Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK OCH ÅRETS FÖRSTA TRÄNING

Efter en välbehövd vilodag i lördags så var jag och besökte gymmet igårkväll för att köra igenom mitt specialdesignade styrkepass. Jag har inte kört det på ett tag då jag gått över att testa köra lite mer cirkelträning och andra styrkeövningar jag tidigare gjort. Nu när jag återigen körde mitt styrkepass märkte jag att jag nu kunde lägga på vikt och att jag lättare hittar kontakt med musklerna. Den känslan är så härlig! Att sedan vakna upp och ha träningsvärk exakt i de muskler jag tränat är ju också helt underbart!

Idag startar Pole Dance Träningen på StudioDQ och jag kommer köra dubbelpass ikväll. Wihooo! Kommer vara ett vanligt Pole pass och sedan en Contemporary Pole. Ska bli spännande att testa det för har aldrig gjort det tidigare. Wihoo.

English: After a much needed day off from training (saturday) I was at the gym yesterday and did my custom made strength program. It was really fun to re-run the program again after a few weeks break and I noticed that I made a progress in my strength. I can now put on more weights and it´s much easier for me to find contact with the right muscles. I love that feeling! 🙂

Today it´s time for this years firt Pole Dance training. Wihooo! I will try 2 lessons today, Pole Dance Choreography and Pole Contemporary. I´m so exited because I´ve never tried Contemporary before!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan!

  Tänkte att detta kunde vara en perfekt chans för mig att göra lite self-promotion för kosttillskott tillverkade för studier. http://www.nootropil.se/ ta en titt på vårat väldigt exklusiva sortiment av kosttillskott för studier. Se om detta kan vara något för dig?

  Rikard 2014-01-14 04:04:00
  Svara
 • Hej! Jag började nyss läsa din blogg och blev helt motiverad av den, tycker att din blogg är en av de mest inspirerande bloggarna! Men till sjävla saken… Jag har haft ett problem för ganska länge och skulle vilja få en lösning till det. Jag har delat min träning till ben/rumpa, mage/armar, mage/rygg -pass och brukar köra ungefär 6 övningar per pass. Jag har haft väldigt svårt att välja övningar till passen. Har du några tips till bra övningar? Och borde varje pass innehålla sådana hellkropsövningar som bränner fett eller borde passet innehålla bara just den kroppsdelens övningar? Förlåt om det är svårt att förstå mig för jag är finsk! 😀

  Dina 2014-01-14 00:17:00
  Svara
  • Svar på Dinas kommentar.

   Hej Dina och tack snälla och vad kul att du hittathit 🙂 Det beror helt och hållet på vad du har för mål med din träning? Vill du bränna fett så använd större övningar och gröna cirkelträning. Vill du bygga så vila mellan övningar, isolera och kör lite tyngre. För tips på bra övningar så kolla min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Kram Ida

   idawarg 2014-01-14 12:48:00
   Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara säga att du har en underbar blogg. Sedan till ett litet problem jag funderar över. När jag gör bicepcurls med hantlar känns det i den högra armen men knappt i den vänstra. Det här är något jag stör mig på och så borde det väl inte vara? Har du någon aning varför det blir så och vad ska jag göra åt det? Är noggrann med att göra rätt och likadant med båda armarna. Hoppas du kan hjälpa mig. Kram 😀

  Emelie 2014-01-13 21:24:00
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 Svårt för mig att säga då jag inte vet hur din teknik ser ut. Se till att ha armbågarna helt stilla intill kroppen. Sedan är vi nästan alltid olika starka i armar och ben så kanske är din vänster starkare oh behöver mer utmaning med vikten? 🙂 Får du inte till det så rekommenderar jag att rådfråga en PT som kan kolla på dig när du gör övningen. Kram Ida

   idawarg 2014-01-14 12:46:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind