Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HARDCORE STRETCH

Igår var jag och tränade Pole på StudioDQ.Det var så himla roligt som vanligt! 🙂 Direkt efter Poleklassen var slut hoppade jag in och var med på felxklassen. Brukar göra det då jag annars aldrig orkar ta tag i min stretch för att bli vigare. Igår var det HARDCORE splitt stretch. OMG, jag fick sitta och skaka ut benen i 15 min efter klassen för att kunna gå hem. haha. Verkligen flashbacks från Balettakademien.

Eftersom jag redan är ganska flexibel i min underkropp så var läraren på mig extra med tyngder, klossar och annat härligt för att stretcha ”översplittar” :S PAIN! Men vill man vara vig får man lida pin!

English: Yesterday I was at StudioDQ for som Pole training. After the class I took a flexibility class and it was HARDCORE split stretching. OMG I could not walk after 😀 I´m already pretty flexible in my legs so the teacher gave me weights, blocks and other scary stuff to put on and under my legs to do ”over splits” :S PAIN! Haha but hopfully I will have the most beautiful split 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida. Jag undrar om du har nåt tips på hur man ska gå till väga för att bli vigare? Har varit ovig som en container hela mitt liv, även om jag i övrigt är i hyfsad form. I perioder har jag försökt kallstretcha regelbundet men alltid tappat sugen när det bara gör ont och jag inte märker nåt resultat. Är det ens möjligt att bli vig efter 30 års stelhet?

    Jenny 2014-01-31 23:55:00
    Svara
  • Kan inte du skriva ett inlägg om hur man kan bli vigare och vad som krävs för att kunna gå ner i splitt och spagat? Tack för en fantastisk blogg!

    Vendela 2014-01-28 15:01:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind