Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS FÖRSTA JULSTÄMNING

Igår blev det ingen träning eftersom jag hängde med de söta tjejerna Nicky och Therese som också bloggar här på Modette. Vi spelade in en rolig grej som ni kommer få se närmare jul 🙂 Man kan säga att jag var in heaven igår. Julen är det bästa jag vet och jag tog självklart vara på detta tillfället och spelade jullåtar konstant 😀 Wihoo vad mysigt!

Gillar ni julen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ser mysigt ut! dimandilir.forme.se

  diman 2013-10-20 18:53:00
  Svara
 • Älskar julen! läs mer om de på min blogg, redan kollat på gamla julkalendrar, bakat lussebullar och pepparkakor osv! 😀 —–>www.raawhr.blogg.se
  Kram

  Lisa 2013-10-19 10:05:00
  Svara
 • jag ÄLSKAR julen! men det är alldeles för tidigt att börja tänka på jul. det känns som att innebörden med jul försvinner om man börjar för tidigt :/

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina 2013-10-18 22:58:00
  Svara
 • Älskade julen när jag var litet barn då man fick fina presenter osv. Nu tycker jag också om julen men nu är det mer att man får umgås med sina nära och kära. Dock föredrar jag midsommar före julen! 🙂 Kanske för att jag föredrar sommaren och jag tycker bättre om maten som vi äter på midsommar!
  http://netas.nu

  Neta 2013-10-18 13:03:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind