Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR BLIR JAG AV MED CELLULITERNA? GÅ INNAN ELLER EFTER FRUKOST? HUR FÅR JAG EN FASTARE KROPP?

har dansat sedan jag var väldigt liten.. slutade med detta för 1,5 år sedan, (är nu 19år) och har sen dess fått massa celluliter på benen/rumpan som syns väl! Äter likadant som alltid.. det slinker ner någon bulle/glass osv varje dag för är så sötsugen. Men märker verkligen skillnad nu sen jag slutade dansa. Har börjat springa men märker ingen skillnad. Vill se reslutat direkt annars tröttnar jag 🙁 usch är så less nu.. vill få bort celluliterna.. inte vågat bada i sommar! vad ska jag göra. Hur tränar man bort detta på bästa sätt?

SVAR: Först och främst så vill jag säga att i stort sätt alla tjejer har celluliter så inget man behöver skämmas över! Celluliterna kommer alltid finnas där men ju mindre fett man har desto mindre syns dem. Personligen tycker jag att styrketräning minskar celluliter då kroppen blir fastare av det. Så en kombination av styrketräning, vardagsmotion och en hälsosam kost kan minska synliga celluliter. Skulle rekommendera att dra ner på sötsakerna och äta bra och hälsosam mat istället. Lycka till!

Jag är 14 år och väger 60 kilo, är 1.75 cm lång. Väger jag för mycket??

Vad ska jag tröna för att få fastare kropp? Jag har inte mycket fett på kroppen men vill va mer muskulös och va fastare. Hur och vad ska jag tröna? 🙂

SVAR: Hej! Du väger absolut inte för mycket! För att få en muskulös och fast kropp är styrketräning det bästa. Kör hårt!

jag är 14 år och tränar styrketräning några gånger i veckan, ska jag ta en proteinbar/shake efter träningen? 🙂

SVAR: Du behöver inte men det kan absolut vara ett bra alternativ.

jag har inget fett på min mage men ändå inte muskler, vad ska jag göra (träna/äta) för att få magmuskler? 🙂

SVAR: Helt rätt! Träna styrka och äta mat. Låter inte helt fel va? 🙂

Morgon promenad. Hur långt rekommenderar du, och vad bör tempot ligga på per km? Och innan frukost el efter? Och du! Du inspirerar och är enligt mig GRYM! Hejja dig och din blogg!

SVAR: Hej och tack snälla fina du 🙂 <3 Det beror helt på vad du har för mål. Vill du gå ner i vikt/bränna fett skulle jag gå innan frukost och minst 40 min i högt tempo. Funkar inte det och du känner att det är en pina så gå efter. Ingen stor skillnad. Är du ute efter hälsoeffekterna så spelar det ingen roll när du går utan bara att du går. ha en trevlig promenad 🙂 Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg 🙂 Jag är 17 år, jag är 176 cm lång och jag brukar ligga runt 69 kg- jag har alltid fått höra av läkare och skolsköterskor att jag ligger på rätt och en bra vikt, men sedan några månader tillbaka har jag börjat en ny livsstil! Jag är bara pepp på att äta och renare och bättre råvaror samt träna mera! Super kul! Sedan jag började har det varit svackor, ibland äter jag onyttig osv, men oftast äter jag som jag borde samt tränar 3 ggr/vecka, styrka och kondition.
  Nu stog vågen på 75 kg och jag blir GAAAALET omotiverad. Jag bryr mig inte om vikt och brukar aldrig väga mig, men nu gjorde jag det och fattar inget. Vad gör jag fel? Jag försöker äta mindre snabba kolhydrater, godis, chips osv, mycket protein och grönsaker. Äter dock mycket frukt till mellis osv. Vad gör jag för fel???

  Tack!! // Linnéa

  Linnéa 2013-09-28 14:19:00
  Svara
 • Hej nu är det så att jag dom två senaste ryggpassen fått riktigt ont i handlederna ändå ut till handen när jag i princip kör alla övningar chins,latsdrag,hantel rodd mm. Vilket bidrar till att jag inte kan hålla kvar handen samtidigt som ryggen inte fått sin omgång, börjar bli riktigt less nu, jag orkar mer men handen bara släpper. undrar vad som kan vara felet och om du har nått tips? tillexempel hjälper träningshandskar då jag har ont i handleden också?:)

  jenny 2013-09-27 19:51:00
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Svårt att säga då jag inte vet vad som är galet med handleden. Har du kramp eller är överansträngd i underarmarna kanske? Jag kan uppleva samma problem många gånger och då är det för att underarmarna är överansträngda. Vila och stretcha ut dem ordentligt. Annars skulle jag kolla med en sjukgymnast som kan hjälpa dig. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2013-09-28 13:19:00
   Svara
 • SV; Hej jag är 14 år och väger ungefär 59 kg. Är runt 164 cm tror jag. Väger jag för mycket då? 🙁 Är inte tjock men har lite mull på magen som jag vill få bort, hur ska jag göra? Postas epostadressen?!

  Cero 2013-09-27 19:04:00
  Svara
  • Svar på Ceros kommentar.

   Nej du väger inte för mycket och håller med Alex att det enda du ska göra är att dra ner på godis, läsk, snabbmat och halvfabrikat och motionera. Lycka till!

   idawarg 2013-09-28 13:17:00
   Svara
  • Svar på Ceros kommentar.

   Du är 14 år! Mixtra inte med kroppen! Godis, snabbmat och halvfabrikat kan du byta ut mot bättre alternativ. Rör på dig regelbundet också.

   Alex 2013-09-28 06:16:00
   Svara
 • Hej! Har hittat till din blogg för ett tag sedan och har bestämt mig för att stanna. Tack för pepp & inspiration. Och jag har en fråga! För bäst fettförbränning, skall man springa eller powerwalka på morgonen? Tack & Kram!

  Nicole 2013-09-27 11:25:00
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Hej och välkommen hit! Ser fram emot att ha dig här 🙂 Yes. Alla säger olika men orkar man promenera på morgon innan frukost upplever jag i de flesta fall att man får bättre resultat 🙂 Promenera på! Kram Ida

   idawarg 2013-09-28 13:16:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej igen! Ger det ännu bättre resultat om man springer istället för promenerar innan frukost? Eller bränner man mest musklerna då? Kram!

    Nicole 2013-10-01 13:51:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind