan så är det snart dags för Finest Awards och jag skulle bli mer än lycklig om ni ville stötta mig och lägga en röst HÄR! Man kan rösta 1 gång varje dag så har ni någon minut över är jag er evigt tacksamma <3

Hi Friend! How are you? It´s very good with me even thought I´m still a bit cold. Much is happening right now and many decisions that must be taken. Whew! But just fun stuff! 🙂 Today the trailer for Kickstart starts at TV3 (Real TV), so from today you can see a small preview on how the show is going to be before it starts for real 19 march at TV3 play. Scary, but it feels great! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida, jag har ett ganska så stort problem. Jag har valt att börja ”deffa” inför sommaren och gjort upp ett matsschema som jag följer. Jag ligger alltså på ett underskott varje dag för att kunna nå de mål jag vill. Grejen är att det har börjat gå över styr, jag märker vilken ångest jag får när jag äter mer kalorier än bestämt, jag kan inte njuta av maten utan den ger mig istället ångest. Men inte nog med det, jag får dessutom ångest av att inte kunna känna mig ångestfri när jag väl äter. Jag älskar mat och det gör mig lycklig, likaså godsaker någon gång i veckan, men nu är det som att det blivit en ond cirkel att jag mår dåligt om jag inte äter det, men jag mår lika dåligt om jag äter det.

  Detta har gjort att mitt liv känns väldigt dystert och jag tycker inte det är lika roligt att träna längre pga. att jag inte har någon energi. Känner mig orkelös och ledsen och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det.

  Kram

  Maria 2014-03-06 17:36:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du har några tips för att ”bota” hälsporre?

  Emma R 2014-03-06 14:20:00
  Svara
  • Svar på Emma Rs kommentar.

   Hälsporre beror ofta på överbelastning i en sena under foten. Se till att ha stadiga, väldämpade skor, byt promenader och löpning mot cykling eller simning(du behöver inte vila helt) och stretcha vad och fotsula. Hoppas det blir bättre!

   E 2014-03-06 22:07:00
   Svara
  • Svar på Emma Rs kommentar.

   Hej! Nej faktiskt inte. Vet att det är bråsket som försvinner och jag tror att det är vila som gäller. Kolla med din läkare. Krya på dig. Kram

   idawarg 2014-03-06 16:03:00
   Svara
 • Va roligt! såg precis din trailer! Ska bli väldigt kul att se! kommer bli grymt! du är fantastiskt inspirerande!

  Magdalena 2014-03-06 13:33:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind