Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WARGRUN CHALLENGE – VECKA 6

Över halva tiden har gått och nu är det dags att ge sig in i vecka 6 i WARGRUN Challenge! Nedan ser ni ert nya schema ni ska följa denna vecka och jag vill att ni ska göra passet 3 gånger även denna veckan.

Anmäl er genom att hashtaga #wargrun efter varje utfört pass så har ni även chans att vinna snygga träningskläder från PUMA.

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat vecka 1 och/eller 2  så kan man hänga med fast börja på den veckan man är.

Schema VECKA 1.

Schema VECKA 2

Schema VECKA 3.

Schema VECKA 4.

Schema VECKA 5.

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa minst 3 valfria löprundor och under dessa lägga in minst 100 squats, 100 situps, 30 armhävningar från tårna och 30 burpees. Ni kan göra små stopp under löprundan och lägga in styrka när som eller köra allt efter, välj själva. 

VECKA 5 NU KÖR VI, VILKA ÄR PÅ?

.

English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week.

Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. :)

For experienced runners: I challenge you to do 3 optional run workouts + add 100 squats, 100 situps, 30 push ups, 30 burpees during your run. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej. En konstig fråga men måste man ta en bild alla gånger man springer?

  Emma 2014-02-18 16:57:00
  Svara
 • Jag brukar alltid börja på vecka 1.då får man en skön och hälsosam upptrappning 🙂 kör hårt! Kram ida

  idawarg 2014-02-17 22:42:00
  Svara
 • Min astma sätter tyvärr stopp för mig. Jag har ständigt svårt att andas och en väldig slemhosta. Jag var på VC för några veckor sedan och ska tillbaka om två veckor. Så jag hoppas på någon mirakelmedecin så att jag kan hoppa på och köra för fullt om några veckor. Men för att inte tappa allt som jag byggt upp helt (för 5 veckor sedan kunde jag knappt springa en minut och nu går det mycket bättre) så tänkte jag ändå springa tre gånger i veckan och lägga mig på nivån springa 4 minuter gå 2. Men jag är fortfarande taggad på att bygga kondition bara att det går rätt dåligt för mig nu.

  My 2014-02-17 20:00:00
  Svara
 • Började en vecka efter och åkte på förkylning förra veckan. Så idag gjorde jag första passet av vecka 4. Tack för en peppande utmaning!

  Eva-Lisa Solhemmer 2014-02-17 12:45:00
  Svara
 • Förra veckan kunde jag inte springa.. Har varit med hela tiden fram till förra vecka och tänkte starta nu igen! Tror du att det funkar att jag hoppar på igen från förra veckan och hamnar efter en vecka? Tacksam för svar! 🙂

  Helena 2014-02-17 10:06:00
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   ja gud absolut! Det är det som är det fina med denna utmaning att om man blir skadad/sjuk så hoppar man bara på där man slutade eller om man missar flera veckor så kan man hoppa tillbaka någon vecka för att vara på den säkra sidan 🙂 Kör hårt!

   idawarg 2014-02-17 14:08:00
   Svara
 • Ida! Jag har aldrig ”kunnat” springa, har aldrig varit en löpare och varje gång jag har bestämt mig för att börja springa har jag gått ut för hårt och fått ont i benhinnorna och inte kunnat fortsätta efter kanske 1-2-3 veckor. Nu följer jag ditt schema och är så glad över det! Jag sprang precis, det kändes som att jag höll på att dö men nu är jag så glad!
  10 minuter 8.0 km/h
  5 minuter 10.0 km/h, 1 minut 8.0 km/h x5
  5 minuter 8.0 km/h
  = 45 minuter, 6.86 km, 515 kcal

  Inte så mycket eller bra för någon annan kanske, men för mig! WOW, tack för hjälpen och stödet!

  Ella 2014-02-17 09:12:00
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   ÅH vad glad jag blir att höra! Det brukar ofta vara så so du beskriver det men följer man löpschemat utan att ha för bråttom så vänjer sig kroppen med belastningen och man klarar sig utan skador och man gör verkligen framsteg med löpningen. Uppdatera mig gärna igen längre fram 🙂 Kör hårt! Kram

   idawarg 2014-02-17 14:11:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind