Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄNK PÅ VAD DU LÄGGER PÅ HUDEN!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen då många inte tänker på det. Det är lika viktigt att tänka på vad man lägger/smörjer på sin hud som vad man stoppar in i munnen. Huden är kroppens största organ och tar upp det vi stoppar på huden.

Viktigast av allt är deoderanten. I princip alla deoderanter på marknaden har aluminiumklorid, det är ett ämne  som tränger in via svettkörtlarna, ut i blodet och lagras sedan i  fettvävnaderna. Vid bröstcancer, benskörhet och altzeimers har man hittat  förhöjda värden av aluminium.

De flesta deoderanter utan de här farliga ämnena brukar inte funka men jag har hittat en  som är fri från aluminiumklorid och alkohol men fungerar kanon och det är DENNA från Rosenserien – LÄNK!

Ange koden: ros i kassan så får ni 100kr rabatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Du är en stor inspiration och förebild! 🙂
  Har aldrig tänkt på detta – men brukar det vara farliga ämnen/ ämnen som inte är bra för kroppen även i vanlig parfym och ansiktskrämer ? / kram Ylva

  Ylva 2013-09-25 21:51:00
  Svara
 • har precis börjat byta ut mina vanliga produkter mot ekologiska produkter osv, har hittills hunnit med ansiktskräm, ögonkräm, ansiktstvätt samt shampoo och balsam! Så med denna grymma rabatt kunde jag inte låta bli! riktigt bra inlägg, tipsa gärna om ännu fler produkter!

  Lena 2013-09-25 20:46:00
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Åh vad bra! Då kommer du ha god nytta av denna rabatten 🙂 Jag har bytt ut samma som dig förutom shampo och balsam, det blir nästa steg. Rosenserien har även brun utan sol och solskyddsfaktor som annars är fullproppat med dåligheter. Sedan måste jag också rekommendera deras morotsolja som är grym! 🙂

   idawarg 2013-09-25 21:54:00
   Svara
 • Hej Ida ! Sjukt bra blogg du har, riktigt fin och inspirerande !
  Jag har ett problem när det gäller träning. Jag vill så gärna snygga till min kropp och träna bättre men sen när jag väl ska göra det blir jag bara trött och känner ”jag orkar inte” eller ”jag gör det imorrn istället”. Sedan blir jag ledsen för att jag aldrig får resultat. Har du något tips på hur man kan få motivation för att träna, för just nu vill jag men har ändå ingen lust på samma gång.

  Hanna 2013-09-25 15:54:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   hej och tack snälla 🙂 <3 Det är alltid jobbigast första veckorna så det gäller att bara bestämma sig och komma iväg. Bäst är attboka med en vän för då blir det svårare att avboka 🙂

   idawarg 2013-09-25 15:57:00
   Svara
 • Jag använder Madara Herbal Deo och tycker att den också funkar super!

  Stella 2013-09-25 14:47:00
  Svara
 • Bra inlägg! Använder absolut torr från apoteket, man kan väl säga att det är ren aluminium(luktar sprit och svider som ** när man lägger på det) men dock så bra den fungerar, svettas inte en droppe, så har blivit beroende av den tyvärr. Men ska verkligen tänka på detta! Det är ju samma med hudvårds produkter och hårprodukter. Tur att denna marknaden har blomstrat så man kan välja bättre alternativ!

  cajsa 2013-09-25 13:55:00
  Svara
  • Svar på cajsas kommentar.

   Tack vad kul att du uppskattar inlägget. Oh absolut torr funkar men försök att bli av med den då den inte gör gott för din kropp. Gå hellre svettig än att riskera läskiga sjukdomar 🙂 Ge kärlek till din kropp 🙂 <3

   idawarg 2013-09-25 15:55:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind