Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG ÄLSKAR MIN KROPP!

Okej vänner jag har tänkt att börja denna fantastiska dag med att älska mer! Jag tror att många av oss dömer oss själva och våra kroppar alldeles för hårt ibland. Vi sätter höga krav på både prestation och utseende och pressar våra kroppar till max. Det behöver inte vara fel men vi får inte glömma bort att även ge den kärlek!  Tänk hur fantastiska våra kroppar är egentligen som gör så att vi kan gå, jobba, umgås, träna, springa, lyfta, leva och massa andra saker varje dag? Jag ger i alla fall min kropp beröm och uppskattning alldeles för sällan och jag ska absolut bli bättre på det för den förtjänar det…

SÅ KROPPEN DETTA ÄR TILL DIG

Jag älskar min kropp för att den gör så att jag kan gå varje dag. Jag älskar min kropp för att den gör så att jag kan jobba varje dag. Jag älskar min kropp för att den gör det möjligt för mig att vara med mina vänner varje dag. Jag älskar min kropp för att den gör så att jag kan träna så mycket som jag vill. Min kropp är stark. Min kropp är frisk och min kropp är helt fantastisk. Jag älskar dig kroppen!

Så nu tycker jag också att ni ska ge er kropp kärlek! Bästa sättet är att skriva ner det precis som jag gjorde och gör det väldigt gärna här nedanför i kommentarerna så vi alla kan ta del av hur fantastiska just ni är!

English: Okey friends, I´m gonna start this beautiful day with loving more. I think that many of us judge ourselves and our bodies too hard. We require a lot both in performance and appearance and push our bodies to the limit. It doesn´t need to be wrong but we also need to give our bodies love. Imagine how amazing our bodies actually are? They makes us walk, work, train, run, lift, live and many other things. I give my body love too seldom.

So body this is for you… My body is healthy. My body is strong. My body is absolutely perfect! I love my body!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Kramade om min kära kropp efter att ha läst ditt inlägg och blev helt varm i hjärtat! Älskade kroppen, vad underbar den är! Känner att jag behöver förlåta den för att jag så många gånger inte lyssnat på vad den haft att säga. Tänk vad man tar den för givet, att den bara ska funka, man ignorerar signaler om att nått är fel och sen blir man förbannad på den då man blir sjuk. Ska definitivt bli en bättre vän 🙂 Tack Ida!

  Sandra 2014-02-08 14:19:00
  Svara
 • Hej! Grymt inlägg 🙂 om man har frågor angående kost o träning till dig kan man ställa dom här ibland kommentarerna? Tack!

  sandra 2014-02-05 20:34:00
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej tjejen! Tack 🙂 Bäst är att ställa sin fråga här på bloggen i en kommentar då jag försöker svara på så många jag hinner. Allra bäst är att ställa den i frågestund, Kommer snart att ha en så håll utkik 🙂 Kram

   idawarg 2014-02-05 22:46:00
   Svara
 • Brukade inte tycka om min kropp innan jag fick min glutendiagnos, undrade varför kroppen lät mig må så dåligt både fysiskt och psykiskt och den ständiga diskokulan till mage som jag gömde under stora tröjor. Kändes som att det inte fanns någon lösning på det hela. Nu när jag är glutenfri sedan 3,5 år tillbaka har jag lärt mig tycka om mig själv och energin nivån är definitivt bättre, är sjuk mer sällan och känner att kroppen tackar mig för att den äntligen får bli ompysslad på det sätt som är rätt för just mig. Det enda jag kan klaga på nu är faktiskt att jag får fläckar på huden som jag måste operera bort varje år, det är inte kul med varken dem eller ärren dem lämnar efter sig men har en släkting som dött i hudcancer så måste undvika det värsta från att hända i framtiden.

  Arw 2014-02-05 19:17:00
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Åh vad skönt att du tagit tag i glutenintolleransen. Vet hur discokulan känns 🙂 Jag förstår, bra att du håller koll på fläckarna. Nu fick du mig också att tänka efter och jag borde gå och kolla mina.

   idawarg 2014-02-05 22:48:00
   Svara
 • Jag älskar min kropp för den är unik & den är min! <3
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-02-05 17:20:00
  Svara
 • Tänk om alla kunde vara som du! Att bara säga det rakt ut ”jag älskar dig kroppen”! Helt underbart!
  jag älskar också min kropp, även om det ibland blir negativa tankar så gör jag ju det. För allt den kan göra för att den är så frisk och fin. 🙂 <3

  Nike 2014-02-05 15:48:00
  Svara
  • Svar på Nikes kommentar.

   Ja eller hur vore det underbart! Jag har också negativa tankar men så fort de kommer så försöker jag borsta med kärlek 🙂 Härligt att höra, du är fin! <3

   idawarg 2014-02-05 22:50:00
   Svara
 • Fler såna här inlägg! Känner att träningsvärlden så ofta förknippar träning med att se snygg och fit ut, inte hur den känns!

  Amanda 2014-02-05 15:09:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Fler inlägg blir det 🙂 Självkänsla är så viktigt för utan den så kommer man aldrig bli nöjd. <3

   idawarg 2014-02-05 22:51:00
   Svara
 • Man uppskattar sig själv för lite… Jag älskar min kropp med alla dess svagheter och styrkor. Om jag serverar den rätt förutsättningar så svarar den rätt snabbt med det jag ber den om. Rätt fantastiskt ändå. Jag börjar lära mig att lyssna på den också, men det tog många år och flera nederlag. Men trots den misshandeln och en borreliainfektion som skadade mycket blir den faktiskt starkare varje dag! Idag gjorde den minsann totalt 50 chin ups, för visso med gummiband, men det har den ALDRIG gjort innan. 🙂 //stolt ägare av en fantastisk kropp!

  Hedwig 2014-02-05 11:27:00
  Svara
 • Jag älskar min kropp på alla sätt. Min kropp är frisk och stark och tar mig dit jag vill. Det är det bästa med min kropp, att jag har en riktigt snyggt tränad kropp är inget minus det heller! Jag börjar älska att min kropp ibland skriker efter att få löpträna länge, så idag ska jag ta mig till löpbandet och kötta på.

  Tack för en fantastisk blogg, min favorit.

  nadja 2014-02-05 09:31:00
  Svara
  • Svar på nadjas kommentar.

   Tack snälla för dina fina ord om mig och dig själv! Helt fantastiskt att höra! Du är grym! Stor kram Ida

   idawarg 2014-02-05 22:52:00
   Svara
 • Grym inlägg Ida! Love it – behövs mer sånt <3 Hoppas ni har det super nere på Lanzarote! Är det sommarvärme? Funderar på att ta en sista minuten till någon av öarna! Stor varm kram

  FOREVERFIT 2014-02-05 09:20:00 http://www.foreverfit.se/
  Svara
  • Svar på FOREVERFITs kommentar.

   Tack fina 🙂 <3 Vi har det verkligen toppen här! De första dagarna var det ganska kallt men de 2 senaste dagarna har varit helt fantastika med över 20 grader och sol. Det är inget thailandväder men man kan absolut glida omkring i shorts och de 2 senase dagarna har vi legat och solat vid polen. De som bor här säger att värmen kommer nu 🙂 Så kom hit! Kram

   idawarg 2014-02-05 09:24:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind