Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA TRÄNINGSTIGHTSEN

 

Jag har ingen aning om varför jag inte införskaffat PUMAS Winter tights innan för de är som gjorda för mig! JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEM! Haha. Det är vanliga svarta träningstights som är tjockare med typ lita varmt ludd i. De passar perfekt för mig som är en väldigt frusen individ!

Ni kan hitta dem här till REA pris!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skitsnygga tights och bra att ha nu till hösten/vintern!
    Jag har en fråga som jag tror måste bli utredd en gång för alla. Jag har tränat ganska hårt nu i snart 3 år och känner att jag blivit mycket starkare och fått mer muskler. Men en sak, som jag tror fler tjejer delar med mig är att hur hårt man än tränar och håller på kosten så försvinner inte sin ”sämre” del på kroppen. Hur mycket spelar gener egentligen roll på hur kroppen ser ut? Ordspråket att ”vi alla är olika”, stämmer det också på kroppen? Kan tycka att vissa idrottsstjärnor är så olika byggda men kan prestera lika bra för det. Titta bara på skillnaden mellan Beyoncé och Cameron Diaz. Skulle dem kunna träna sig till varandras kroppar? Båda är ju sjukt vältränade men ändå så har dem så otroligt olika kroppar, där Diaz skulle vara smal och Beyoncé kurvig. Nu ska jag inte gå in på sådana detaljer, men om du förstår min poäng så är frågan: Kan man träna bort allt, eller är det bara att erkänna för sig själv att jag är byggd (som i mitt fall att ha liten putmage) som jag är?
    Väldigt lång fråga, men kan tänka mig att många har liknande frågor. Tack för en grym blogg, och ditt cirkelprogram förra veckan tog kål på mig 😉 // Anna

    Anna. S 2013-10-10 17:20:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind