Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN VARIANT PÅ LAXSALLAD

Igår innan träningen var jag hungrig men ville inte äta något så jag blev tung i magen så jag hittade på min egen variant av laxsallad. Köpte en burk varmrökt lax och drack min sallad i form av en smoothie på bladspenat, avokado, ingefära och äpple. Haha perfekt innan träning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åt den där laxen idag, sjuuuuukt god!!! Tillsammans med den glutenfria pastan och det, lätt godaste lunchen på LÄNGE!! MUMS :))
  Ha det bäst!

  Andrea 2013-11-05 21:56:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett litet problem. Jag vill gå ner i vikt. Eller inte vikten jag vill bli av med fett och bygga muskler. Jag har sedan Juli detta året tagit detta på en lite seriösare nivå. Då jag började träna. Jag hittade ett väldigt stort intresse för träningen. Så jag tränar ganska ofta, kanske 3-5 gånger i veckan. Varje pass är ungefär 1,5 timma lång. Jag förbränner ungefär 400-800 kalorier varje gång jag tränar. Jag kör kodition och styrketräning. Jag har förbättrat min kost. Jag äter kanske äter 300 kalorier mindre varje dag. Men nu på slutet har jag verkligen tappat motivationen. För jag visste att förändring tar lång tid, men inte såhär lång tid. Jag har endast gått ner 1 kg sedan i Juli. Och jag ser ingen skillnad på min kropp. Jag har börjat tappa motivationen av att äta bra, så jag äter kanske 2000 kalorier på en dag, jag är inte säker jag räknar inte kalorier. Men jag vill verkligen, men jag är hungrig heöa tiden så jag bara går och äter och äter. Jag äter nästan alltid nyttigt men det blir väldigt mycket jag äter så jag känner mig så äcklig och dålig efteråt. Har du några tips på hur man kan sluta vara så hungrig som jag är hela tiden? Jag äter regelbundet, frukost, lunch mellanmål middag kvällsmat. Så det är inte det. Jag skulle var väldigt glad om du svarade på min fråga :D. Men tack i förhand för att du orkade läsa! 😀 ha en bra dag! 😀

  Sara 2013-11-05 17:31:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind