Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS FÖR KICKSTART

Nu har det gått ut i pressen att jag, Sara Motazami, Petra Tungården och Fanny Lyckman åker ner till lanzarote på fredag och spelar in 12 avsnitt av nya programmet Kickstart som kommer gå på TV3 Play. I 2 veckor kommer jag kommer träna tjejerna varje dag och jag hoppas de är laddade för det kommer bli stenhårt! 🙂

Just nu har jag lite resfeber då jag har så galet mycket att stå i innan vi åker ner. Längtar bara tills väskorna är incheckade, alla är samlade och vi är på väg! Ska bli så galet kul!

English: Now it´s been out in the media that I, Sara Montazami, Petra Tungården och Fanny Lyckman go to lanzarote friday and recording 12 episodes of the new program Kickstart wich you can see at TV3-play during the spring. I will train the girls everyday for 2 weeks and I hope they are ready because it´s gonna be hard work!

Right now I have a little travel fever when I have so much to du before I go. Just longing until the bags are checed in and we are on our way! It will be awsome!

Artikel från Dagens Media.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Yay! Vad kul! Kommer absolut kolla 🙂 Lycka till under inspelningen!! Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-01-30 09:59:00
  Svara
 • Grattis Ida, vilket roligt uppdrag! Ser fram emot att kolla in, men hoppas att det också kommer vara lite fokus på att hitta träningsglädje, inte bara att träna för utseendets skull – du får fixa in endorfinberoende i Sara så hon fortsätter träna av fler anledningar!

  www.uppochhoppa.se 2014-01-29 23:26:00
  Svara
  • Svar på www.uppochhoppa.ses kommentar.

   Tack snälla 🙂 Ja det ska bli superkul! Ska göra mitt bästa för att hålla fokus på att sprida träningsglädje 🙂 Haha det ska jag försöka med, dessa modebloggare har ju en tendens till att vara perioder 😀

   idawarg 2014-01-30 20:19:00
   Svara
 • Grattis 😀 Kanske tar mig en titt någon gång då jag knappt har tid att se annat än de serier jag följer.
  Undrar förresten när jag ändå skriver här vad man kan göra för att undvika inflammation i benhinnorna? Jag verkar ha fått det nu trots att jag är van löpare och har aldrig tidigare haft problem med att springa nästan varje dag. Har endast ont medan jag springer och inte alls till vardags trots att jag går i högklackat nästan till vardags 🙁 Tråkigt att inte kunna nu när jag tänkt börja springa lopp..

  Arw 2014-01-29 21:35:00
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Tack snälla 🙂 ja ta dig en titt det kommer bli roliga program 🙂 Jag förstår. Superviktigt att du stretchar vaderna speciellt om du går mycket i klackar och om du springer mycket. Brukar hjälpa bra mot benhinneinflammation 🙂

   idawarg 2014-01-29 21:41:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag är i stort behov utav hjälp! Jag har sedan 2-3 år tillbaka lidit av magkramper, gaser, förstoppning och diaré samtidigt. Detta har jag VARJE JÄKLA dag! Har varit hos ofantligt många läkare och kinesiologer och käkat alla möjliga saker. INGET hjälper. Såklart har jag fått diagnosen IBS och alla säger att inget går att göra. Jag har provat att äta både gluten och mjölk fritt men detta hjälpte inte heller. Min mage är stor och spänd som mega ballong varje dag.. och den gör så sjukt ont. Jag tränar mycket och äter inte enkla kolhydrater eller socker. Jag äter inte gluten heller. Jag vet inte vad jag ska göra längre och jag känner mig helt hopplös. Kommer inte ihåg en dag då jag inte har haft detta. Detta gör att mitt sociala liv blir lidande då jag inte vill gå hemifrån. Kan du snälla hjälpa mig?!! Jag är desperat.. Jag är väldigt osäker över min mage också. Jag ser resultat av min träning på övriga kroppen men magen är ju stor som jag vet inte vad så jag kan liksom se något där. Jag vet inte vad jag ska göra. Snälla hjälp! <3 <3 <3

  Cecilia 2014-01-29 20:09:00
  Svara
 • Shit, vad kul! Verkar som att det kommer vara en serie jag kommer följa! Längtar tills den kommer ut 🙂

  Nathalie 2014-01-29 19:52:00
  Svara
 • Hej Ida!
  På senaste tiden har jag varit dålig på att träna ordentligt, har hela tiden funnit olika anledningar till att inte ta mig till gymmet och har inte haft något riktigt go i mig, MEN nu känner jag mig redo efter att förra veckans träning gick superbra! Däremot har jag några frågor till dig som kanske ska få mig att bli ytterligare lite mer peppad! 😀 För det första:
  1. Är det farligt/dåligt att träna magen mycket mer än man tränar ryggen?
  2. Jag (som många andra tjejer) vill få en vältränad och snygg rumpa samt en platt och slimmad mage – om du måste ge dina absoluta favvoövningar för att uppnå detta, vilka är då dessa?
  3. Jag har otroligt svårt att hitta en bra sportbh – jag är relativt smal runt om, men har större kupa.. Måste hitta en sportbh som kan sitta tajt runt om och även bra över brösten – idag får jag inget stöd av mina sportbhar och då känns de ju värdelösa. Ogillar även när de är alltför tunna.. Något förslag? 😀

  Anna 2014-01-29 19:02:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind