Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÖR DIN TRÄNING EFFEKTIV MED SUPERSET

Efter att ha tagit en väldigt välbehövlig vilodag i måndags och bara proppat i mig mat och sovit massor så var jag superpepp på träning igår och studsade iväg till gymmet. Körde ett överkroppspass som bestod av 4 stycken superset. Har man bråttom eller bara vill få upp tempot och pulsen i sin styrketräning är superset så bra! Det betyder att man kör 2 övningar i följd utan att vila och sedan vila mellan seten.

English: Monday I took a day off from training because my body really needed it! It resulted in a really good workout yesterday. Did a upperbody workout with 4 superset. I love supersets because it´s perfect to do if you have short of time and want both a littele cardio and strengt workout. Superset means that you do 2 exercises in a row without rest nad then rest between the sets.

Så här såg gårdagens pass ut: // Yesterdays workout: 

10 min crosstrainer warm up

Superset 1: 20st french press + 21 biceps curls (7 down to middle, 7 middel to up and 7 all the way) 10kg barebell x 3

Superset 2: 12 out rotation Cable Cross + 10 triceps one arm pull down Cable Cross x 3

Superset 3: 5 pull ups + 5 exentric chins x 3

Superset 4: 12 back lifts + 10 side lifts/side x 3

.

Idag har jag grym träningsvärk i biceps, triceps, rygg och sida av magen. // Today I´m really sore in biceps, triceps, back and side stomach.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag har hört att man inte får synliga resultat utan för många set (och då menar jag att rimligt många set enligt dom är 8-12). Dessutom måste man tydligen vila ca en minut mellan varje. Är detta sant? Eftersom du har synliga resultat undrar jag som hyfsat smal tjej hur vägen till synliga muskler är enligt dig. Du är en otrolig inspirationskälla! Keep up the good work!

  amanda 2014-05-05 20:21:29
  Svara
 • Det beror på hur du vill lägga upp passet? Jag brukar superseta olika. Ibland samma muskelgrupp och ibland olika. När jag är ute efter mer konditionsträning så supersetar jag tex hopprep med styrka osv. Men har jag bestämt att jag ska träna tex biceps/triceps så gillar jag att superseta 1 övning för varje muskelgrupp. Kör du samma muskelgrupp så rekommenderar jag att börja med den tyngsta övningen.

  idawarg 2014-02-20 09:34:00
  Svara
 • Kan inte du lägga upp länkar på dem olika övningarna, är ny inom träningsbegrepp så förstår inte vad alla övningar är 🙂

  Amanda 2014-02-19 20:00:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   jag kommer lägga upp mer videos och du hittar redan massa övningar på min youtubakanal –> http://youtube.com/idasfitness
   Men mer kommer framöver 🙂

   idawarg 2014-02-20 09:29:00
   Svara
 • Din mage är grymt snygg! DU inspirerar mig så otroligt mycket i min träning, tack för det!<3 Du har gjort mig mycket mer träning- och hälso motiverad och gör att jag vågar testa nya saker. till exempel har jag slutat äta gluten och i princip slutat med mjölk, trots att jag tidigare älskat denna dryck<3 Tusen tack, kramisar!!

  En fråga, vilka är dina bästa magövningar. Jag har hört att det endast är den djupa magmuskeln som plattar till magen, har du några tips på övningar som tränar den? Hur ofta bör man träna magen!

  TACK återigen!!

  Hanna 2014-02-19 16:02:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack underbara du för alla fina ord! <3 <3 De värmer! ja den inre bukmuskulaturen stramar åt och tightar till magen. Har grymma övningar för det men svårt att förklara. Lovar att fixa video eller bilder så snart jag hinner! Kram Ida

   idawarg 2014-02-20 09:31:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind