Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ ÄTER DU NYTTIGT MEN BILLIGT!

 

 

Vill du ha tips på hur man kan äta nyttigt men billigt? Läs min krönika HÄR denna vecka på Nyheter24.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag har IBS precis som du. Jag är student och har extremt lite pengar. Jag älskar kvarg och äter mycket av det…. och köper kött (mestadels kyckling) och fisk som är billig och på extrapris. Men nu vill jag börja äta laktorfritt då jag hoppas på att det skall hjälpa min mage + att jag skall försöka äta glutenfritt. Det dumma är bara att det är så dyrt med dessa varor. Vad rekomenderar du istället för kvarg? och vad kan jag äta som är proteinrikt och laktorfritt men billigt? Jag äter proteinpulver, skall jag äta det istället för kvargen? Rörigt det blev, hoppas att du förstår! KRAMAR

  Linnéa Dahlin 2013-09-15 13:18:00
  Svara
  • Svar på Linnéa Dahlins kommentar.

   laktosfritt proteinpulver är ett bra alternativ då vassleprotein är lättare att bryta ner och innehåller oftst enzymer som hjälper magen att bryta ner proteinet. Andra bra alternativ är tonfisk på burk, makrill, naturella nötter, jordnötssmör. Tyvärr är laktosfria proteinkällor ganska dyra. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-09-15 18:14:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind