Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR JORDNÖTSSMÖR NYTTIGT?

Har fått många frågor kring jordnötssmör om det verkligen är nyttigt? Det finns absolut onyttiga jordnötssmör som innehåller massa socker men pratar vi ekologiskt, naturellt osockrat jordnötssmör så är det kanon! Det innehåller fullvärdigt protein, bra fetter och man håller sig mätt länge. Jag äter mitt till skivad frukt på råriskakan eller bara som det är. Perfekt mellanmål!

Mitt favoritjordnötssmörär Crunchy PeanutButter från Fitnessguru och kan beställas här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Jag funderar på att börja med Cambridge soppor för att komma igång med min viktminskning! Skulle man kunna köra 3 soppor/dag och 2 mellanmål bestående av fitnessgurus jordnötssmör? Eller skulle det bli helt motsatt effekt?

  Sara 2013-09-16 12:39:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Har du något förslag på bra och nyttigt mellanmål som man kan äta på t.ex tåget eller bussen?
  Går 1:an på gymnasiet och har aldrig haft någon speciell rutin på mellanmål tidigare då jag haft 20 min hem från skolan och sedan kunnat äta när jag känner för, men nu när jag pendlar känner jag hur hungrig jag blir på tåget.

  Älskar din blogg och blir supermotiverad till att träna!
  Xx Olivia

  Olivia 2013-09-15 17:47:00
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia och tack snälla för din kommentar. Jag brukar alltid ha en påse med naturella nötter, frukt och rawfoodbars i väskan till mellis när jag blir hungrig 🙂 Bra och lätt att ta med 🙂

   idawarg 2013-09-15 17:54:00
   Svara
 • Tycker det verkar äckligt, haha! Men jag kanske ska pröva nån gång. De flesta verkar ju gilla det. 🙂

  Cecilia - ceciliasj.blogg.se 2013-09-15 13:56:00
  Svara
 • Jag känner att doseringen kanske kan vara ett problem där, eller? Don’t get me wrong, jag smäller glatt i mig en burk om dagen om det är försvarbart! 😀 Men hur mycket jordnötssmör är lagom att äta? Jag förstår att det beror på vad man äter i övrigt under dagen (och hur stort kaloribehov man har, hur mycket man förbränner etc), men hur mycket brukar du ta till mellis? 🙂

  Karolina Axelsson 2013-09-15 10:41:00
  Svara
  • Svar på Karolina Axelssons kommentar.

   Haha ja en burk om dagen blir några kalorier och det är ju bättre att variera sina kalorier än att lägga alla på jordnötssmör 🙂 Jag brukar äta ca 2 matskedar åt gången 🙂

   idawarg 2013-09-15 18:10:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind