Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TWISTED PLANK

 En övning som är så grym att lägga in i cirkelträning är plankan. Finns oändligt med variationer av den och min favorit är twisted plank. Man står i plankposition och tvistar höften från sida till sida så den nuddar golvet. Jag brukar köra ca 30 ”twistar” X 3. Testa det nästa träningspass! Vilken är er favorit variant av plankan?

Englsih: One exercise that is perfect to put in circuit workouts is the plank. You can do so many variations but my favorite is twisted plank. You just twist your hips from side to side so they touch the floor/ground. I use to do 30 ”twist” x 3. Try that in your next workout 🙂 What is your favorite of the plank?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! kan du inte göra ett inlägg med bilder och förklaringar på olika (kanske dina favorit?-) plankpositioner, samt vilken som tränar vilken del av kroppen mest? Hade varit superkul! 😀 PussoKram!

  Linn 2014-02-22 14:28:00
  Svara
 • Jag gillar när man står i plankposition och sen sakta skjuter sig fram och tillbaka med kroppen! Riktigt svettigt 🙂

  Lina 2014-02-21 17:50:00
  Svara
 • I love it, too! Every variation of plank. Do you know how long can you hold in plank pose? I would really love to know that. It could be my next goal.

  Veronika 2014-02-21 13:12:00
  Svara
  • Svar på Veronikas kommentar.

   Yes I know the plank is awesome! 🙂 The longest I ever hold the plank is 8 min and 10s and it was a long time ago and I was shakin 😀

   idawarg 2014-02-21 16:30:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga som jag säkert inte är ensam om att fundera över. Jag sitter mycket framför datorn då jag pluggar. Jag har märkt att jag har fått en sämre hållning, tappat skulderblads-muskler(?) och blir trött i axlar. Har du några bra övningar man kan göra för att få en fin hållning utan att belasta nacke/axlar? 🙂 Märker nu när man tränar att de musklerna man vill ha har försvunnit och det är svårt att hitta någon bra övning som tar rätt.
  Tack för din blogg, den blir bara bättre och bättre för varje gång jag kikar in 🙂 😉

  Kristin 2014-02-21 12:03:00
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Absolu, många har det problemet. Min kiropraktor har svarat på det i en vidoe på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

   Kolla det avsnittet och kolla sedan in mina videos med ryggövningar. Alla de är bra för hållningen och har hjälpt mig. Kram Ida

   idawarg 2014-02-21 16:30:00
   Svara
 • Hej, är en mycket otränad kvinna (31 år) men har sakta men säkert börjat köra lite hemövningar och din blogg är toppen. Men kan du förklara lite kort varför plankan är bra och hur länge bör man stå för att ge effekt?

  angelica 2014-02-21 11:17:00
  Svara
  • Svar på angelicas kommentar.

   Härligt och kul att du hittat hit! Plankan tränar hela kroppen och är statisk träning och du inte gör variationer som tex twisted ovanför. Då tar den i alla bålmuskler och specielld de på sidorna. Hur länge/mycket du ska göra är omöjligt för mig att svara på då det är väldigt individuellt. Kör tills du inte orkar mer x3

   idawarg 2014-02-21 11:37:00
   Svara
 • Hej ida!
  Måste som alla andra börja med att skriva att du är bäst! Fantastisk insperation. Älskar din blogg! Jag undrar om du skulle kunna lägga upp hur en veckas träning kan se ut om man vill gå ner ca 3-5 kg men ändå vill ha muskler och se ut som en vältränad, fit tjej:) .

  Maria 2014-02-21 09:09:00
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria och tack snälla! Allt handlar om en balans som är olika för alla så svårt att göra ett schema. Men hänger du med i mina utmaningar + äter en sund kost så kommer du förmodligen gå ner i vikt 🙂

   idawarg 2014-02-21 11:38:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind