Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATURLIGT KOSTTILLSKOTT

Jag har väldigt mycket spännande på gång under 2014 och flera samarbeten/sponsorer. Ett nytt samarbete som jag är så stolt och glad över att få presentera är att jag nu under 2014 kommer ha kosttillskottsföretaget Holistic som sponsor. Ni förstår inte hur bra det känns då jag avgudar deras produkter och jag har använt dem i flera år!

Holistic har naturliga produkter som är tillverkade med kvalité utan massa sötningsmedel och onödiga tillsatser. Jag vet att det ligger många års forskning och noga framtagning av produkterna och kan varmt rekommendera alla deras produkter utan problem. Det bästa är att de har samma syn på kost och hälsa som mig och jag ser fram emot att få lära mig mycket av de kunniga människorna bakom företaget.

Någon av er som testat deras produkter innan? Jag har precis beställt hem deras risprotein och kokosolja – Ni kan beställa produkterna HÄR!

English: I have a lot of exciting things happen in 2014. A new collaboration that I´m so proud and happy about is my sponsorship with Holistic. They have tha absolute best natural supplements without sweeteners and other unnecessary additives. 

I just ordered natural rice protein and coconut oil from them – You can find it HERE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Härligt! Ida Warg är en otroligt duktig tjej. Holistics D-vitaminer är otroligt bra, finns visst inga bättre alls.

  Opinionsbildaren 2014-01-27 18:07:00
  Svara
 • Jag använder deras vassleprotein! Smakar bra och naturligt. Känns bra att slippa stoppa i mig alla onödiga tillsatser som finns i de flesta proteinpulver 🙂

  Julia 2014-01-22 20:21:00
  Svara
 • Så roligt! Välkommen till gänget 🙂

  akajos 2014-01-20 11:03:00
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga. När jag kollar på Holistics hemsida blir jag typ rädd. Jag menar, alla grejer ”låter ju bra”. Hur ska man veta vad man bör äta för tillskott osv om man nu ska göra det? Det känns ju inte möjligt att börja äta alla grejer liksom. Typ 60 olika tillskott om dagen. Det känns som att det är väldigt få som har stenkoll på exakt vad ens kropp behöver.

  Linda 2014-01-19 20:58:00
  Svara
 • Använder också bara Holistic, perfekt & utan alla sötningsmedel & annat onödigt! Har bara kört deras vassle, men ska helt klart testa risproteinet, visste inte att det fanns! :))

  Erika Augustsson 2014-01-19 19:10:00
  Svara
 • Kör på deras chlorella 🙂

  carro 2014-01-19 18:22:00
  Svara
 • Hejsan Ida! Tack för en superbra blogg 🙂 Har dock en liten fråga till dig… du säger ju att man ska undvika snabba kolhydrater (vitt bröd, vit pasta, sockerflingor, potatis, vitt ris osvosv) och ersätta det med långsamma kolhydrater (fullkornspasta, mörkt bröd, råris, sötpotatis osv)samt äta bra mat utan tillsatser, ekologisk och gärna glutenfritt/laktosfritt men för mig är det jättesvårt! Bor fortfarande hemma (är 17 år) och lär göra det några år till. Försöker påverka mina föräldrar när vi är och handla genom att be dem köpa ekologiska saker, exotiska frukter, mörkt bröd, mandelmjölk, ullkornspasta, råris och liknande, men de skakar bara på huvudet och säger ”nej, men det är ju så dyrt. och det är ju bara du som gillar sånt.” så varje gång vi äter lunch/middag hemma så är det snabba kolhydrater som gäller, och min familj köper ofta hem en MASSA chips, godis, choklad, läsk osv inför helgen trots att jag ber dem att inte köpa så mycket sånt eftersom jag blir så läskad av det. Kan inte baka nyttiga recept eftersom kokosmjöl, mandelmjöl, kokosolja osv ofta är mycket dyrare än ”vanliga” ingredienser. Kan inte heller bestämma hem sådant från tex fitnessguru då jag inte fyllt 18 år än och jag vill ju inte direkt lägga mina sparpengar på mat från affären.

  Så nu, efter allt mitt babbel, har du några tips på hur jag kan äta nyttigt ändå? Någon speciall matvara som är bra att ha hemma? Några bra argument tills nästa gång vi ska handla (hehe ;))?

  Det hela blir ju inte bättre av att alla andra i min familj har så kallad ”superförbränning” och kan äta hur mycket som helst utan att det märkt på utsidan. Jag däremot måste hålla mig till en bra och sund kost för att inte gå upp i vikt. Snälla hjääälp mig!! Supertacksam för hjälp.

  Carolina 2014-01-19 18:21:00
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   hej tjejen och tack för din kommentar 🙂 Jag förstår ditt problem och man behöver inte äta alla dessa dyra saker utan man kan välja andra saker som också är nyttigare. Ta tex smör istället för kokosolja vid bakning, köp hem naturella mandlar och gör din egen mandelmjölk och mandel mjöl, mal havregryn till mjöl och använd istället för alla andra dyra kokos och nötvarianter på mjöl, Be dina föräldrar köpa hem ägg, tonfisk, vanlig frukt, råris (billigt), fryst lax, fryst kyckling, frysta grönsaker mm. Kanske kan du säga att du vill laga eller baka till dem och bjuda dem på 🙂 Det kanske gör att de kan köpa hem vissa produkter. Förklara för dem att du inte känner att du får tillräckligt med energi av alla snabba kolhydrater och att du behöver något ordentligt för att hålla energin uppe under skoldagen osv.

   Lycka till tjejen! Kram Ida

   idawarg 2014-01-19 19:43:00
   Svara
 • Jag tränar 4-5 ggr/vecka beroende på hur mycket jag hinner. Jag äter inte proteinpulver efter träning. Är det ett ”måste” för att man ska nå bästa resultat med sin tärning? Om inte, vad finns det för andra bra alternativ att äta direkt efter träning?
  Anna

  Anna 2014-01-19 18:01:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Skrev precis ett inlägg om det här –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/2014/01/14/hur-mycket-protein-ska-man-ata/#comments

   Recept hittar du i kategorin recept och många nya härliga tips och recept är på g så håll utkik 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-01-19 19:44:00
   Svara
 • Jag har testat kokosoljan och den är super! Är det någon skillnad mellan deras och fitnessgurus? 🙂

  Johanna 2014-01-19 12:11:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja kokosoljan är magisk. Jag vet inte exakt men Holistics vet jag håller en riktigt hög kvalité och inga andra märken vet jag är garanterat kallpressade ekologiska och pressade någon timme efter skörd. För att se om det är en bra kokosolja kan du kolla genom glaset och oljan ska se ut som marmor vilket Holistics gör men många andra inte 🙂 Enkelt sätt. Kram Ida

   idawarg 2014-01-19 19:51:00
   Svara
 • Hej Ida! Först och främst måste jag bara tacka för en grym blogg, du är bäst! Jag har en fråga angående träning. Det är nämligen så att jag nyligen börjat träna och jag är sedan innan lite mullig. Jag har hört att om jag som mullig med ”onödigt” fett tränar styrka kommer musklerna inte synas pga fettet och jag kommer endast se fet ut, stämmer det? Bör jag fokusera på konditionsträning fram tills det att jag bränt allt fett eller kan en kombo utav kondition/styrka vara något? Hur bör jag lägga upp det?

  lina 2014-01-19 10:14:00
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Jag skulle satsa på en kombination av kondition och styrketräning med hälsosam kost då kosten kommer vare en stor del 🙂 Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-01-19 19:52:00
   Svara
 • Jag behöver köpa nya löparskor och vet inte riktigt vilka som är bra o inte, skulle du inte kunna göra ett inlägg där du tipsar om bra skor! 😀 tacksam för svar <3

  erica björkander 2014-01-19 10:06:00
  Svara
  • Svar på erica björkanders kommentar.

   Alla är vi olika och det är svårt för mig att tipsa om skor då de som är bra för mig kanske inte är bra för dig. Bäst är om du går till en butik som löplabbet eller vissa vintersport där de kan kolla på din fot och hur du springer och välja sko efter det 🙂 Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2014-01-19 19:53:00
   Svara
 • Grymt tjejen – grattis!:D Stor kram

  FOREVERFIT 2014-01-19 09:46:00 http://www.foreverfit.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind